www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Metal Head In

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Metal Head In

  1. După cum spune titlul vând capace potențiometre pt. pedale Boss vintage style , sunt set de 3 buc. Nu le dau separat , sunt varianta vintage alea ce au șurub de alamă în lateral și se prind prin înșurubare (vedeți pozele mai jos) . Sunt foarte calitative , potrivite pentru pedale Boss vintage cum ar fi Boss CE2 (chorus) sau Boss SD1 (super overdrive) dar merg și la alte pedale sau dacă vreți să construiți diverse clone iar pot fi foarte utile . Prețul este de 65 ron pentru întreg setul iar transportul prin Poșta Română este inclus în preț .
  2. Preț nou : 130 ron Transport cu Poșta Română sau Fan Courier inclus în preț .
  3. Preț nou : 130 ron Transport cu Poșta Română sau Fan Courier inclus în preț .
  4. Preț nou : 140 ron Transport cu Poșta Română sau Fan Courier inclus în preț .
  5. Un strap foarte mișto de foarte bună calitate , made in USA , foarte confortabil , cu capeții din piele de înaltă calitate , cu DiMarzio logo în auriu . Este în condiție excelentă . Îl dau că am trei din care unul îl țin pentru mine iar două sunt de vânzare . Transport cu Poșta Română inclus în preț . Se poate și prin Fan Courier , dar atunci trebuie să achitați transportul .
  6. PREŢUL SCADE LA 70 RON (TRANSPORT PRIN POŞTA ROMÂNĂ INCLUS) .
  7. PREŢUL SCADE LA 70 RON pe bucată (TRANSPORT PRIN POŞTA ROMÂNĂ INCLUS) .
  8. PREŢUL SCADE LA 150 RON (TRANSPORT PRIN POŞTA ROMÂNĂ INCLUS) .
  9. Am două bucăți , sunt noi , în ambalajele originale , le-am luat din UK dar nu le voi mai folosi . Sunt pentru a bloca un tremolo block pentru a face un bridge tip Floyd Rose sau Schaller , dacă vreți , să meargă doar în jos , devenind astfel mai ușor de controlat . Prețul este de 85 ron pe bucată . Transport prin Poșta Română inclus în preț . Am pus poze și link mai jos .
  10. PREŢUL SCADE LA 170 RON (TRANSPORT PRIN POŞTA ROMÂNĂ INCLUS) .
  11. Prețul scade la 140 ron (transport inclus prin Poșta Română) , cu precizarea că unul dintre cablurile negrea a fost înlocuit de altul tot DiMarzio , exact același model , doar că de culoare neon pink . Am atașat poza mai jos .
  12. Foarte bun adaptor , are cablu lung și gros , bine stabilizat , nu am sesizat zgomot de fond , poate alimenta multe pedale în același timp , având un output generos de 1.700 ma . La Thomann e 145 ron dar fără shipping (vedeți link mai jos) . Eu vreau pe al meu 90 ron . Transport prin Poșta Română sau Fan Courier inclus în preț . Îl dau că mi-am luat o sursă mai scumpă . https://www.thomann.de/ro/visual_sound_1_spot_9vdc.htm
  13. Este în fapt un master volume cu un pot. PEC canadian de înaltă calitate . Device-ul e made in Japan și proiectat pentru a fi folosit în fx loop-ul amplifurilor pe lămpi gen Marshall Plexi , JMP or JCM 800 și orice alte amplifuri pe lămpi care au fx loop , pentru a controla cu mai multă precizie volumul amplificatorului sau pentru a reduce volumul amplificatorului la nivel foarte mic de cameră fără a pierde foarte mult din calitatea sound-ului . Îl dau fiindcă am vândut ampliful la care îl foloseam .
  14. Transportul prin Poșta Română inclus în preț . Un tuner foarte bun , display mare de calitate , are ieșire să alimentați încă o pedală , stare estetică și funcțională excelentă . Funcționează perfect și arată ca nou , fără zgârieturi (vedeți pozele mai jos) . Îl dau că am făcut upgrade la modelul nou tot de la Korg PitchBlack X .
  15. Este varianta made in USA , dar care astăzi se fabrică în Taiwan sau Mexico . Acesta al meu este în condiție excelentă și e de pe vremea când se produceau in USA . Mai dețin și ambalajul original (rog vedeți pozele) . Având în vedere calitatea switch-ului și faptul că mai greu veți găsi așa ceva , prețul este 100 ron și include transport cu Poșta Română .
  16. Mai jos aveţi poze . E varianta 60's , puţin mai scurt decât cel de pe American Standard şi puţin mai expresiv pe vibrato , cu aged white tip , oţel de foarte bună calitate foarte rezistent la utilizare excesivă . Potriveşte pe orice Strat american vintage sau american standard . Part number de la Fender 099-2093-000 . În afară e aprox. 200 ron . Eu vreau pe al meu 100 ron . Din păcate nu mai am ambalajul , l-am aruncat . Intră în preţ transportul cu Poşta Română şi adaug un arculeţ tot Fender (made in USA) pentru a ţine maneta în tensiune . Mai jos două link-uri să vedeţi despre care model e vorba .
  17. Mai e unul ca al meu grey version de vânzare în Norvegia , numai că vrea aproape dublu pe el . Vedeți link-ul de mai jos , e pozat și desfăcut și puteți compara circuitele , sunt the same practic , același cip , același board , același layout , doar că aproape încă o dată pe atât la preţ . https://reverb.com/en-ro/item/76961339-dod-overdrive-preamp-250-1970s-gray
  18. Simplu , cele mai bune cabluri pentru chitară și ca durabilitate și ca sound . Nu le dau separat doar împreună . Transport cu Poșta Română inclus în preț . Prețul e deja negociat având în vedere că în afară un singur cablu din acesta face 100 ron .
  19. Este un fantastic sounding chorus , vintage , made in Japan , black label , din 1982 (conform serial number , rog vedeţi pozele) . Are pe alocuri vopseaua sărită și mici crăpături în părțile cauciucate , însă este ceva normal pentru o pedală de o asemenea vechime . Arată însă și sună foarte bine , are acel mojo . Cunoscătorii știu despre ce e vorba , this is the real thing . Are more depth și more natural and organic sounding raportat la orice alte pedale de chorus din ziua de azi . Dacă știți renumitele piese a lui Metallica back in the 80's , the clean parts , piese ca One , Fade to Black , Welcome Home (Sanitarium) , etc. şi cam orice clean parts de la formaţiile din acei ani , ei bine această pedală este responsabilă pentru acel sound . This is the original thing şi nu veţi găsi ceva mai bun . Pedala este în perfectă stare de funcţionare , încă se poate vedea serial number-ul în interior , după care poate fi datată (rog vedeţi pozele) . Switch-ul , jack-urile , potențiometrele și orice la ea funcționează perfect . Prețul e foarte puțin negociabil , însă în limita bunului simț . O dau că nu mai folosesc chorus ca efect . Transport inclus în preț prin Fan Courier . Cheers !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.