www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metal Head In

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Metal Head In

 1. Vând 4 buc. Potențiometre BKP / CTS (made in USA) pentru Fender Stratocaster sau Tele . Sunt potențiometre made in USA de foarte bună calitate , nu chinezăraie . Costă 53 ron 1 buc. la Thomann fără shipping (vedeți link-ul mai jos) , dacă ați lua de nou . https://www.thomann.de/ro/bare_knuckle_280k_stand._shaft_split_pot.htm 3 potențiometre din cele 4 au fost montate pe un Strat al meu dar care a fost foarte puțin folosit , deci au uzură minimă , sunt ca noi practic și funcționează foarte bine fiind de o foarte bună calitate , iar al patrulea potențiometru este practic nou , nu a fost montat , era doar de rezervă . Între timp m-am upgradat cu niște potențiometre DiMarzio , motiv pentru care vând potențiometrele BKP . Prețurile de mai sus includ transport prin Poșta Română . Prin Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari . Aș prefera să vând tot setul odată , sau cel puțin la set de două buc. Mai jos aveţi poze .
 2. După cum spune titlul a sosit momentul să mă despart de pedala de overdrive DOD YJM 308 . Od-ul a fost modificat la specificaţiile DOD 250 grey din '78 (folosit de Yngwie Malmsteen în anii lui cei mai buni , anii '80) , însă ce este cel mai important e faptul că am pus , după multe căutări , chiar piesa originală ce se regăsea în Dod 250 grey din '78 şi anume cipul original LM741CN - USA - NN . Aceasta piesă singură face cam 80% din sound . De asemenea toate celelalte piese ce le-am pus sunt tot made in USA . Condensatori Sprague Orange Drops şi rezistenţe carbon film , diode made by Texas Instruments , asemenea cu originalul , nu m-am abătut de la valorile electrice ale componentelor , sunt aceleaşi valori ce se regăsesc în DOD 250 grey original din '78 . Puteţi observa în poze cipul are codul format din trei cifre , identic cu originalele ce se regăseau în DOD-urile 250 grey version din respectivii ani , este chiar un original , nu este acelaşi cu anumite cipuri LM741CN de producţie mult mai recentă făcute prin China de diverşi producători care au codul format din 4 sau mai multe cifre şi litere şi pe care diverşi constructori de pedale aşa zise boutique le pun sub pretextul să ceară bani în plus deşi acele op amp.-uri nu sună deloc atât de bine şi nu au nici o treabă cu cele vechi originale . Întotdeauna cele noi vor suna mai harsh mai strident şi mai muddy neavând claritatea şi dinamica celor vechi şi nici frecvenţele de medii ale celor vechi . Poze aveţi mai jos atât cu pedala cât şi cu op. amp.-ul . Am ataşat şi un research în care vedeţi un DOD 250 grey original desfăcut pentru comparaţie . La cerere , pentru cei interesaţi pot trimite poze şi cu interiorul pedalei / circuitului , însă vă pot spune că am lucrat estetic . Motivul vânzării , poate vă întrebaţi , este acela că am deja două DOD 250 originale made in USA din care unul din '82 şi unul din '81 (care e tot grey circuit cel din '81) şi pe care le folosesc non stop , fiind de departe od-ul meu preferat . DOD YJM 308 l-am ţinut mai mult de colecţie şi e păcat să stea la mine în sertar când cineva îl poate folosi . Vă pot spune că sună în proporţie de 99.9% cu originalele , foarte asemănător / similar şi ca sound şi ca feel . Prețul de 900 ron , include transport prin Poșta Română sau Fan Courier după preferinţă . DOD 250 Overdrive RESEARCH.docx
 3. Preț nou 90 lei . Transportul inclus în preț cu Poșta Română . Cu Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari . Împachetez foarte bine .
 4. Preț nou 630 lei . Transportul inclus în preț cu Poșta Română . Cu Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari . Împachetez foarte bine cu polistiren gros .
