doomey

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

doomey last won the day on August 14

doomey had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About doomey

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

3,098 profile views
 1. Nu are nevoie de introduceri, este unul din cele mai folosite microfoane de cabinet de chitara. Unicul proprietar, cumparat de la fly music anul trecut. Full box, cu husa si nuca, inca in garantie 1 an. Impecabil dpdv estetic si functional.
 2. Nu are nevoie de introduceri, este unul din cele mai folosite microfoane de cabinet de chitara. Unicul proprietar, cumparat anul trecut. Full box, cu husa si nuca, inca in garantie 1 an. Impecabil dpdv estetic si functional.
 3. O pedala de referinta pentru un ton vintage de octaver. Monophonica, deci scoate tot felul de sunete misto cand canti mai multe note simultan. Are si un switch care introduce un fel de fuzz, un sunet foarte folosibil. Unicul proprietar. Perfect functional, fara defecte estetice. Prefer sa nu trimit in tara.
 4. TC Electronic Corona Chorus mini e o pedala foarte versatila pentru orice ton de chorus. O customizezi cum vrei din aplicatia TonePrint si poti scoate toate nebuniile din ea. Luat de pe RGC in urma unui schimb. Perfect functional, fara defecte estetice. Prefer sa nu trimit in tara.
 5. Cumpar Kemper head/powerhead cu sau fara remote.
 6. Se vinde un amplificator handmade boutique italienesc GURUS. Este o platforma de pedale de 44w clasa A care cantareste doar 6 kg, full lampi, 2 x 12AX7 si 2 x 6L6. GURUS este un producator foarte apreciat de pedale si amplificatoare, cu modele consacrate gen Echosex (varianta moderna de Binson Echorec) sau Brivido (un amplificator in stil vintage folosit de Phil X). Numele complet al modelului este GURUS Naked Mini 44w, produs in numar restrans in 2014, precursorul actualului GURUS 5015 50w, care are cam aceeasi schema electrica. Un demo PGS aici: https://www.youtube.com/watch?v=yNtzWkb-LuU Tonul este unul foarte curat si cald, care iti pune in valoare la maximum pedalboard-ul. Are un headroom gigantic, dar incepe sa intre intr-un crunch usor cu gain-ul dat la maxim. Suna bine in orice cabinet (are 3 iesiri 4/8/16 ohmi), personal nu am gasit un cabinet pe o scena in care sa sune prost. Are si un regulator de ton foarte bun, parametric, care actioneaza pe toate frecventele si suna bine in orice pozitie l-ai pune. A fost gandit dpdv al versatilitatii, sa colaboreze bine cu orice difuzor. Are si un input lo-z, prin care il poti folosi lejer cu efecte digitale dintr-un DAW sau iPad. Este un amplificator usor de carat, cu un sunet foarte mare, perfect pentru repetitii, scena, studio. I-am facut un facelift (avea un colant in stilul celui de pe spate, care nu imi place deloc - mai am un colant de rezerva pentru el) si un hardcase custom la Flightcase Romania, de super buna calitate. Cumparat de pe reverb.com in decembrie 2017, in stare impecabila dpdv tehnic, lampile sunt foarte ok, verificate de curand de Sorin Dragoi. Modelul nou costa undeva pe la 900-1000 de euro, era prin primavara pe Andertons dar acum nu il mai gasesc. Pretul mi se pare corect pentru amp + hardcase. Le vand doar impreuna. Usor negociabil. Imi e greu sa ma despart de el, dar trec la Kemper si o sa stea degeaba. Se poate incerca in zona Piata Domenii.
 7. Se vinde un Stratocaster mexican de top, mai exact un model 60s reissue FSR (Fender Special Run) Surf Green din 2015 vopsit integral cu nitroceluloza. Chitara este ca noua dpdv tehnic, functioneaza perfect si suna foarte deschis, exact cum ar trebui sa sune un strat vintage reissue. Aceasta face parte dintr-o editie limitata cu matching headstock. Din cate am citit, s-au facut in jur de 500 de exemplare cu acest finish. Practic, este varianta de Custom Shop a saracului. Am cumparat-o la inceputul anului de pe reverb.com si are cateva ding-uri pe corp, inclusiv vopseaua luata putin in dreptul bratului, in stil light relic, de la vechiul proprietar. Tastele sunt ca noi, actiunea foarte joasa fara buzz. Specificatiile sunt cele originale, nu am modificat nimic: - SSS low output, doze foarte clare, Alnico V - suna excelent pe clean si drive - corp alder - gat maple, tastiera rosewood cu 21 taste si radius 7.25" - cheite acordaj tip Kluson - tremolo vintage - setat floating, tine acordajul impecabil chiar si abuzat - nut os sintetic Initial chitara venea cu un tweed case Fender original, eu insa am primit-o intr-un case de proasta calitate (nu cel original), pe care l-am vandut impreuna cu un alt strat, deci vine fara case. Este o chitara de foarte buna calitate, cu un sunet autentic de strat si un aspect aparte, mai rar intalnit. Ma despart de ea pentru ca nu este chitara principala si pentru ca strang bani pt un Kemper. Pretul mi se pare foarte corect, avand in vedere faptul ca noua costa 1100 euro (ex. aici). Usor negociabil, in limita bunului simt. Se poate incerca in zona Mall Vitan. As prefera sa nu trimit in tara, pentru ca nu am case.
 8. doomey

  vând [EXPIRAT] Clona Klon Centaur

  Te-ar interesa un TC Electronic Corona Mini Chorus la schimb?