www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rock Adept

Active Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Jackson SL2H
    Jackson RR5FR
    Jackson DK1
    Peavey 5150 Head
    Randall RS412XL100
    Marshall 8040
    Rocktron Velocity 100
    Rocktron Prophesy II
    Digitech Grunge
    Digitech Metal Master
    Boss TU-2
    Dunlop 95q

Recent Profile Visitors

7544 profile views

Rock Adept's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Ambele se afla in stare foarte buna, cantate doar in casa. Le vand și separat la 1200 lei head-ul si 1000 lei cabinetul. Pretul este foarte usor negociabil. Schimb doar cu monitoare de studio + interfata USB de calitate.
  2. Combo-ul are preamplificarea dusa, pierde volum intermitent dar amplificarea merge perfect. L-am folosit ca si cabinet cu procesor bagat in FX loop dar intre timp mi-am luat scule noi asa ca sta degeaba. M-am gandit ca poate este cineva care se pricepe sa il repare sau doar are nevoie de el pur si simplu ca si cabinet/putere.
  3. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
  4. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
  5. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
  6. La sfarsitul lunii plec iar din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
  7. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Chitara are doar cateva zgarieturi pe partea din spate. In rest nu are absolut nicio problema.
  8. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Vand 2 monitoare studio Yamaha HS8 in stare perfecta din toate punctele de vedere. Nu le dau separat, doar pereche.
  9. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Singura problema este un mic punct unde a sarit vopsea in colt dar pe partea din spate, jos. In rest functioneaza perfect. Cred ca am cantat de 3 ori pe an la el. Vine insotit de husa Proel.
  10. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Chitara este in stare foarte buna, are doar cateva zgarieturi pe partea din spate, cel mai probabil de la catarama curelei de la pantaloni. Are un finish superb flame maple, constructie neck - through, grif extrem de comod si subtire. Vine echipata cu doze EMG 81 & 85.
  11. Salut. Cant de 8 ani, am scule proprii, posibilitate de inregistrare dar si promovare. Caut trupa de metalcore sau djent (de ce nu si amandoua in acelasi timp). Influente pricipale: Periphery, Meshuggah, Killswitch Engage, Parkway Drive, As I Lay Dying, Godsmack...... Caut oameni seriosi cu care pot colabora fara probleme si care sa stapaneasca bine instrumentul (va rog fara incepatori). Foarte important este un vocal care sa duca si clean dar si scream. Nu sunt interesat de brutalitati precum death metal, deathcore, etc. Am atasat si un mic cover facut acum mult timp ca test pentru noua drujba de pe atunci. https://www.youtube.com/watch?v=PrzvYsR3M5Q Multumesc!
  12. Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0729011584 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Bass-ul are o mica ciobitura in zona jack-ului, in rest nu are absolut nici un fel de problema. Vine insotit de o husa Stagg.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.