www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

noxe

Active Members
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Band
  Wooldozer
 • Gear
  Bugera 6262-212, Dean Soltero Standard, Squier Vintage Modified '70s Strat, Reghin 90's Stratocaster "Fakey", Stagg Acoustic, Reghin 70's Doublesix "Sandy", Orfeus Acoustic 70's

Recent Profile Visitors

7353 profile views

noxe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

16

Reputation

 1. Vând Catalinbread Blood Donor Fuzz handmade în USA, o pedală super versatilă, scoasă de celebrul builder american în ediție limitată în 2020. Este o versiune reînnoită și ajustată a fuzz-ului celebru Katzenkonig, un 2 în 1 RAT cu Tonebender MKII. Demos și tot ce vreți să știți despre pedală aici: https://blooddonorpedal.com/ Pedala este ca nouă, vine în cutie cu toate accesoriile, am folosit-o foarte puțin pentru că nu se prea potrivește în contextul trupei în care cânt acum. Am luat-o de pe muziker cu 960 RON, se mai găsesc câteva pe Reverb la 200e. Eu vreau pe ea 800 RON preț fix, non-negociabil. Se poate proba în București. contact: 0723161293
 2. Salutare, eu am deja un DL4 care s-a defectat (volume drop) și e cam dificil de reparat, așa că am alimentator. În acest caz, o dai cu 400 și plătesc eu transportul până în București? Merci!
 3. Seară bună - PEAVEY WINDSOR mai e la vânzare?
 4. Salutare, mai e valabil? Aș putea să-l probez în București?
 5. Salutare. Cât e prețul final pentru tot stackul?
 6. Salutare! Ai mers la risc? Cum a fost? Eu am de primit o chitară din Londra, și nu știu cum să fac, ori să merg după ea ori să îmi fie trimisă în țară...orice sfat m-ar ajuta.
 7. Am găsit oamenii, se poate închide, mulțumim!
 8. Căutăm o trupă din București cu care să împărțim sala de repetiții. E o sală faină, zona Timpuri Noi, incinta Flaros, corp C, cu chirie mică, pe care am luat-o de la zero și am amenajat-o iarna trecută. Nu plătim intermediari, direct administratorului. E perfectă pentru trupe care doresc în sfârșit să aibă spațiul lor personal de creație, pentru noi a fost un pas important că am reușit să o obținem. E la început, nu avem aer condiționat sau antifonare pentru că am rămas singuri înainte să apucăm să investim, dar am repetat fără probleme și întreruperi 8 luni de zile. Încă o facem. Dorim să luăm AC ca următoarea achiziție. - chiria e aprox. 1000 RON/lună în care e inclus curentul și alarma(variază puțin, în funcție de curentul consumat), deci vreo 500/trupă deci e moca băi, moca. Ask a friend, do a math. Oferim: - 30m pătrați de EXTAZ; - izolare termincă cu polistiren a pereților; - două convectoare pentru căldură iarna; - alarmă; - contorizare electrică separată; - mixer, 2 boxe; - set de tobe fără cinele, pedale și premier, - urări de 'seara bună' (uneori); - postere comuniste photoshopate; Condiții: - Oameni profesioniști cu seriozitate și stabilitate, atât financiară cât și de caracter; - să aveți instrumente(d'oh), amplificatoare & microfoane proprii; - toboșarul să aibă cinele, pedale, premier, bandană; Să aveți la început 1000 RON, adică chiria+o lună garanție; Contact tel sau pe fb: Andrei Gorgos (0723161293), Rusu Eusebiu(0728125834)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.