• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

manbearpig

Veteran
 • Content count

  491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

manbearpig last won the day on February 19

manbearpig had the most liked content!

Community Reputation

379 Excellent

About manbearpig

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Ervin
 • Trupa
  Wooldozer, Strip Joint, Goddess
 • Scule
  Charvel, Squier, Takamine, Tanglewood, Orange

Recent Profile Visitors

8,645 profile views
 1. vând

  Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0749300902 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un humbucker de bridge Duncan SH-5, in stare foarte buna. Magnet ceramic. Valabil doar in Bucuresti, predare personala.
 2. vând

  Pret: 1400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0749300902 Link producator: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/hollowbody/ibanez-akj95-chitara-electrica-hollowbody Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Ibanez hollowbody nou, cantat putin in casa. Corzi flatwound 11-50, doze Super 58 Custom. Proba in zona Timpuri Noi, langa Flaros. Nu trimit in tara, valabil doar in Bucuresti.
 3. Sefule, mai usor cu ego-ul, ca nu mai ramane loc pe thread de alti lutieri.
 4. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0749300902 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un overdrive Way Huge Green Rhino, nou. Se poate proba in zona Timpuri Noi/Flaros. Nu trimit in tara, valabil doar in Bucuresti.
 5. vând

  1100 RON cu tot cu doza Duncan. Doza separat, 150 RON.
 6. vând

  Pret: 90 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0749300902 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o doza PRS SE 245 de bridge, cu care vin echipate mai toate chitarele recente din seria SE de la PRS. Are magnet AlNiCo (2 am impresia, nu sunt sigur), are output mediu, suna deschis, are 2 fire (nu poate fi split-uita). E in stare foarte buna. Valabil doar in Bucuresti, predare in zona Flaros/Timpuri Noi.
 7. vând

  Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0749300902 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o doza Seymour Duncan Woody SC (single-coil), pentru chitara acustica. E in stare perfecta, a fost folosita la 2 concerte (unul la radio), asa ca e dresata si pentru live. O poza aici: https://forums.rgc.ro/topic/117069-tanglewood-tf8-doza-duncan-woody-sc-toc/ Valabil numai in Bucuresti, proba in zona Timpuri Noi/Flaros.
 8. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0749300902 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un delay analogic Soundsation Blue Angel, in stare perfecta. Se poate proba in zona Timpuri Noi/Flaros. Valabil doar pentru Bucuresti, nu trimit in tara.
 9. Eu zic ca ai luat cea mai buna decizie. Nu ar fi avut niciun sens sa incerci sa-l repari, nu este vreun instrument de colectie sau cu cine stie ce valoare sentimentala, ai fi dat mai mult pe reparatie decat pe instrumentul in sine.
 10. Pare tocit, ar trebui dusa inapoi de unde ai luat-o, chestia asta nu e simplu de reparat/inlocuit. Am patit si eu la un Strat Classic Vibe, n-am fost atent cand am cumparat-o si cand a venit momentul sa schimb setup-ul, surpriza! Am dus-o inapoi la magazin.
 11. vând

  Vand controller midi, 49 de clape, cu conexiune si alimentare prin USB. Este in stare buna, n-are nicio problema functionala. Nu trimit in tara, se poate proba in zona Mall Vitan. Sarbatori fericite!
 12. Dupa replica ta de mai sus, problema mai mare cred ca e faptul ca inregistrezi la volum prea mic si esti prea aproape de palierul ala de zgomot. Ar trebui sa dai un volum mai sanatos din amp. Numai ca aici ar interveni alte probleme legate de reflexiile din camera ta care ar putea sa strice treaba. Pentru inregistrat acasa, fara intentii de antifonare, eu raman la parerea ca cea mai buna solutie consta in simulatoarele de amp.
 13. Pai tocmai ai zis ca ampul e mai mult decat silentios. Daca are zgomotul ala de fond, e clar ca nu e. Schimba ampu' cu unul care n-are zgomot, gata problema. Daca vrei sa scapi complet de zgomot, foloseste un DI si baga-te direct cu chitara in interfata audio si folosesti un simulator de amp.
 14. Nici eu nu inteleg, daca totul e super silentios cum zici, atunci la ce zgomot te referi? Ala din camera, scartait de scaun si manelele de la vecinul?
 15. Presupun ca inregistrezi printr-o interfata audio. Ce interfata folosesti? Ce chitara folosesti, e ceva cu doze single coil?