www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

manbearpig

Veteran
  • Posts

    548
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

manbearpig last won the day on November 15 2019

manbearpig had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Wooldozer, Goddess
  • Gear
    Gibson, Ibanez, Tanglewood, Takamine

Recent Profile Visitors

12981 profile views

manbearpig's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

478

Reputation

  1. Salut! Vind 2 doze humbucker: Gibson 490T (4 fire, se poate face split) - 350 RON Seymour Duncan SH3 Stag Mag (4 fire, se poate face split, sunt practic 2 doze de strat impreuna - perfect daca vreti sa arate ca un humbucker si sa sune a single coil) - 350 RON Impreuna, 600 RON, dau bonus un cablaj cu potentiometre de Gibson SG (pe chitara asta au fost instalate dozele). Prefer sa nu trimit in tara, predare in Bucuresti, Timpuri Noi/Flaros. IMG_3523.HEIC IMG_3524.HEIC
  2. Eu cred ca băiatul care a postat e de fapt un pasionat chitarist, dornic sa vadă RGC revenind la ce a fost odată demult. A vrut omul sa “shake things up” acilea pe forum, a reușit un pic. Eu pentru discuții de scule chitaristice ma uit la That Pedal Show pe YouTube ca sa ma simt bine.
  3. Vand un Triangle Big Muff, aproape ca nou, nescos din casa. Predare personala in zona Timpuri Noi. Ma gasiti la 0749300902.
  4. Salut! Vând o interfață USB/lightning (pentru iOS) Focusrite itrack solo, cu o intrare XLR cu preamp de microfon și phantom power 48v, și o intrare dedicata de instrument. Este în stare buna, am folosit-o doar acasă, la înregistrări. Ultimele albume de pe bandcamp-ul meu sunt trase cu interfața. Valabil doar în București!
  5. Mi-am incercat si eu mana la un super solo de-al lui Frederik Akesson:
  6. Salut, puteti asculta noul release aici. Toate track-urile de chitara sunt trase cu un Ibanez RGMS8 (8 string multi-scale), printr-o interfata Focusrite iTrack Solo, si apoi Bias FX desktop pentru toate efectele si simularile de amp. Basul e tras la fel, synth-urile sunt Korg Volca FM si Volca Beats, tot direct prin interfata. Tobele sunt facute in EZDrummer 2. Totul mixat si masterizat in Reaper.
  7. Vând următoarele pedale, în stare excelenta, valabil doar în București cu proba în zona Timpuri Noi: Tc spark mini booster - VANDUT Tc hypergravity mini compressor - VANDUT MXR 6-band EQ - 300RON Boss ST-2 Power Stack - 250RON MXR phase 100 - 400RON AMT s-drive - 200RON
  8. Multumesc! Ăsta are maxim 30 de secunde de loop, ceea ce pentru mine este ok. Mai sunt unele efecte cu parametri reglabili de la 0 la 100 și ceva, însă cu rotița de selecție nu este o mare problemă la reglaj, merge rapid. Există buton dedicat acum care selectează intre looper si drum machine, doar că trebuie apăsat cu degetul.
  9. Salut! Am cumpărat un Zoom G1on pentru că voiam ceva foarte ieftin care sa aibe looper si drum machine. Ei bine, în afara faptului că acest procesor le are pe ambele și sunt foarte ușor de folosit, nici modelele de amp și efecte nu sunt de neglijat. Pentru prețul de aproximativ 200 de lei, mi se pare cea mai bună și ieftină variantă pentru repetat acasă. De asemenea, aș recomanda acest mic procesor oricărui începător care își dorește să se familiarizeze cu diferitele tipuri de efecte și amplificatoare de chitară. Las și o scurtă improvizație cu Zoom-ul:
  10. Voiam sa scriu ca Marshall-urile astea mici sunt de cacao, dar am ascultat un demo pe youtube la varianta asta din 2018 la care ai pus link, si suna surprinzator de bine! Dar sa tii cont ca are un ton clasic de marshall, acum depinde ce metale preferi tu.
  11. https://www.muziker.ro/electro-harmonix-44-magnum Dublu ca putere, mai ieftin decat ala second-hand al colegului (nu-i frumos, colegu' !), si mai e si nou.
  12. N-au mai avut buget și pentru asta Ibanez, oricum la banii ăștia eu zic că se scuză, ținând cont și de faptul că altfel e bine construita si finisată. La sală n-are zgomot, e destul de silențioasă.
  13. Pai daca ai deja interfata asta, folosesti un DI (https://www.thomann.de/ro/radial_engineering_j_48.htm) ca sa adaptezi chitara la semnal de linie si gata.
  14. Bravo gogule, pana la urma tot ca tine ai facut si ai ales un amp vai mama lui. Cat despre reparat chitara, trebuie sa fii inginer electronist, ca n-ai un calculator acolo inauntru.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.