www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rock Adept

Active Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Jackson SL2H
  Jackson RR5FR
  Jackson DK1
  Peavey 5150 Head
  Randall RS412XL100
  Marshall 8040
  Rocktron Velocity 100
  Rocktron Prophesy II
  Digitech Grunge
  Digitech Metal Master
  Boss TU-2
  Dunlop 95q

Recent Profile Visitors

7162 profile views

Rock Adept's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

 1. Ambele se afla in stare foarte buna, cantate doar in casa. Le vand și separat la 1200 lei head-ul si 1000 lei cabinetul. Pretul este foarte usor negociabil. Schimb doar cu monitoare de studio + interfata USB de calitate.
 2. Combo-ul are preamplificarea dusa, pierde volum intermitent dar amplificarea merge perfect. L-am folosit ca si cabinet cu procesor bagat in FX loop dar intre timp mi-am luat scule noi asa ca sta degeaba. M-am gandit ca poate este cineva care se pricepe sa il repare sau doar are nevoie de el pur si simplu ca si cabinet/putere.
 3. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
 4. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
 5. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
 6. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
 7. La sfarsitul lunii plec din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
 8. La sfarsitul lunii plec iar din tara si vreau sa scap repede de ele. Faceti-mi o oferta de nerefuzat si poate cadem de acord.
 9. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Chitara are doar cateva zgarieturi pe partea din spate. In rest nu are absolut nicio problema.
 10. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Vand 2 monitoare studio Yamaha HS8 in stare perfecta din toate punctele de vedere. Nu le dau separat, doar pereche.
 11. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Procesorul este impecabil din toate punctele de vedere, nu a fost montat in rack si nu a parasait niciodata camera mea. Vine insotit de cutie, manual si cablul de alimentare.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.