www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gibsonman

Veteran
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by gibsonman

 1. gibsonman

  cumpăr boss dd500

  cumpar delay boss dd500 in stare buna.
 2. vand flight case pentru amp head marshall si raft unitati rack cu sina sau mai multe headuri. Este padded, are baza ramforsata si adaugate roti de transport. Pe spate alimentare cu protectie. La thomann fara adaugire este 285 euro + transport 20, asa ca il dau la o treime din pret.
 3. movall fuzz si octavia - 300ron mooer mod factory efecte modulatie cu tap tempo -250 ron mooer reecho pro delay si looper stereo cu tap tempo -400ron efectele sunt ca noi in cutiile originale.
 4. Vand pedala delay Dunlop Echoplex ca nou in cutie cu alimentator si all the case goodies.
 5. Vand chitara Gibson Les Paul Studio din 1992. Corp Mahon, grif mahon 50' profile, tastiera din abanos. Tastele sunt impecabile. Level-uite, polishate, actiune foarte joasa. Cheite Sperzel locking tuners. Tail piece Duesenberg les paul tremolo. Capacele de pot-uri reflector knobs. Pickguard Gibson Les paul Custom. Are straplocks dunlop. Case original Gibson TKL. Chitara asta poate fi auzita pe Tep zepi Son of a dollar and a song, Luna Amara Pietre in alb, RoadkillSoda toate albumele. La schimb m-ar interesa un Gibson Sg standard + diferenta de bani. Este o chitara in varsta de 25 de ani. Este super stabila, cu un ton gras, actiune impecabila. Nu are griful rupt, nu are hibe ascunse. Are urme de la cantat. E o chitara iubita. Dupa cum poate ati vazut, mai am un les paul pe aceeasi reteta, mai valoros. Nu le pot pastra pe amandoua. So this has to go. My loss your win.
 6. Buffer de linie cu boost de 18db hi/lo cut si posibilitate alimentare alte pedale. In cutie
 7. Cumpar urgent un Flashback 2. Pot oferi pret de nou, intrucat nu am timp sa imi ajunga de pe muziker.
 8. Cumpar fender blues jr sau vaporizer.
 9. este ca nou si il dau si cu alimentator dedicat. 300 ron sau sunt interesat de schimb cu o pedala de wah.
 10. cumpar un spliter de semnal cu phase, ground lift si iso. Radial sau lehle.
 11. cumpar spliterul msi sus mentionat.
 12. Combo Fender Blues Deluxe cu lampi Nos in preamp, power amp pe kt66 , un set de kt66 noi Tad de schimb, Tilt de la Fender, Husa Fender, Switch Fender si difuzor Celestion Creamback G12H 75watti. Suna extraordinar , cu mult peste varianta stock si costa mai ieftin decat acesta. Singurul schimb de care sunt interesat este un cabinet marshall 1936 si bani.
 13. vand pedala de univibe foarte faina, in format mini. true bypass, analog. ca noua.
 14. Pedala delay analog cu functie tap tempo, modulatie si oscilatie. Nou in cutie cu arici pe spate.
 15. De dat: Ssd 128 gb -100 ron Preamp pickup stereo - 100 ron Placa de sunet Line 6 Ux1 - 300 ron Toate sunt ca noi.
 16. cumpar pedalutza xotic sl drive. in Bucuresti.
 17. pedala este ca noua, in cutie cu absolut tot ce vine de la producator. delay extraordinar de pana la 800 ms , functie de subdiviziuni, tap tempo si consum foarte redus.pret la thomann 1000ron + transport 100ron. pretul meu este 600 ron, mai putin cu aproape jumate.
 18. gibsonman

  vând [EXPIRAT] Pedalboard + pedale

  s-a dat si volumul.
 19. pedalboard harleybenton spaceship 50c cu husa-150ron Digitech looper (cu tot cu card sd) + footswitch si cablu-500ron Dunlop volume pedal mini- 450ron Delay analog cu boost echoplex-200 ron In stare perfecta si estetica si functionala.
 20. In stare impecabila, fuzz si octava superioara.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.