www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

PaulStrat

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Gear
    Chitare:-Duesenberg Starplayer
    -Takamine Electro-acustica
    -Takoma Strat
    Amp:-Vox AC15Vr
    Pedalboard:
    -Vox Wahwah
    -Keeley 4knob comp
    -Boss TU2
    -Ts808+Timmy overdrive
    -Crunchbox+epbooster
    -Volume Pedal
    -Line6 m5
    -Boss DD-20
    -TC Hall of Fame

Recent Profile Visitors

7581 profile views

PaulStrat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

35

Reputation

  1. Buna,urmeaza sa plec in cateva saptamani in Scotia o perioada mai mare de timp si vreau sa imi iau chitara cu mine. Cu avionul(biletul mi-a fost cumparat pt Lufthansa) ma costa foarte mult sa o iau in cala iar ca bagaj de mana nu pot la ei,este prea mare. Metoda la care ma gandesc sa recurg este o firma de curierat.Mai este cineva pe forum care a procedat asa? chitara a sosit in stare ok? puteti sa imi recomandati o firma anume sau alta metoda(ma gandesc sa merg cu DPD)?
  2. PaulStrat

    Transport

    Multumesc tuturor pentru sfaturi,cred ca voi merge pe varianta lui Cosu. Singura emotie care o am acum este cu pedalboardul...ma gandesc sa il impachetez bine...dar oare ma pune sa il deschid,il scaneaza cu ceva?(nu am mai fost cu avionul niciodata)...si mi sa nu creada ca o fi pedala de delay vreun detonator
  3. PaulStrat

    Transport

    @Cosu: Cam asta e pedalboardul,nu e foarte mare geanta lui. Exista vreun risc sa nu ma lase cu chitara? Momentan nu am numai husa la ea,si in cazul in care trebuie sa o pun in cala nu pot/vreau sa o dau fara un case. Cat despre calatorie,nu stiu inca exact...biletele imi vor fi luate de altcineva si nu stiu cum va fi calatoria...
  4. PaulStrat

    Transport

    Salutare, undeva la inceputul lui febroarie urmeaza sa plec o perioada destul de lunga in Scotia,asa ca vreau sa imi iau majoritatea sculelor cu mine (chitara si pedalboardul). La Paris fac un schimb de avioane cea ce inseamna ca va trebui sa platesc pentru bagaje extra de 2 ori... Acum intrebarea mea este daca a mai mers cineva pe distante mari cu sculele dupa el,ce imi recomandati(pentru a iesi mai ieftin si mai sigur) sa le duc cu avionul in cala sau sa le trimit cu o firma de curierat?(daca si a apelat cineva la serviciile unei anumite firme?) Multumesc anticipat!
  5. Pret: 700 RON Localitate: Timisoara Contact: PM/email/telefon Link producator: http://guitarshop.ro/efect-chitara-digitech-timebender-delay_p760.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Nu ma interesaza schimburi cu alta pedala decat cea mentionata. Pedala este in stare foarte buna,cumparata in vara.O schimb din cauza preferintelor personale, desi Timebenderul are mai mult optiuni decat Nova delay. Pedala vine cu adaptorul propriu.
  6. in cele galben este MI audio Crunchbox,cea mai mare are si un ep Booster,iar in cea albastra un tub screamer si un overdrive mai transparent care sa il completeze.
  7. aceste trei pedale au fost terminate saptamana asta: iar pentru aceasta am refolosit o carcasa in care am avut o perioada alt circuit:
  8. Dupa o pauza am revenit. Pedalele sunt realizate undeva in vara. Cea albastra este un ts 808 + Timmy overdrive iar cea neagra este un emulator de jcm800+ Ep booster.
  9. Singur e un overdrive nefolosibil...il am acasa si cant cu el...in fata unui alt drive isi face treaba de nota 10,singur cum am mai spus...nu ma incanta. L-am incercat si dupa (nu inainte ) de tub screamer...nu e la fel de grozav,nu ca sa iti ridice doar gainul.
  10. Ok...ca sa clarific,acest crankle booster in pedala este pus inainte de ts9...astfel se pot obtine foarte usor 2 gainstageuri ,asa l-am conceput. E vorba de utilitate live nu neparat de faptul ca ts9 nu se descurca singur cu gainul la maxim. In alta ordine de idei am facut ceva dupa specificatiile clientului( imi place si mie combinatia),nu are rost sa despicam firul in 4. Cu respect: Paul
  11. Ts9 + Speaker Cranker pentru un domn din Cluj.
  12. Stratocasterul este un standard USA 2012,schimbul ma intereseaza numai cu telecaster si numai USA preferabil cu tastiera din maple. pozele astea sunt de anul trecut,voi reveni cu poze mai actuale. ma intereseaza NEAPARAT sa testez chitara cu care vreau sa schimb asa ca as prefera schimburi in apropiere. Stratocasterul nu are nici o problema singurul motiv pentru care vreau sa schimb este cel de preferinta in ton.
  13. Avem aici un spliter(A/B/C box) pentru userul: CotrusVlad
  14. Pedala este un kit de pe un site...nu am facut eu kitul,o aveam dinainte sa ma apuc sa construiesc pedale. Pe ea avea un sticker care se poate comanda de unde este si kitul. Eu am mai montat un booster inauntru(jhs minibomb) deoarece carcasa era suficient de mare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.