 5. Vând 3 cabluri DiMarzio (handmade in USA) pentru chitară electrică , foarte calitative atât ca sound cât și ca rezistență / construcție . Lipitura e cu silver solder . Sunt considerate printre cele mai bune cabluri de chitară electrică ca sound și rezistență . Le dau fiindcă mi-am mai vândut din pedale și am rămas cu cabluri în plus . Cablurile sunt perfect funcționale , aproape ca noi , v-ar costa foarte mult dacă le luați de afară fiindcă acolo vi se mai adaugă pe lângă preț și taxele de shipping . Se pot vinde tot setul de 3 cabluri la 190 ron sau pe bucăți la următoarele prețuri : Patch cable de 15 cm , pentru conexiune între pedale - 60 ron Patch cable de 15 cm , pentru conexiune între pedale - 60 ron Cablu mai lung de 180 cm (poate fi folosit pentru conexiune între pedale mai distanțate sau dacă repetați acasă lângă amp) - 90 ron Prețurile de mai sus includ transport prin Poșta Română . Prin Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari. Mai jos aveți poză .
 6. Vând acest strap original DiMarzio (made in USA) , pentru chitară electrică sau acustică (am și șnurul care se folosește pentru legat la chitară acustică) , e din bumbac aged white ca și culoare cu margini din piele maro închis foarte rezistentă . Foarte fain strap și comod , se poate vedea în poza de mai jos . Logo-ul DiMarzio este inscripționat cu laser pe culoare argintie în piele . Prețul include transport prin Poșta Română . Prin Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari .
 7. Un tremolo arm compatibil 100% pentru Fender Strat US din seria American Vintage , American Standard sau Deluxe . Are filetul 10-32 thread specific Strat-urilor americane și e din oțel calitativ . Nu are defecte , l-am folosit o perioadă . Prețul este 60 ron și include transport cu ramburs prin Poșta Română . Prin Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari . Poză mai jos .
 8. Capacele sunt nefolosite ca noi , nu prezintă zgârieturi sau urme , sunt originale Fender , made in USA , aged white ca și culoare și au făcut parte din kitul al cărui ambalaj l-am pozat mai jos . Celelalte chestii din kit le-am folosit și au rămas capacele . Prețul este 70 ron și are transport inclus cu ramburs prin Poșta Română . Prin Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari . Poze mai jos .
 9. După cum spune titlul vând tremolo arm original Fender American Vintage , made in USA , stare ca nou , mai are și ambalajul original . Potrivește pe orice Fender Strat US made din seria American Vintage , precum și pe orice Fender Strat US made din seria American Standard sau Deluxe . Nu știu dacă merge și pe seria American Special sau Highway One . Prețul este 100 ron și are transport inclus cu ramburs prin Poșta Română . Prin Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari . Poze mai jos .
 10. Pe lângă șuruburi și pickguard adaug la vânzare și un backplate original Fender (made in USA) pentru Straturile din seria American Vintage , tot mint green ca și culoare , foarte puțin folosit . Deci avem acum în acest anunț setul complet din care : -Șuruburi originale Fender (noi) ; -Backplate original Fender (made in USA) , mint green , pentru seria de Strat American Vintage , puțin folosit , arată foarte bine ; -Pickguard aftermarket pentru Fender Strat , tot mint green , de foarte bună calitate , stare foarte bună , 100% pentru Strat American dar merge și pe MIM Strat . Toate 3 la prețul de 150 ron (transport gratuit cu ramburs prin Poșta Română sau Fan Courier după preferință) . Mai jos am atașat poze și cu backplate-ul Fender USA made , ultima piesă din set .
 11. Pe lângă șuruburi adaug la vânzare și un pickguard aftermarket de calitate 3 ply mint green , compatibil 100% cu Fender Stratocaster USA (American Standard) , precum și Fender Stratocaster Standard MIM (Mexico) . E puțin folosit , are ușoare urme de uzură dar foarte puțin , arată foarte bine ca nou aproape . L-am luat second hand în ideea să-l am de rezervă (backup) dar mi-am dat seama că nu îl voi folosi . Mai jos aveți și poze . Se vinde doar împreună cu șuruburile Fender la prețul total de 100 ron (transport inclus dacă se trimite cu Poșta Română cu ramburs) . Mai jos aveți și poze . Poate aveți nevoie pt. un proiect de Strat din bucăți (Partcaster) . 🙂😉
 12. L-am primit în urma unui schimb extra bonus . Dar eu cânt strict pe electrică și my main sound is heavy distorted tone (high gain) , nu prea am părți de chitară acustică , însă poate fi util uneori dacă ai piese în care vrei să cânți părți de chitară acustică . Poate să simuleze 4 tipuri de chitări acustice . Plus diverse setări mai are , vedeți clipul de mai jos . Afară se vinde cam la 30 euro la care se mai adaugă shipping . Eu vreau pe al meu fix 100 ron + 15 ron transport prin Poștă sau Fan Courier după preferință . https://reverb.com/item/47081467-behringer-am100-acoustic-modeller-guitar-pedal-2017-brown Mai jos aveți și poze cu pedala de vânzare .
