www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

karcsika

Veteran
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tirgu Mures

Other Information

  • Band
    i am open for collaboration
  • Gear
    some old stuff

Recent Profile Visitors

8847 profile views

karcsika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputation

  1. Salut, tu faci Six String Overdose? - daca da, e foarte fain! +1 sub
  2. Buna ziua, mai sunt valabile? (am trimis mesaj)
  3. Pret: 450 RON Localitate: Targu-Mures Contact: karcsika922@yahoo.com Link producator: - Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi - Chitara este un model Iris Solo Lux cu tremolo tip Floyd Rose, fabricat/asamblat de Hora Reghin. - Starea este buna a instrumentului, a fost folosit numai in casa. - Corpul si gatul sunt din Artar (Paltin - Acer platanoides), tastiera (21 freturi) din palisandru, scala 648 mm (25.5 inch). Greutatea instrumentului este 4.1 kg. - Configuratia a dozelor H-H, doua humbuckere cu selector si un potentiomertu de volum. - Floyd Rose-ul acuma functioneaza in ambele sensuri fata de starea initiala (s-a frezat o cavitate), dar nu am folosit-o si am blocat cu o bucata lemn de abanos. - Actiunea medie a corzilor (2mm la fretul 12., se vede in poza), echipat cu un set de corzi de 10. D'adaario, acordat in D. - Design de tip decoupage facut de mine, din benzi desenate, tip DC Universe, revistele folosite: Superman in Action Comics 683 si Batman 487., finisat cu trei straturi de lac nitroceluloz. Detalii in mesaje sau email.
  4. Salut, nu am vrut sa dau sfaturi toxice, sau sa fac reclama la ceva rau si deunator, sorry. Nu am citit sau auzit sa fie toxic, dar uitati aici ce am gasit pe google: http://archive.wired.com/science/discoveries/magazine/17-05/st_whatsinside Este studiat intr-un analizor mass-spectografic, si este prezentat descompus ingredientele. Acele hidrocarburi alcaline (sunt linkuri catre ingrediente) se pot obtine si din alte surse, decat cele din industria petroliera (pretul ar fii sigur mai mare). Dar pana la urma, ce nu este toxic?
  5. Metoda asta se mai foloseste si in magazine de instr. muzicale unde nivelul de umiditate este mai mare, si corzile sau alte partii metalice expuse coroziuni si rugini. Continutul al WD40 este un secret industrial, dar dupa analize in laboratoare high end si alte legende urbane, se zice ca contine ceva uleiuri minerale si ceva soluti alcaline. Merita un test de incercare. Daca tot vorbim de ideii si sfaturii: pentru un "neck fast" - cum se zice mai mainstream- si comod, dat jos lacul (partea din spate, desigur), discret cu hartie abraziva. Pana aici e cunoscut metoda si multi au aplicat asa, dar daca aplici dupa asta ulei de in pe el o sa fie si mai "comoda". Cu asta protejezi lemnul si e mai buna senzatia decat la gat cu lac. Tot ulei de in folosesc si la tastiere (din palisandru). Protejeza de de transpiratie si mai usor de curatat.
  6. Salut, iti recomand o metoda. Incearca WD40 si materialul textil de tip microfibra (arata ca un fel de prosop fin din bumbac), asta se gaseste la magazine multi tip Auchan Kaufland, langa bureti de bucatarie si alte materiale de gen. Se procedeaza astfel, dai un puff normal din WD40 pe carpa, lasi sa se absorbe puti si cu mana mai uniformezi. Dupa asta stergi corzile individual si/sau pe toate. Daca ai aplicat mai mult sterge cu carpa uscata, dar nu inainte sa lasi vreo cateva minute solutia. Ce am observat eu: prima data curata (ca un fel de solvent), protejeaza impotriva coroziuni si lubrifica intr-un fel.
  7. S-a vandut , se poate inchide Multumesc RGC
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.