hidookoo

Active Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

23 Excellent

About hidookoo

 • Rank
  Membru
 • Birthday 24/11/86

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Nume
  Alex Karp
 • Trupa
  as vrea eu :))
 • Scule
  Harley benton SC custom cu doze Warman 12 gauge.
  Squier affinity strat cu doze Warman hss
 1. cumpăr Nux delay

  Up
 2. vând Lampi NOS

  Ecc82 este tot RFT nu telephunken. Up
 3. @Frank2000 , mare om, iti multumesc din suflet! Numai sanatate si bucurii
 4. Trimite-mi telefonul sau suna la 0721981054

 5. cumpăr Nux delay

  Hai sus. Sigur are cineva care nu a vazut inca postul
 6. Salut. Daca vrei sa dai Peaveyul in Bucuresti, sunt amator!
 7. cumpăr Nux delay

  Nu are nimeni?
 8. cumpăr Nux delay

  Uup
 9. cumpăr Nux delay

  Salut. Caut un delay de la nux. Time core sau time force sa fiu mai precis. Cheers
 10. Fan Club HARLEY BENTON

  Perioada asta de dupa Cites a fost grea pentru toate firmele dar mai ales pentru cele mai low budget. HB si-au mutat unele fabrici de 2 ori pentru a putea face fata si nu toate au dat rezultate tocmai fericite. Urmeaza o noua mutare la fabrica Tokai. Dupa renumele firmei Tokai sper sa vedem instrumente din ce in ce mai bune! La majoritatea instrumentelor unde s-a facut trecerea la Roseacer exista cazuri de calitate perfecta si cazuri mai putin fericite. Asa ca in lumina evenimentelor recente (sunt moderator pe pagina de facebook thomann and harley benton support group, vad multe postari zilnice cu chitari nou cumparate) recomand ca pentru comenzile noi sa va inarmati cu rabdare! Exista o chitara foarte buna HB pentru voi dar poate nu va fi prima primita. O puteti trimite inapoi si lua alta pana vine cea la care ati visat. SAU, ca #SolDiez , va trebui sa schimbati un surub, sa dati o gaura sau mai stiu eu. Din cate am vazut in ultimele postari pe pagina de facebook trebuie cam la toate si lustruite freturile. Concluzie? Spor la zdranganit!
 11. Fan Club HARLEY BENTON

  Salut si bine ai venit in randul bentonitilor. Imi pare rau ca ai primit chitara cu mici imperfectiuni. Corzile cu care vin chitarile sunt cel putin vechi. Despre restul imperfectiunilor chiar te rog sa scrii la Thomann (sau eventual chiar sa ii suni). Este posibil sa primesti ori piesele necesare ori un refund partial. Ma bucur ca per total iti place si mai ales ma bucur ca nu mai sunt catalogate ca lemne de foc (chiar daca una la nu stiu cate este lemn de foc ) Cat despre fretboard, si eu am tot roseacer. Arata si se simte mult mai bine dupa ce il ungi bine si lasi peste noapte sa absoarba ulei de lamaie. Din pacate TOATE fretboardurile de la Harley Benton sunt uscate. Cred ca are ceva de a face cu transportul de la fabrica?! In fine. Spor la cantat!
 12. Fan Club HARLEY BENTON

  Salut si bine ati venit in randul bentonitilor!
 13. Fan Club HARLEY BENTON

  Am pus mana pe cea paradise flame nu pe cea verde. Este o chitata superba. Si are cele mai placute doze wilkinson pe care le-am auzit vreodata!
 14. Buna ziua. Ofer la vanzare 3 lampi NOS cantate maxim 30 de minute. - RFT ecc83 -Telephunken ecc82 -Philips ecc85 45 de lei bucata. Multumesc