www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hruban Gustav

Active Members
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Dej

Other Information

 • Band
  Jars
 • Gear
  Chitari:
  Vintage V100IT
  Flame CAG 230
  Gibson Jim Beam Limited Edition (gonflabila)
  Amp:
  Fender Mustang 1 v.2
  Efecte:
  Boss ds-1

Recent Profile Visitors

3386 profile views

Hruban Gustav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputation

 1. Anuntul ramane valabil, schimb cu chitara cu Floyd.
 2. Ceea ce nu pot sa inteleg e de ce este vorba numai de aceleasi firme arhicunoscute de chitari? Am citit aici si tot ce am vazut a fost: Fender, Ibanez, Gibson, rar vorbindu-se despre alte firme. Pe aceasta lume exista atatia lutieri si atatea firme de chitari, incat si de am testa cate un model de chitara in fiecare zi, ne-ar trebui doua vieti (de nu mai mult). Am vazut ca se vorbesc de chitari cu valoare de <2000e (in mare parte) deci in banii astia existe nenumarate firme/luthieri care dupa mine fac treaba buna, si o fac din placere pentru chitara, si pasiunea din a lucra la ele, nu ca si firmele mari care deja lucra, sincer, pentru bani. Orientati-va si la alte firme, de exemplu: Mayones, care dupa parerea mea fac niste chitari exceptionale, Acacia Guitars, chitari facute in totalitate in America, la un pret decent, si cu o calitate faina din cate am vazut. Legator Guitars, au si chitari entry-level si chitari mai scumpe, sau chiar lutieri precum Augustin. Sunt si alte branduri mai putin cunoscute, nou fondate, care au lemne de calitate (din cate spun ei), arata si fain, si din sample-uri suna si bine. O firma foarte faina de chitari mii se pare Aviators, care au niste chitari "belea". Revenind la subiectul topicului. Parearea mea ca niciodata o chitara produsa in masa, nu va costa cat un Gibson/Fender/e.t.c din anii 80'. De ce? Pentru ca in mare parte a chitariilor din "80' " nu se mai fabrica si sunt rare, pe cand aceste mai noi (in afara de cele in editie limitata) le poti vedea la orice alimentara din coltu' strazii.
 3. Pret: 200 Localitate: Dej Contact: PM Link producator: http://www.magazinuldemuzica.ro/Artec-Twin-Head-Pedal-_-66503.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand pedala Artec Twin Head. Accept schimburi cu diverse legate de chitara. Oferte in PM! Link: http://www.magazinuldemuzica.ro/Artec-Twin-Head-Pedal-_-66503.html
 4. Vand amplificator chitara 40w cu doua difuzoare. Site reper: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/gitarrenversraerker-weinberg-gx40-2x-jensen-speaker/591608651-74-2904
 5. Pret: 500 RON Localitate: Dej Contact: PM Link producator: http://shop.fender.com/en-RO/guitar-amplifiers/contemporary-digital/mustang-i-v.2/2300104900.html#cgid=%09amplifiers-series-mustang-grid&start=1 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut RGC! Vand acest amplificator Fender Mustang I v.2 in stare foarte buna. Accept schimburi cu alte amplificatoare (care nu sunt digitale, sau diverse ce apartin de chitara). Pret usor negociabil.
 6. Probabil esti incepator dat fiind un buget mai scazut, eu personal iti recomand ceva digital (daca nu ai pedale, sau suficienti bani pentru a cumpara cateva), pentru ca nu ai nevoie de pedale, doar de un footswich... Eu ti-as recomanda la pretul acesta un Fender Mustang 1 v2... eu cu acel amp cant si se descurca bine. Daca ai pedale, sincer dintre acele ampuri as prefera Marshall-ul avand un prieten acel model si sunand demential. Ti-as da inca un sfat: daca vrei sa cumper un model, eu ti-as sugera sa mergi intr-un magazin unde au aceste produse (parca pe mcmusic aveau marshalul) si sa le testezi, vazand ce iti place mai mult, mai ales ca nu ne-ai spus si ce stil vrei sa abordezi. Numai bine!
 7. Are un prieten ceva de genu', si pune pe el un LP "sanatos" si nu are probleme cu el.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.