anonymus

Newcomers
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About anonymus

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  cluj napoca

Other Information

 • Gear
  Ibanez Prestige 2570Z LE
  Epiphone Standard Plustop Pro
  Epiphone Dot Studio Worn Sunburst
  Epiphone AJ 220

Recent Profile Visitors

1,109 profile views
 1. Schimb cu tele!
 2. Up, schimb -> chitara electroacustica
 3. Schimb (sau vand) Epiphone Dot Studio Worn Brown, o chitara f frumoasa si versatila, ca noua (nu are niciun ding sau zgarietura) Este un semi-hollowbody care nu se mai fabrica, de aceea acest finish e si mai speciala. Are cateva upgradeuri: Harley benton straplocks, input jack nou, cheite grover si in pret este inclus si o husa de calitate. Schimb cu un les paul sau telecaster, platesc diferenta daca este cazul!
 4. Vand Cabinet Marshall MG412A cu difuzoare de 30W celestion/marshall. Functioneaza perfect, uzura normala. Se poate proba in cluj, predare personala.
 5. anonymus

  cumpăr Chapman ML3 Modern

  Problem?
 6. anonymus

  cumpăr Chapman ML3 Modern

  Cumpar chitara electrica Chapman ML3 modern sau ML2 modern! Sunt interesat si de alte optiuni de tip Telecaster sau LP (singlecut).
 7. Vand un marshall vs100 head pentru chitara electrica, made in england in anii 80/90. Are o lampa 12ax7 in preamp, deci e foarte versatil si suna impecabil. Are un ´hiss´ mic care se aude cand nu canti, dar asta e normal la fiecare amplificator cu tuburi. Are 100W, 3 canale, 1 clean, Overdrive 1, overdrive 2, care e tonul de metal standard din anii 80. O vand deoarece e prea mare si vreau sa-mi iau un cub mai mic. Estetic e 8/10 (e din anii 80 deci..) functional 8/10, deoarece nu functioneaza reverbul de arc 100%, probabil trebuie facut ceva cu arcul, dar eu mai bine nu ma ocup cu asaceva. Se poate proba in cluj, nu vreau sa-l trimit nici prin posta nici prin curier ca e prea ´periculos´. Schimburi doar cu Boss Katana:)
 8. Cumpar pedala overdrive - Ibanez Tubescreamer Mini sau Joyo JF-01 Vintage overdrive, sau alte pedale asemanatoare.