www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

marius_nicolae97

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

3384 profile views

marius_nicolae97's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

19

Reputation

  1. https://www.olx.ro/d/oferta/chitara-fender-telecaster-custom-fmt-IDgJFmk.html
  2. salut! chitare cu multe colturi, doze urlatoare, de preferat bridge fix si sa nu fie ibanez imi doresc mult un BC Rich Beast, ca idee.
  3. Am decis sa re-scot la vanzare chitara din topicul acesta: Toate informatiile despre ea si conditiile de vanzare se gasesc acolo.
  4. nu tocmai frauda dar................. https://www.olx.ro/oferta/corp-body-si-tastiera-grif-chitara-electrica-IDc7yas.html#8e046c2f2e
  5. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-monarch-este-evaluata-la-peste-3000-euro-IDaCsJF.html enjoy! update: i-am propus schimb cu un apartament in drumul taberei, cica nu vrea ca e departe de metrou :/
  6. Vând telefon Allview X1 Soul cu următoarea problemă: - ecranul de este fisurat in zona senzorilor (pe post de butoane) și aceștia nu mai funcționează. Trebuie schimbat display-ul și costă în jur de 150 de lei. In rest, telefonul funcționează perfect și arată impecabil.
  7. Vreau sa scap de următoarele componente electronice: - potentiometru push-pull 500k - potentiometru 250k (Seymour Duncan) - jack (Seymour Duncan) Le dau cu piulițele și șaibele aferente.
  8. recomand! vanzator foarte serios. nu mai zic ca produsul e de o calitate excelenta.
  9. Promit sa o pozez cand ajung acasa. Mersi, la fel
  10. Total de acord, HB-urile de acum nu mai au nici o legatura cu crengile de acum cativa ani. Sunt chitare mai mult decat decente care costa cat niste jucarii. Am un HB DC-580 CH si il iubesc :)), construita impecabil, hardware bun (prea bun pentru 537,92 RON!) si destul de comoda, sa nu mai vorbesc de cum arata... I-am pus o doza SD Blackout in bridge (a costat aproape cat chitara :)) ) si suna de rupe. Anyway, e foarte posibil sa evolueze frumos numele asta la ce produc acum. Cheers!
  11. Tip: Longboard Material skateboard: Artar canadian Capacitate de incarcare maxima: 100 kg Clasificare rulment: ABEC 7 Dimensiune punte skateboard: 95.5 x 23 cm Ca nou, folosit foarte putin. Pret usor negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.