www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metal Head In

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  89%

Everything posted by Metal Head In

 1. Pt. cine are nevoie de un delay cu o calitate a tonului deosebită , de mai multe opțiuni , poate memora până la 64 de preseturi , adică reglezi ce setări vrei pe preset-ul 1 de exemplu , îl memorezi așa , iar după aia nu mai îți bați capul , tot așa se merge în continuare până la 64 . Are filtru care dacă e activat emulează sound-ul de old tape echo . Are modulație , dacă se vrea folosită în conjunctură cu delay . Are tap tempo . Toate funcțiile se pot schimba și de la picior folosind switch-ul de la Boss ca cel din link-ul atașat mai jos , sau un midi controller . https://m.thomann.de/ro/boss_fs5l.htm?o=0&search=1549290746 Plus că acceptă level de semnal mult mai mare decât orice delay tip pedală , deci va funcționa bine în orice fx-loop fără prea multe bătăi de cap . Dacă vreți să luați azi un delay de producție recentă care să aibă aceste specificații și aceeași calitate a sunetului gândiți-vă undeva la 1.500 ron în sus , și tot nu sunt sigur că ar avea aceeași calitate a sunetului ca acesta . Scula e foarte bine întreținută , deși e din anii '80 încă mai are folia pe plăcuţa cu serial number . La prețul care îl dau eu îl puteți considera pomană , la banii ăștia nu cumperi nici măcar o praștie de pedală de delay , dacă vrei ceva cât de cât calitativ . În afară se vând la 230 US fără să mai pun shipping-ul . https://www.ebay.com/itm/Roland-SDE-2500-MDI-Digital-Delay/264124667271?hash=item3d7f0e9587:g:JZkAAOSwpz5bSTcl:rk:1:pf:1&frcectupt=true
 2. Scot la vânzare un delay de rack . E vorba de ROLAND SDE-2500 digital delay (made in Japan) - vintage din anii '80 . Stare bună de funcţionare , reţine preseturi şi tot ce trebuie . Este modelul care a venit după faimosul ROLAND SDE-3000 digital delay , folosit de toţi marii chitarişti ai anilor '80 şi care nu mai are nevoie de vreo prezentare . Sunet cald , organic , foarte muzical . Nu are ton metalic ca şi delay-urile de azi , poate reţine preseturi , am postat şi manualul pt. cine vrea să cunoască toate specificaţiile şi ce poate să facă . În opinia mea unul din cele mai bune sound-uri de delay existente pt. stilurile muzicale ale anilor '80 . Să ne înţelegem de la început , e delay-ul meu preferat , motiv pt. care mai dețin încă un Boss DD3 vintage (made in Japan) din anii '80 . Din lipsă de spaţiu dar şi din cauză că nu prea apuc să-l folosesc avându-l pe celălalt care e cam acelaşi lucru ca şi sound , vreau să-l vând , fiindcă e păcat aşa o sculă să stea în sertar . Plus că am nevoie de bani pentru alte scule . Dau şi traf de 110v - 120v , scula fiind japoneză funcționează la 120v . Traf-ul l-am luat special pt. el , dar dacă îl vând atunci nu am ce să fac cu traf-ul . Mai jos aveți poze , delay-ul este în stare foarte bună și estetic și funcțional . Cine vrea eighties delay sound / vibe , live or in studio , this is the perfect unit for it . ROLAND SDE-2500 manual.pdf
 3. O pedală ce nu mai are nevoie de vreo prezentare . De departe overdrive-ul meu preferat alături de DOD 250 . L-am folosit o perioadă , doar în casă însă , e ca nou atât optic cât și funcțional . Sună bine , mai bine decât un TS9 reissue standard , probabil fiind model aniversar japonezii au pus ceva piese mai bune în el . Mai dețin încă un TS9 vintage (1982) cel valoros , iar al doilea TS9 vintage tot din 1982 e pe drum , deci trebuie să mă despart de această pedăluță simpatică . Chiar nu aș avea ce face cu trei TS9 în același timp , motiv pt. care doresc să-l vând să mai îmi acopăr puțin din cheltuiala cu cele vintage care se vând de la 400 euro în sus . Plus că e păcat să stea într-un sertar , mai bine să fie la cineva care o cântă . Trimit oriunde pe cheltuiala cumpărătorului .
 4. PREȚ NOU 600 RON . CUMPĂRĂTORUL SUPORTĂ CHELTUIELILE POȘTALE , POȘTA ROMÂNĂ SAU FAN COURIER , DUPĂ PREFERINȚĂ .
 5. Metal Head In

