www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

manbearpig

Veteran
 • Posts

  548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

manbearpig last won the day on November 15 2019

manbearpig had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Wooldozer, Goddess
 • Gear
  Gibson, Ibanez, Tanglewood, Takamine

Recent Profile Visitors

12635 profile views

manbearpig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

478

Reputation

 1. Salut! Vand un head full-tube Laney IRT studio. E compact, vine cu husa/geanta (dar fara urechile pentru rack - asa l-am luat si eu), folosit in principal la sala, si are: 15w si o intrare dedicata de 1w 3 canale (clean, rhythm, lead) + footswitch boost incorporat 2 3-band EQ-uri separate (cu cate 2 setari pentru fiecare banda) reverb fx loop re-amping iesire de linie prin XLR iesire direct USB (functioneaza ca o placa externa de sunet pt PC) sarcina pe iesire in caz ca nu vreti sa-l folositi conectat la cabinet si sa-l legati doar la pc/pupitru/etc Proba doar in Bucuresti, zona Timpuri Noi/Flaros. Nu trimit in tara. Ma gasiti la 0749300902.
 2. Salut! Vand 2 bilete pentru concertul Slipknot (https://www.iabilet.ro/bilete-slipknot-romexpo-49973/?q=slipknot) din 20 iulie, Romexpo. Biletele sunt pentru zona Psycho, sunt in format digital, primiti acces la cont de iabilet.ro (a fost facut doar pentru achizitia biletelor astea).
 3. Salut! Vand un cabinet 2x12 Palmer open back, echipat cu un Celestion Vintage 30 si un Celestion G12T-75. Ambele pe 16 Ohm. Se pot folosi individual pentru un setup stereo, sau in paralel pentru mono (8 Ohm impedanta - aprox 120W putere maxima). Dau si husa pentru cabinet, cumparata separat. Stare foarte buna, a stat numai in sala de repetitii, cu exceptia unui singur concert cand a mers in vizita la Radio Guerilla. Am trecut amp-uri de maxim 50W prin el, si nu a fost forjat la volume exagerate. Sunet excelent, echilibrat in frecventa - Vintage 30 vine cu mediile, G12T-75 cu joase si inalte. Se poate proba in Bucuresti, la Flaros, zona Timpuri Noi. Nu trimit in tara. Contact: 0749300902.
 4. Eu cred ca băiatul care a postat e de fapt un pasionat chitarist, dornic sa vadă RGC revenind la ce a fost odată demult. A vrut omul sa “shake things up” acilea pe forum, a reușit un pic. Eu pentru discuții de scule chitaristice ma uit la That Pedal Show pe YouTube ca sa ma simt bine.
 5. Vand un Triangle Big Muff, aproape ca nou, nescos din casa. Predare personala in zona Timpuri Noi. Ma gasiti la 0749300902.
 6. Salut! Vand un Ibanez RG421MSP-TSP, culoare turcoaz cu sclipici (pentru un ton fabulos, desigur). Chitara e in stare perfecta, nu a iesit din casa, aranjata pentru acordaj Eb cu set de corzi Elixir 48-11. Foarte comoda, suna foarte bine, switchul cu 5 pozitii permite si tonuri mai spre strat (split coil, humbucker neck legat paralel), construita si finisata foarte bine. O vand pentru ca nu ma inteleg eu bine cu ea, mai pe scurt: it's not her, it's me. Predare personala in Bucuresti, zona Timpuri Noi/Flaros. Ma puteti gasi la: 0749300902. O puteti asculta si vedea aici: https://youtu.be/Jg4OOVYEzvM
 7. Vand un fuzz EHX Triangle Big Muff, aproape deloc folosit, reissue-ul versiunii originale de Big Muff. Gilmour instant, trebuie doar sa adaugati un strat. Nu trimit in tara, valabil doar in Bucuresti. Zona Timpuri Noi.
 8. Salut! Vând o interfață USB/lightning (pentru iOS) Focusrite itrack solo, cu o intrare XLR cu preamp de microfon și phantom power 48v, și o intrare dedicata de instrument. Este în stare buna, am folosit-o doar acasă, la înregistrări. Ultimele albume de pe bandcamp-ul meu sunt trase cu interfața. Valabil doar în București!
 9. Mi-am incercat si eu mana la un super solo de-al lui Frederik Akesson:
 10. Salut, puteti asculta noul release aici. Toate track-urile de chitara sunt trase cu un Ibanez RGMS8 (8 string multi-scale), printr-o interfata Focusrite iTrack Solo, si apoi Bias FX desktop pentru toate efectele si simularile de amp. Basul e tras la fel, synth-urile sunt Korg Volca FM si Volca Beats, tot direct prin interfata. Tobele sunt facute in EZDrummer 2. Totul mixat si masterizat in Reaper.
 11. Un scurt demo aici, n-am apucat sa urc pe youtube:
 12. Salut! Vând un Ditto looper de la Tc electronic, în stare excelenta. Proba in zona Timpuri Noi / Flaros. Nu trimit în țară. Urc și poze în curând.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.