www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin65

Veteran
 • Posts

  745
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sorin65

 1. o cumpar eu. cand ai drum pe la mine, sa o aduci, please. o cumpar eu. cand ai drum pe la mine, sa o aduci, please. btw... @vicsnd, conform ideei ca nu are nicio relevanta chitara, de ce suna f diferit orice fuzz face cand comuti doza de neck, sau bridge, sau orice combinatie de doze, pe aceeasi chitara ???
 2. mr vintage.. este exact jtm45. de fapt marshall a copiat klemtul b40n, nu bassmanul cum se povesteste. si btw... bassman ce era?
 3. jcm 800 nu are switching intre canale. are o mufa pt clean, alta pt drive. poti face switching, dar trebuie adaugat inca un pot, cel putin. poate e vb dealtceva, bazat oarecum pe jcm800. poti sa pui schema preampului? btw: la partea de alimentare /etaj final, fara transformator de soc, te poti pisa pe el. chiar si pe drive, in blana, trebuie sa ai zgomot zero. din soc reduci zgomotul f mult, si, obtii si bass tight. asa ca... in loc de rezistenta aia de 1k5 pui traf de soc. dinaintea trafului te duci la mjlocul trafului de iesire. switchul ala de trioda/ pentoda nu-l mai duci in mijlocul trafului, ci la iesirea V1, dupa traful de soc. inloc de traf de soc, folosesti secundarul unui traf de 9V?1A. ca e mai ieftin. renunta la intrarile ultralineara - suna de ***.
 4. schimbdoua difuzoare Celestion V30 cu doua Celestion Greenback 16ohmi. ca noi. sau tot cabinetul. Engl 212 slanted ,cu un Marshal 2061CX doar in Bucuresti.
 5. schimba circuitul integrat din etajul final. e prins pe un mic radiator. sau nu e prins bine pe radiator si intra in ptotectie termica.
 6. vand bass copie Marcus miller. are eq, switch activ / pasiv. corzi sadowsky. actiune f joasa, super ok cu dozele stock ( ceramice). la schimb ma intereseaza doar o chitara electro clasica. ca noua. nu trimit in tara. doar bucuresti, cu proba.
 7. fii sigur ca Clapton nu canta pe un amp de serie. un amp bun suna bine indiferent daca e SS sau pe lampi. totul e sa ai cu ce sa compari. un twin reverb reissue suna ca o tigaie langa un silverface. sa nu mai vorbim de blackface. schemele propuse mai sus de mine nu au niciun condensator
 8. fa- l pe asta , de la Nelson Pass: http://www.firstwatt.com/pdf/prod_f5_man.pdf sau daca vrei mai multa putere: http://www.firstwatt.com/pdf/art_f5_turbo.pdf sau cauta alte scheme aici: http://www.firstwatt.com/articles.html
 9. Caut o electroclasica. ofer la schimb chitare electrice, ampuri, pedale. sau cash daca e o oferta f buna. Doar in Bucuresti, please.
 10. in clasa AB1, cu 800 v anodic, cum e eminent ii, se scot 90-100w cu o pereche de EL34. dar, cu tuburi NOS. lampile actuale nu suporta.
 11. ai vazut tu PA cu ton? sau PA distors?? :)))
 12. salut, poti sa pui o poza din interior? si eventual sa scrii ce scrie pe lampile din preamp? multumesc!
 13. fet-urile n-au "factor" de amplificare. si chiar la bipolare, hfe , factorul de amplificare, nu intra in calculul amplificarii, ci a impedantei de intrare.
 14. nu gasesti. pune liniar, nu antilogaritmic.
 15. scoate infasurarea aceea si alimeteaza toate lampile din L1/L2. macar pt cateva minute daca ti-e frica cs se arde trafu ) ca sa vezi daca dispare brumul.
 16. L1/L2 nu ti ajung pt tot circuitul? de undi stii ca L3 are max 200 mA? scrie pe traf? 200 poate sugea lampa pe filament, dar traful dadea mult mai mult. separa cele doua circuite in paralel.
 17. pai ai zis ca ai doua infasurari. una cu priza la masa. cealta fara. mai bine pune schema alimentarii, poate am inteles gresit. sau toata schema. sigur ai gresit ceva la filamente.
 18. la cealalta infasirare de filament fara priza la masa, pune pe fiecare brat cate o rezistenta de 100 ohmi, la maa.
 19. se vede din poza 4 ca trebuie resetat gatul (neck reset). daca pui o linie peste freturi, capatul liniei trebuie sa se sprijine pe partea superioara a cordarului. asa ca desprinzi gatul si-l montezi la loc respectand regula de mai sus. dupa aceea vezi ce faci cu pragusul.
 20. http://www.tube-town.net/ttstore/Tolex-Kunstleder-Bespannung/Piping:::111_121.html
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.