  vând Boss FS-5U switch

  Un switch de la Boss , foarte util și calitativ , ultra silențios . Se poate folosi în conjunctură cu alte pedale sau echipamente de la Roland / Boss , pt. tap tempo , on / off și nu numai , nu cred că are nevoie de vreo prezentare . Îl dau fiindcă nu mai dețin pedala la care îl foloseam . Switch-ul este nou , trimit cu Poșta Română cu ramburs pe cheltuiala cumpărătorului pt. a minimaliza la maxim costurile de transport . Mai jos aveți poze .
 6. La vânzare un Fender Stratocaster Standard (MIM) , din 2006 , stare impecabilă . Toate componentele de pe ea sunt cele stock originale cu care venea din fabrică de la mama ei până la ultimul șurub . Are următoarele îmbunătățiri : -Taste jumbo Dunlop 6000 (made in USA) , uzură minimă , mult mai calitative decât ce avea pe el , oferă posibilitate de extra bending și vibrato . Retastarea a fost făcută super profesional de către Rici , tehnicianul formației Cargo . -Fender YJM brass nut (made in USA) , mult mai bun și mai rezistent decât plasticul cu care venea din fabrică . Tocmai ce i-am refăcut set-up-ul și am rămas plăcut impresionat de cât de bine și special poate să sune acest Fender Strat. (MIM) . Chiar are ceva aparte . Motivul vânzării cred că deja îl știți , nevoie de bani pt. un amplif. Marshall Plexi de 50 watt . Mai jos găsiți noi poze . Rog să nu postați nici un fel de întrebări / opinii sau păreri pe acest anunț (aviz amatorilor) , păstrăm topicul curat , orice întrebări rog mi le transmiteți în privat și vă răspund cu mare plăcere .
 7. Metal Head In

  vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster Standard (MIM)

  Ultimul preț 1.600 ron .
 8. Metal Head In

  vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster Standard (MIM)

  Preț nou . 1.700 lei . Specificațiile chitării pt. cei care nu știu sunt următoarele : -Body alder (arin) -Neck maple (arțar) -Fretboard rosewood -Radius 9,5 După cum cred că știți deja Fender nu mai fabrică chitări cu rosewood , decât modelele foarte scumpe , fiindcă acesta a devenit arbore protejat de lege . L-au înlocuit cu ceva substitut mai ieftin Pao Ferro , din 2017 încoace , care în opinia mea nu mai sună la fel , nu mai are nici o treabă cu sound-ul original Fender . Evident că vor face o campanie de marketing bla bla , să convingă pe toată lumea că e la fel , însă nu e . Drept consecință chitările Fender cu rosewood vor deveni tot mai rare și tot mai scumpe . Părerea mea că rosewood-ul a fost , este și va fi cel mai bun lemn pt. fretboard , are acel ton deosebit , cu midrange bun și pt. blues și pt. rock / metal , orice gen practic . Mai jos am atașat un mic clip pt. cei care vor să audă cum sună chitara ca idee . (COVER)_SCORPIONS_-_BELIEVE_IN_LOVE.avi
 9. Metal Head In

  vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster Standard (MIM)

  Preț nou . 1.800 lei .
 10. Pedala e foarte bună , are un sound mai bun decât DD3-ul stock ce se fabrică azi . O dau fiindcă mai am încă 2 delay-uri Boss DD3 vintage (made in Japan) , și nu am ce face cu 3 delay-uri . Are un switch care îți permite să comuți de la sound-ul stock DD3 digital , la un sound ce păstrează același delay meseriaș doar că îi dă un fel de analog vibe , îl face să sune mai apropiat de un delay analogic , pt. cei care doresc un astfel de sunet . De la acel switch se poate comuta astfel de la delay-ul DD3 stock , la încă 2 tipuri de delay , care au același sunet dar mai apropiate ca vibe de un delay analogic . Sau se poate reveni la delay-ul stock în funcție de preferință . Mai multe detalii în link mai jos . https://robertkeeley.com/2013/07/delayed-gratification/ Cumpărătorul plătește transportul , prețul e foarte puțin negociabil .
 11. Metal Head In

  vând Boss DD3 - Keeley Electronics

  Îmi pare rău dar nu accept schimburi decât cu bani .
 12. Este o pedală de delay foarte bună și versatilă , are tap tempo și posibilitate de conectare midi putând fi folosite / memorate în acest fel 64 de preseturi . Foarte mișto sound , cald nu steril . Are cunoscutul chip Motorola DSP , care era și pe poate unele din cele mai cunoscute / apreciate procesoare de delay de rack Rocktron Intellifex , primele cu procesare a semnalului pe 24 bit. E construit ca un tanc perfect din metal , nu plasticăraie . Vine cu adaptorul ei original Rocktron on tap , mai am și manualul de utilizare . O dau fiindcă mai am încă două delay-uri , și cam stă nefolosit , plus că am nevoie de bani pt. alte scule . Când era la MC Music costa 800 ron . Eu vreau pe al meu 400 ron , cumpărătorul plătește transportul . Schimburi în principiu aș accepta numai cu un IBANEZ TS9 tube screamer 30th anniversary , dacă are cineva de dat , sau cu un noise gate bun preferabil Boss NS-2 . Puteți propune și alte schimburi , nu exclud , dar în principiu cam am tot . Nr. meu de tel. 0784291402 Mai jos am atașat și poze
 13. Metal Head In

