www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bman

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Other Information

  • Gear
    Gretsch hollow body, POD HD500, Harley Benton GA5, Fender TheTwin red knob

Recent Profile Visitors

2692 profile views

Bman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salut Liviu Da suna tare bine:) Sigur ne putem intalni cand doresti, il tin la BBSO ca e cam greu de carat si nici nu prea am ce face cu el acasa. Sau daca ai cumva drum pe acolo te poti baga pe Razvan sa iti deschida usa si poti testa. Fontul a ramas cu bold ca am copiat seria de la pedala:))
  2. Salutare. Detin un Fender Twin Red Knob. "Bestia" e din `82, cand l-am cumparat de la proprietar nu avea pedala pentru selectare canal. Am incercat Fender 007-1359-000 de la un prieten dar nu functioneaza. As dori sa stiu ce model de pedala trebuie sa imi iau si cumva daca este si cu reverb on/off , As mai dori sa stiu daca cumva stiti un electronist meserias prin Oradea/Bihor , as dori sa se uite un pic la el, mi se pare cam zgomotos. Acceptabil pe clean dar destul de evident pe canalul 2 Toata stima
  3. nu pui te rog si o poza cu ceva pedale pe el. mersi
  4. Voodoo Lab e un pic cam scump pentru bugetul meu . Daca are cineva un Harley Benton junior...ar fi ideal:)
  5. In sfarsit a ajuns si la mine mosul:) Sunt fericitul unui Fender Twin Red Knob din 88 Cumparat din Londra, sunt al doilea proprietar. Sunt un mare norocos, inca am actele de cumparare si "monstrul" arata demential "sper sa nimeresc cu poza"
  6. Salut... Da sunt interesat. Am scoase la vânzare un procesor line 6 HD 500 și un aparat Nikon D7000 cu obiectiv de 35mm Nikon Te interesează ceva la schimb?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.