dani

Veteran
 • Content count

  1,024
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

17 Good

About dani

 • Rank
  veteran
 • Birthday 08/03/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  galati

Contact Methods

 • Yahoo
  morcov_inc

Other Information

 • Nume
  Dani
 • Trupa
  GREENISH
 • Scule
  chitare: Prs Mike Mushok Baritone
  Bare knuckle painkiller calibrated set


  Pedale:
  tc electronic nova delay,
  Dunlop hi-gain volume
  korg dt-10 tuner,
  aphex punch factory compressor,
  aphex guitar exciter,
  Ehx small clone chorus
  Dunlop crybaby 95q
  Boss Rcl10 compressor limiter gate
  Digitech Whammy 4
  Dunlop Dc-Brick
  George L's cables
  Rockcase Gigboard Pedal Packer

  Amp: Marshall jcm2000 dsl 100 head.
  Randall R412 cx cabinet

Recent Profile Visitors

11,447 profile views
 1. vând Dunlop crybaby 95q

  Salutare. Da, e ok. Cum rezolvam? Il pot trimite luni la amiaza cand ajung ls repetitie. Astept datele tale si sa-l pun la un curier. Noroace! Am scris gresit. Il trimit luni cand ajung la repetitie.
 2. De vanzare wah Dunlop CryBaby 95q. Este in stare f buna, tinut in pedalier. Accept schimburi doar cu efecte de chitara bas: Compressor, synth, envelope filter, +\- dinferenta unde e cazul. Ofer bonus o husa de piele marca vox, ideala pentru transportat. Intru rar pe forum asa ca rog sa fiu contactat telefonic! Numai bine, Dani!
 3. Salutare. Caut un preamp de bas(pedala) si sunt dispus sa ofer una sau mai multe din urmatoarele: Digitech Whammy 4+ alimentator Dunlop Crybaby 95Q Wampler Crancked Ac Ma intereseaza un preamp de bas bun, poate un sansamp paradriver, ampeg, sadowsky, sau altul din aceeasi categorie. Sunt deschis catre sugestii si cu alte tipuri de pedale de chitara bas. Pot fi contactat la numarul 0745366404.
 4. Excelenta chitara. Am si eu si sunt foarte multumit de ea! Succes la vanzare.
 5. Detin Punch factory si xciter si sunt mandru de pedalutele astea. Nu le-as da nici in ruptul capului avand in vedere cat de bune sunt:P Banuiesc ca ai motive intemeiate sa le vinzi, asa ca, spor la vanzare! Numain bine.
 6. Luati-va cadou de craciun la un pret bun
 7. M-ar putea interesa si un noise gate bun!
 8. Pret: 700 RON Localitate: Galati Contact: 0745.366.404 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare. Pun la vanzare pedalele: Dunlop 95Q wah si Ernie Ball junior 25K. Pedalele sunt impecabile, intretinute bine si cantate exclusiv in pedalier. Nu prezinta nici o urma de uzura in afara prafului care dispare o data pe saptamana de pe ele:P Pretul lor individual este de 400+400 Ron insa cine le ia pe amandoua pretul este 700Ron! Le dau deoarece nu-mi mai sunt de folos intucat folosesc in mare parte sunetul ampului fara prea multe artificii! Poate as fi interesat de un schimb cu Ibanez ts 808 sau tc electronic scf-1 Va astept aici pe forum printr-un mesaj privat sau la numarul de telefon afisat. Numai bine... Dani!
 9. vând Wampler Cranked Ac Boutiq Si Foarte Rara

  Am pierdut pedala ce aveam s-o cumpar asa ca pretul revine la 600ron. Multumesc
 10. vând Wampler Cranked Ac Boutiq Si Foarte Rara

  Hai baieti, doar astazi pretul e 450 ron. Doar azi, apoi il scot de la vanzare! 0745.366.404
 11. vând Wampler Cranked Ac Boutiq Si Foarte Rara

  Doar astazi pretul scade la 500ron pt ca e urgenta mare! E o pedala care suna extrem de bine si dulce. Daca dai gainu blana suna a fuzz, interesanta combinatia. 0745.366.404 Dani!
 12. Pret: 600 RON Localitate: Galati Contact: 0745.366.404 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand urgent aceasta pedala boutiq. O cheama wampler cranked ac si este una din cele mai rare pedale wampler. Nu se mai fabrica de ceva timp. Este true bypass, analog si e facuta sa sune exact ca un vox ac 30 blana bazat pe sunetul Brian May. O vand deoarece eu folosesc drive in fata ampului si am nevoie de un ts808 pt a-mi boosta sunetul. Este in stare foarte buna. Pedala este de vanzare pana sambata cu pretul de 600ron. Una ca asta puteti gasi doar din cand in cand pe ebay la 200 euro. Astept cat de repede posibil un cumparator. Merci mult, Dani!
 13. Shure Se 102

  Nu prea e mai ieftin:( pe thomann costa 160 ron plus inca 30 euro transportul.