  vând [EXPIRAT] Rocktron Cyborg Digital Delay

  PREȚ 300 RON SCHIMBURI NU MAI ACCEPT DECÂT CU IBANEZ TS9 OVERDRIVE sau BOSS RV-5 REVERB
 14. Metal Head In

  vând [EXPIRAT] Rocktron Cyborg Digital Delay

  PREȚUL SCADE LA 300 RON CARE DIN ACEST MOMENT DEVINE PREȚ FIX . CHELTUIELILE DE TRANSPORT ÎN SARCINA CUMPĂRĂTORULUI (DUPĂ PREFERINȚĂ POȘTA ROMÂNĂ SAU FAN COURIER)
 15. Metal Head In

  vând [EXPIRAT] Rocktron Cyborg Digital Delay

  PREȚUL SCADE LA 350 RON , AM NEVOIE URGENTĂ DE BANI PT. UN AMPLIFICATOR NOU . UN EFECT DE SUPER CALITATE LA UN SUPER PREȚ , NU VĂD UNDE MAI GĂSIȚI UN DELAY ATÂT DE CALITATIV LA BANII ĂȘTIA .
 16. Metal Head In

  vând [EXPIRAT] Rocktron Cyborg Digital Delay

  Calitate de rack , tap tempo , preseturi reglabile independent. Nu are sens să dați o tonă de bani pe efectele de delay din ziua de azi , cu o tonă de butoane , și care sună ca navele spațiale. Aveți nevoie de un delay care să sune organic cu o claritate foarte bună , iar Rocktron are aceste calități . Este una din fimele din USA , printre cele mai renumite în materie de efecte de chitară.
 17. Cabinetul a ajuns la mine în bune condiții . Dl. Andrei este user serios și de treabă . Recomand !!!
 18. Pret: 350 RON Localitate: Timisoara Contact: 0784291402 sau instant messenger Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este vorba de un Boss DD-3 Keeley MOD Are un switch care permite selectarea între delay-ul standard Boss DD-3 și încă două tipuri diferite de delay ca și sound , care se aseamănă mai mult cu un delay analogic . În site-ul oficial al lui Robert Keeley din link-ul de mai jos sunt mai multe detalii . https://robertkeeley.com/2013/07/delayed-gratification/ Am atașat și poze
 19. Metal Head In

  vând Boss Dd-3 Keeley Mod

  PEDALA SE SCOATE DE LA VÂNZARE , ACEST TOPIC SE POATE ÎNCHIDE .
 20. Metal Head In

  vând Boss Dd-3 Keeley Mod

  Mda din păcate nu are tap tempo , dar ca și sound DD-3 e unul dintre delay-urile foarte bune , are acel ceva ...
 21. Pret: 250 lei Localitate: Timișoara Contact: 0784291402 sau instant messenger Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Prețul nu este negociabil . Se vinde pentru că am nevoie de bani pentru altceva . Pedala este practic nouă , în stare perfectă atât estetic cât și funcțional , a fost cumpărată recent de la MC Music . Vine în cutia originală , mai are și garanție încă aproximativ doi ani . În magazin la MC Music costă 400 lei , e vorba de modelul mai nou . Mai jos am atașat poze cu pedala pe care o vând și link-ul cu prețul de magazin . http://www.mcmusic.ro/accesorii/tunere-si-metronoame/korg-pitchblack-pb-01-acordor-cromatic-pedala-clone
 22. Metal Head In

  vând Korg Pitchblack Pb-01-Bn Chromatic Pedal Tuner

  PEDALA SE SCOATE DE LA VÂNZARE . ACEST TOPIC SE POATE ÎNCHIDE
 23. Metal Head In

  vând Korg Pitchblack Pb-01-Bn Chromatic Pedal Tuner

  Da e super pedala , dar din păcate trebuie să mă despart de ea . Dacă fac rost de bani din altă sursă atunci o scot de la vânzare .
 24. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: 0784291402 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Daca puteti sa-mi faceti rost de un Boss CE-2 (Made in Japan) indiferent ca e green label sau black label dau pe el urmatoarele : pedale aproape noi MXR Carbon Copy analog delay (750 lei la pro guitar) + MXR micro chorus (400 lei la pro guitar) + inca o suma de bani de 200 ron . Ar fi un total de 1350 ron daca stam sa calculam , toate astea pt. un Boss CE-2 (Made in Japan) indiferent ca e green label sau black label . Puteți să mă contactați PM sau telefonic
 25. S-a rezolvat , se poate inchide ! pedala de delay MXR CC impreuna cu un MXR microchorus s-a dat la schimb pt. un Boss CE-2 made in Japan prin anii 1982 - black label
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.