 13. Strapurile sunt noi în ambalajul original DiMarzio , ambele made in USA . Le-am obținut extra în urma unei tranzacții , însă am deja două Strap-uri DiMarzio care le folosesc tot timpul , iar acestea sunt prea mult nu am unde să le folosesc . Iar cele pe care le am nu se strică sunt foarte reliable , the best în opinia mea . Strapurile vin în ambalajul original cu folia pe ele se poate vedea în poze , nu au fost folosite . La Thomann sunt în jur de 143 ron pe buc. fără transport . Eu vreau pe ale mele 90 ron pe bucată sau 180 ron ambele + 15 ron transport prin Poștă sau Fan Courier . Nu sunt la fel , ambele sunt negre dar din materiale diferite (vedeți link-urile de mai jos). Una e varianta din cotton foarte confortabilă , iar alta e varianta din nylon clasică , foarte rezistente ambele . Sunt USA made nu chinezăraie . Mai jos am atașat și poze cu produsele . https://www.dimarzio.com/straps/cliplock/cotton-cliplock https://www.dimarzio.com/straps/cliplock/2-inch-nylon-cliplock
 14. Șuruburile sunt originale Fender pt. Strat pickguard / backplate , noi , nefolosite și în ambalajul original . Le-am luat de la Thomann (link mai jos) în ideea că mi le trebuia pentru un backplate la un Strat ce mi l-am luat , dar între timp vânzătorul mi-a zis că mi-a pus și șuruburile , motiv pentru care nu mai am nevoie de ele . Sunt la set de 24 . https://www.thomann.de/ro/fender_pickguard_schrauben.htm Le-am desfăcut doar să scot unul să văd dacă potrivesc pe Strat US și da potrivesc sunt ok pentru orice Strat Fender MIM / US sau Japan . Prețul meu include transport gratuit dacă se vrea cu Poșta Română cu ramburs . La Thomann sunt circa 39 ron fără transport , acolo mai plătiți extra destul de mult . Eu vreau pe ale mele 30 ron , fiind noi practic (transport gratuit dacă se trimite cu ramburs cu Poșta Română) , poate are cineva nevoie de ele . Mai jos aveți poze .
 15. Prețul scade la 130 euro total , cu transport gratuit prin Fan Courier (pt. delay + traf) . Este ultima actualizare de preț , dacă nu se vinde la acest preț , prefer să-l păstrez .
 16. Având în vedere situația de criză prețul scade la 140 euro + shipping
 17. Ultimul preț promoțional : 160 euro și shipping pentru delay + traf AC adapter . Un mega preț pentru un best sounding delay full original vintage made in Japan . Shipping-ul nu cred că poate fi mai mult de 40 ron cu Fan Courier . Cumpărătorul nu cred că va fi dezamăgit . E o sculă mega profesională acest delay .
 18. Vreau să precizez că în acest preț intră și adaptorul de tensiune 110 V din poza de mai jos (delay-ul fiind vintage made in Japan funcționează la 110 V) . Adaptorul este noise free , practic nou și foarte potrivit pentru acest delay , l-am luat acum un an de la Hornbach . Îl voi trimite odată cu delay-ul .
 19. Ultimul preț 180 euro + shipping-ul în sarcina cumpărătorului .
 20. Varianta cu schimbul cade . Ultimul preț 450 euro + shipping-ul în sarcina cumpărătorului .
 21. Stare excelentă atât optic cât și funcțional , reține fără probleme preseturi , până la 64 preseturi , deși vintage e unul dintre cele mai best sounding delay de pe piață . Pe lângă delay standard gen Gilmour , are și mod gen analog delay (out of phase delay) precum și un filter care dacă îl activezi emulează tape echo delay . Folosit de mai marii timpului Gary Moore , John Norum (Europe) și mulți alții . Nu a avut vreodată probleme , deși e din anii '80 e bine întreținut încât pe placuța made in Japan cu serial number încă mai are folia de protecție . Prețul e puțin negociabil . Îl dau fiindcă mai am două delay-uri tot MIJ de la Roland / Boss și strâng bani pentru un Marshall 1987x (Plexi / JMP) Cumpărătorul suportă transportul . Mai jos aveți poze .
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.