www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

manbearpig

Veteran
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

manbearpig last won the day on May 2 2018

manbearpig had the most liked content!

Community Reputation

461 Excellent

About manbearpig

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Wooldozer, Goddess
 • Gear
  Gibson, Ibanez, Tanglewood, Takamine

Recent Profile Visitors

9,759 profile views
 1. Vând următoarele pedale, în stare excelenta, valabil doar în București cu proba în zona Timpuri Noi: Tc spark mini booster - VANDUT Tc hypergravity mini compressor - VANDUT MXR 6-band EQ - 300RON Boss ST-2 Power Stack - 250RON MXR phase 100 - 400RON AMT s-drive - 200RON
 2. Vând un 8 string multiscale Ibanez, în stare perfecta. După părerea mea e cel mai bună varianta de chitară extended range în gama ei de preț. Nu trimit in tara, proba in zona Timpuri Noi, Bucuresti.
 3. manbearpig

  vând Gibson 490R humbucker

  Multumesc, dar nu accept oferta.
 4. manbearpig

  Zoom G1on - surprinzător de bun

  Multumesc! Ăsta are maxim 30 de secunde de loop, ceea ce pentru mine este ok. Mai sunt unele efecte cu parametri reglabili de la 0 la 100 și ceva, însă cu rotița de selecție nu este o mare problemă la reglaj, merge rapid. Există buton dedicat acum care selectează intre looper si drum machine, doar că trebuie apăsat cu degetul.
 5. Salut! Am cumpărat un Zoom G1on pentru că voiam ceva foarte ieftin care sa aibe looper si drum machine. Ei bine, în afara faptului că acest procesor le are pe ambele și sunt foarte ușor de folosit, nici modelele de amp și efecte nu sunt de neglijat. Pentru prețul de aproximativ 200 de lei, mi se pare cea mai bună și ieftină variantă pentru repetat acasă. De asemenea, aș recomanda acest mic procesor oricărui începător care își dorește să se familiarizeze cu diferitele tipuri de efecte și amplificatoare de chitară. Las și o scurtă improvizație cu Zoom-ul:
 6. manbearpig

  Amplificator "home use" si microfon.

  Voiam sa scriu ca Marshall-urile astea mici sunt de cacao, dar am ascultat un demo pe youtube la varianta asta din 2018 la care ai pus link, si suna surprinzator de bine! Dar sa tii cont ca are un ton clasic de marshall, acum depinde ce metale preferi tu.
 7. manbearpig

  Looper jams

 8. manbearpig

  vând Gibson 490R humbucker

  Vand humbucker poziție neck Gibson 490R, varianta cu 4 fire (pentru legare paralel, split coil etc). Este în stare perfecta, scoasă de pe un SG Faded T 2016. Magnet AlNiCo2, cam 8K rezistență, sunet echilibrat, aproape de PAF. Nu trimit in țară.
 9. manbearpig

  cumpăr EHX 22 Caliber

  https://www.muziker.ro/electro-harmonix-44-magnum Dublu ca putere, mai ieftin decat ala second-hand al colegului (nu-i frumos, colegu' !), si mai e si nou.
 10. manbearpig

  Ibanez RGMS8 multiscale 8 string

  N-au mai avut buget și pentru asta Ibanez, oricum la banii ăștia eu zic că se scuză, ținând cont și de faptul că altfel e bine construita si finisată. La sală n-are zgomot, e destul de silențioasă.
 11. La asa anunt, asa oferte, ce sa-i faci...
 12. Poate se referea omul ca e acelasi amp, si i-a crescut miraculos valoarea in timp. Se vede dupa placuta schimbata de la potentiometre ca e cel din anuntul lui Marius. https://dexonline.ro/definitie/bișniță
 13. Pai daca ai deja interfata asta, folosesti un DI (https://www.thomann.de/ro/radial_engineering_j_48.htm) ca sa adaptezi chitara la semnal de linie si gata.
 14. manbearpig

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Holcomb Signature

  Au vazut baietii ca incepe pretul acolo la factura cu un 2, s-au prins ca scoti profit la vanzare.
 15. manbearpig

  vând [EXPIRAT] Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Am vrut să scriu mare.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.