www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

flaviusino

Newcomers
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by flaviusino

 1. Line 6 HX EFFECTS este gandit ca o alternativa pentru chitaristii care folosesc efectele din Helix, dar canta prin amplificator Procesorul este nou, doar deschis si probat. Vine insotit de cutia si toate accesoriile
 2. Vand Fender Stratocaster American Deluxe 60th Anniversary, fabricat in 2014
 3. Accept schimburi cu Fender Telecaster. In functie de model discutam de diferenta
 4. Vand un amplificator foarte rar, Marshall JMP 2144 Reverb/Boost, 50 watt, 2x12. Amplificatorul s-a fabricat intre anii 1978-1979, are 2 difuzoare originale de 12” Marshall Rola Celestion. Amplificatorul este perfect functional si este in conditie destul de buna pentru varsta lui. Amplificatorul nu mai are partea de reverb. Fostul proprietar i-a facut un fx loop care este functional. Nu am footswich-ul. Are o greutate destul de mare, deci nu o sa il trimit. Doar predare personala.
 5. Vand case pentru pedale facut de cei de la Flightcase Romania. Case-ul se inchide cu 4 fluturi. Dimensiuni: 500 x 350 x 70
 6. Vand Harley Benton Powerplant Junior 5 iesiri de 9V fiecare avand 120 mA Iesirile sunt izolate
 7. Pedala am cumparat-o de pe forum. Este perfect functionala. O vand pentru ca am trecut la digital.
 8. Vand Tc Dark Matter Pedala este in stare buna, fara defecte
 9. Vand Ditto Looper. Este in stare buna. Pedala a fost foarte putin folosita. Nu are defecte.
 10. Vand Strymon El Capistan. Pedala este in stare buna si vine insotita de alimentatorul original. Serial number: S15-34228 A stat pe pedalier tot timpul. Am cumparat-o de noua.
 11. Cumpar Line 6 Helix. Bugetul este 4000 lei. Pot sa ofer la schimb o pedala Strymon BigSky + diferenta din partea mea.
 12. Vand Tc electronic Dreamscape. Pedala este functionala. Are o problema la potentiometrul care indica efectul folosit. Este pus gresit si nu mai are limite. Deci trece de la tone print la chorus. Dar selectarea efectul functioneaza. De aici vine si pretul mai mic. Pedala se poate repara schimband acel potentiometru, dar eu nu o folosesc asa ca prefer sa o vand.
 13. Cumpar Strymon Sunset. Despre pret discutam in functie de situatie.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.