www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metal Head In

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Metal Head In last won the day on January 17

Metal Head In had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Timişoara

Recent Profile Visitors

5101 profile views

Metal Head In's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

34

Reputation

 1. Pe lângă șuruburi adaug la vânzare și un pickguard aftermarket de calitate 3 ply mint green , compatibil 100% cu Fender Stratocaster USA (American Standard) , precum și Fender Stratocaster Standard MIM (Mexico) . E puțin folosit , are ușoare urme de uzură dar foarte puțin , arată foarte bine ca nou aproape . L-am luat second hand în ideea să-l am de rezervă (backup) dar mi-am dat seama că nu îl voi folosi . Mai jos aveți și poze . Se vinde doar împreună cu șuruburile Fender la prețul total de 100 ron (transport inclus dacă se trimite cu Poșta Română cu ramburs) . Mai jos aveți și poze . Poate aveți nevoie pt. un proiect de Strat din bucăți (Partcaster) . 🙂😉
 2. L-am primit în urma unui schimb extra bonus . Dar eu cânt strict pe electrică și my main sound is heavy distorted tone (high gain) , nu prea am părți de chitară acustică , însă poate fi util uneori dacă ai piese în care vrei să cânți părți de chitară acustică . Poate să simuleze 4 tipuri de chitări acustice . Plus diverse setări mai are , vedeți clipul de mai jos . Afară se vinde cam la 30 euro la care se mai adaugă shipping . Eu vreau pe al meu fix 100 ron + 15 ron transport prin Poștă sau Fan Courier după preferință . https://reverb.com/item/47081467-behringer-am100-acoustic-modeller-guitar-pedal-2017-brown Mai jos aveți și poze cu pedala de vânzare .
 3. Strapurile sunt noi în ambalajul original DiMarzio , ambele made in USA . Le-am obținut extra în urma unei tranzacții , însă am deja două Strap-uri DiMarzio care le folosesc tot timpul , iar acestea sunt prea mult nu am unde să le folosesc . Iar cele pe care le am nu se strică sunt foarte reliable , the best în opinia mea . Strapurile vin în ambalajul original cu folia pe ele se poate vedea în poze , nu au fost folosite . La Thomann sunt în jur de 143 ron pe buc. fără transport . Eu vreau pe ale mele 90 ron pe bucată sau 180 ron ambele + 15 ron transport prin Poștă sau Fan Courier . Nu sunt la fel , ambele sunt negre dar din materiale diferite (vedeți link-urile de mai jos). Una e varianta din cotton foarte confortabilă , iar alta e varianta din nylon clasică , foarte rezistente ambele . Sunt USA made nu chinezăraie . Mai jos am atașat și poze cu produsele . https://www.dimarzio.com/straps/cliplock/cotton-cliplock https://www.dimarzio.com/straps/cliplock/2-inch-nylon-cliplock
 4. Șuruburile sunt originale Fender pt. Strat pickguard / backplate , noi , nefolosite și în ambalajul original . Le-am luat de la Thomann (link mai jos) în ideea că mi le trebuia pentru un backplate la un Strat ce mi l-am luat , dar între timp vânzătorul mi-a zis că mi-a pus și șuruburile , motiv pentru care nu mai am nevoie de ele . Sunt la set de 24 . https://www.thomann.de/ro/fender_pickguard_schrauben.htm Le-am desfăcut doar să scot unul să văd dacă potrivesc pe Strat US și da potrivesc sunt ok pentru orice Strat Fender MIM / US sau Japan . Prețul meu include transport gratuit dacă se vrea cu Poșta Română cu ramburs . La Thomann sunt circa 39 ron fără transport , acolo mai plătiți extra destul de mult . Eu vreau pe ale mele 30 ron , fiind noi practic (transport gratuit dacă se trimite cu ramburs cu Poșta Română) , poate are cineva nevoie de ele . Mai jos aveți poze .
 5. Prețul scade la 130 euro total , cu transport gratuit prin Fan Courier (pt. delay + traf) . Este ultima actualizare de preț , dacă nu se vinde la acest preț , prefer să-l păstrez .
 6. Având în vedere situația de criză prețul scade la 140 euro + shipping
 7. Ultimul preț promoțional : 160 euro și shipping pentru delay + traf AC adapter . Un mega preț pentru un best sounding delay full original vintage made in Japan . Shipping-ul nu cred că poate fi mai mult de 40 ron cu Fan Courier . Cumpărătorul nu cred că va fi dezamăgit . E o sculă mega profesională acest delay .
 8. Vreau să precizez că în acest preț intră și adaptorul de tensiune 110 V din poza de mai jos (delay-ul fiind vintage made in Japan funcționează la 110 V) . Adaptorul este noise free , practic nou și foarte potrivit pentru acest delay , l-am luat acum un an de la Hornbach . Îl voi trimite odată cu delay-ul .
 9. Ultimul preț 180 euro + shipping-ul în sarcina cumpărătorului .
 10. Varianta cu schimbul cade . Ultimul preț 450 euro + shipping-ul în sarcina cumpărătorului .
 11. Stare excelentă atât optic cât și funcțional , reține fără probleme preseturi , până la 64 preseturi , deși vintage e unul dintre cele mai best sounding delay de pe piață . Pe lângă delay standard gen Gilmour , are și mod gen analog delay (out of phase delay) precum și un filter care dacă îl activezi emulează tape echo delay . Folosit de mai marii timpului Gary Moore , John Norum (Europe) și mulți alții . Nu a avut vreodată probleme , deși e din anii '80 e bine întreținut încât pe placuța made in Japan cu serial number încă mai are folia de protecție . Prețul e puțin negociabil . Îl dau fiindcă mai am două delay-uri tot MIJ de la Roland / Boss și strâng bani pentru un Marshall 1987x (Plexi / JMP) Cumpărătorul suportă transportul . Mai jos aveți poze .
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.