www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

hidookoo

Active Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hidookoo

  1. Salut. Sunt in cautare de un fuzz face. Astept oferte!
  2. Ah,ok eram deschis la un test drive daca aveai chef si erai prin zona. Ca orice chitara de buget, poti da de una superba sau o bucata nenorocita de lemn :)) Misto e ca o poti trimite inapoi de cate ori vrei fara sa puna intrebari si intr-un final vei da de una buna. A mea e generatia trecuta. Cele noi facute in vietnam am inteles ca sunt mai bune calitativ. Eu am nimerit una buna din prima si e WOW. Bridgeul e bun, tunerele sunt Grover. Daca te inarmezi cu un pic de rabdare (pt nefericitul caz in care primesti ceva care nu e ok prima data), nu o pot recomanda destul!
  3. Si cum ti s-au parut? De metionat faptul ca lp-ul este din generatia veche - forma corecta de lp, calitatea productiei a crescut la ultima generatie
  4. La fel am simtit si eu cu sc customu meu, dupa ce am schimbat dozele si corzile si i-am facut un setup profi la guitar shop, inclusiv tipul de acolo a fost impresionat.
  5. Arata foarte bine. Ce impresie ti-a lasat?
  6. Care zona? Am unu in Bucuresti. Sunt mega impresionat de el, i-am schimbat doar dozele.
  7. Salut. Vand un set de doze de pe un Squier Classic Vibe Telecaster inlocuite cu un set de doze Fender la scurt timp dupa ce am luat chitara. Pret 170 lei Vand si un al doilea set de doze Wilkinson zebra imitatii de Paf. Au fost date jos de pe o chitara Vintage V100. Pret 170 de lei In cazul in care le vrea cineva pe amandoua pretul este de 300 de lei. Pozele le voi face maine pe lumina. Trimit in provincie. ps intru foarte rar pe site, va rog sa ma contactati la telefon.
  8. Salut. Caut o doza tip p90 in format humbucker. Mai precis cea de neck. Astept cu nerabdare ofertele voastre. Cheers
  9. Ecc82 este tot RFT nu telephunken. Up
  10. Hai sus. Sigur are cineva care nu a vazut inca postul
  11. Salut. Caut un delay de la nux. Time core sau time force sa fiu mai precis. Cheers
  12. Perioada asta de dupa Cites a fost grea pentru toate firmele dar mai ales pentru cele mai low budget. HB si-au mutat unele fabrici de 2 ori pentru a putea face fata si nu toate au dat rezultate tocmai fericite. Urmeaza o noua mutare la fabrica Tokai. Dupa renumele firmei Tokai sper sa vedem instrumente din ce in ce mai bune! La majoritatea instrumentelor unde s-a facut trecerea la Roseacer exista cazuri de calitate perfecta si cazuri mai putin fericite. Asa ca in lumina evenimentelor recente (sunt moderator pe pagina de facebook thomann and harley benton support group, vad multe postari zilnice cu chitari nou cumparate) recomand ca pentru comenzile noi sa va inarmati cu rabdare! Exista o chitara foarte buna HB pentru voi dar poate nu va fi prima primita. O puteti trimite inapoi si lua alta pana vine cea la care ati visat. SAU, ca #SolDiez , va trebui sa schimbati un surub, sa dati o gaura sau mai stiu eu. Din cate am vazut in ultimele postari pe pagina de facebook trebuie cam la toate si lustruite freturile. Concluzie? Spor la zdranganit!
  13. Salut si bine ai venit in randul bentonitilor. Imi pare rau ca ai primit chitara cu mici imperfectiuni. Corzile cu care vin chitarile sunt cel putin vechi. Despre restul imperfectiunilor chiar te rog sa scrii la Thomann (sau eventual chiar sa ii suni). Este posibil sa primesti ori piesele necesare ori un refund partial. Ma bucur ca per total iti place si mai ales ma bucur ca nu mai sunt catalogate ca lemne de foc (chiar daca una la nu stiu cate este lemn de foc ) Cat despre fretboard, si eu am tot roseacer. Arata si se simte mult mai bine dupa ce il ungi bine si lasi peste noapte sa absoarba ulei de lamaie. Din pacate TOATE fretboardurile de la Harley Benton sunt uscate. Cred ca are ceva de a face cu transportul de la fabrica?! In fine. Spor la cantat!
  14. Salut si bine ati venit in randul bentonitilor!
  15. Am pus mana pe cea paradise flame nu pe cea verde. Este o chitata superba. Si are cele mai placute doze wilkinson pe care le-am auzit vreodata!
  16. Buna ziua. Ofer la vanzare 3 lampi NOS cantate maxim 30 de minute. - RFT ecc83 -Telephunken ecc82 -Philips ecc85 45 de lei bucata. Multumesc
  17. Poate un partcaster...desi te-30 are route de humbucker in neck si primeste linistit un mini humbucker in bridge, sau poate te-40 pentru H H. Dar nici unu nu arata ca Ltd-ul ala sau ca un Chapman...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.