www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SebUrlica

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

SebUrlica last won the day on October 5 2018

SebUrlica had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

3 Followers

About SebUrlica

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Mike Altrin & The Living Rocks
 • Gear
  Fender Nocaster Custom Shop 2012, TAO Guitars T-Bucket (custom masterbuilt luthier guitar made to my specifications), Fender Stratocaster 60s Relic FRD JC Custom Shop, Budda Superdrive 18 combo (pre-Peavey), and lots of stompboxes...

Recent Profile Visitors

2434 profile views
 1. Devenit deja referinta in materie de fuzz, King Tone Mini Fuzz este o pedala construita pe baza circuitului de tip Fuzz Face de catre Jesse Davey. Foarte ravnite, se gasesc rar pe piata second hand. A mea e noua, varianta cu tranzistori de Germaniu, vine cu un cablu pentru inversarea polaritatii, ca sa se poata alimenta de la orice sursa de 9V (nu apare in poze, e nou).
 2. Calitate ireprosabila, se vinde ca nou, are cutia si toate accesoriile originale. Una din cele mai bune pedale de overdrive pe care le-am avut vreodata. Accept schimburi cu pedale de aceeasi calitate.
 3. Vand faimosul bridge de la Mastery, modelul M1, in stare impecabila, conceput pentru a rezolva problema de design a bridge-urilor cu care Fender si-a echipat multi ani chitarele de tip offset. Nu mai am cheitele Allen.
 4. Pentru chitaristii carora le place sa experimenteze, un prieten a decis sa isi vanda pedala TC Electronic Stereo Chorus + Pitch Modulator & Flanger, Made in Denmark, 80s. Are un sunet aparte, foarte unic. Pedala este o adevarata uzina de sound-uri.
 5. Daca nu va permiteti o calatorie in timp pana in anii 80 ca sa va cumparati un multi-efect pentru chitara fabricat in Japonia, in stare nou-nouta, atunci puteti sa cumparati de la mine un Korg G3 in stare impecabila, cu toate accesoriile originale, pana si etichetele si factura in japoneza. De sunat, suna foarte bine, chiar am crezut ca e analogic. In plus, este foarte usor de folosit. Pretul este deja stabilit pemntru o vanzare rapida.
 6. Vand o pedala de wah de la Vox, modelul v845 in stare impecabila, ca noua, cu ambalajul original. Pretul este deja foarte negociat.
 7. De vanzare este pedala BOSS RC-20, looper complex, de generatie mai veche, dar inca la fel de bun. A fost folosit mult, dar nu abuzat. Pretul este deja negociat drastic, nu cred sa fie vreunul in Europa mai ieftin, la mana a doua.
 8. Vand preamplificator casti pentru studio Micca OriGen+ High Resolution USB DAC and Preamplifier - 24-Bit/192kHz PCM and 64x DSD Este in stare impecabila, ca nou, cu toate accesoriile si cutia originala. Adaug textul oficial in engleza: The Micca OriGen+ USB audio DAC and preamplifier is a studio master grade digital audio playback device that supports high resolution PCM audio up to 24-bit/192kHz and DSD64 audio. Its powerful preamp and headphone amplifier makes the OriGen+ especially well suited in a compact desktop computer audio system together with powered monitors and headhpones. Use the OriGen+ to bypass a computer's sound card and unlock the full sonic potential of your music library. Digital Finesse The digital circuitry of the OriGen+ consists of a VIA VT1736 USB 2.0 High Speed 480Mbps audio controller and a Cirrus Logic CS4392 stereo D/A converter. This capable combination provides asynchronous decoding and conversion of PCM audio up to 24-bit/192kHz as well as native and DoP support for DSD64 (2.8MHz) audio. Advanced audio stream interface support includes both ASIO and WASAPI Push/Event output modes. Analog Brawn The analog section of the OriGen+ provides switchable line-level or headphone output, using JRC NJM4556 op amps with two output gain levels of 5.6Vrms and 1.7Vrms. The selectable gain design provides excellent drive capability into any downstream amplifiers with enhanced signal strength, low noise, and low interference. The headphone outputs are similarly powerful, with only 0.5 Ohm output impedance and able to drive 16-600 Ohm headphones. Solid Construction Starting with a steel tub chassis, the OriGen+ is capped with an anodized aluminum top plate and finished with a solid machined aluminum volume knob. The TOCOS sealed potentiometer used for volume control offers long operating life and a smooth weighted feel. The all-metal construction makes the OriGen+ exceptionally durable and helps shield against unwanted interference.
 9. Vand alimentator pedale de foarte buna calitate Truetone 1 SPOT PRO CS7, in stare impecabla, ca nou, folosit putin timp. Dotat cu 7 intrari complet izolate, poate alimenta mai mult de 7 pedale cu cabluri de tip daisy chain. Eu l-am folosit cu 11 pedale, dintre care trei digitale foarte "lacome" si nu a avut nicio problema, pedalierul a ramas silentios si fara zgomot de fond. Vine insotit de cutia originala si toate accesoriile (multe niciodata scoase din cutie). Pretul este deja negociat. Accept schimburi cu alte efecte, pedale etc.
 10. De vânzare este uimitoarea pedala de reverb Dark World, de la Chase Bliss Audio. Ca noua, cutia de lemn masiv, saculetul și hârtiile incluse (tot ce vedeți în imagini). Abia folosit, are velcro nou pe spate.
 11. Am decis sa imi vand unitatea Roland RE-201 Space Echo, 100% original, din 1981. Unitatea este intr-o stare exceptionala, ceea ce numim MINT. Are pana si plasticul original pe butoane si brosura originala. Sunt al doilea proprietar (cu exceptia persoanei care a mediat tranzactia), primul a fost o persoana in varsta din Germania, care l-a cumparat nou in 1982. Amandoi l-am pastrat in conditii excelente, doar in casa, nu l-am folosit in niciun concert. Eu il pornesc doar din cand in cand, pentru mentenanta (si muuuulta placere). Unitatea suna excelent, foarte tridimensional, nu stiu cum altfel l-as putea descrie. Partea de echo este foarte prezenta la al meu, ceea ce se pare ca nu se intampla foarte frecvent. Ma despart de el pentru ca vreau sa imi cumpar alte instrumente, dar raman disponibil pentru schimburi cu chitare semi-hollow (doar daca au vibrato, sau daca se poate monta unul fara interventii prea invazive, sau foarte ireversibile). Sunt si in cautare de amplificatoare bune, pe lampi, sub 10W.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.