www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Squier

Veteran
 • Content Count

  939
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

95 Excellent

1 Follower

About Squier

 • Rank
  Sa fie bine,sa nu fie rau

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  :umbra, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, StoryTellers, Rockschool.ro guitar teacher
 • Gear
  Some guitars
  some effects
  Some amp
  who cares

Recent Profile Visitors

16,938 profile views
 1. Vand multiefect Line 6 M5 in stare buna, functioneaza perfect,m-a servit perfect si trec la alte solutii. Peste 100 de efecte de calitate buna, inclusiv tuner. Contact la telefon sau prin mesaj privat.
 2. Squier

  vând [EXPIRAT] Seymour Duncan mini-hum for strat

  Salut, despre ce model este vorba?
 3. Placa de sunet USB Line 6 UX1 in stare perfectă. Latentă foarte scăzută, tone direct monitoring, rezoluție sunet 24 bit la 96khz.Intrare microfon cu preamplificatorIntrare instrument 2x intrare linie.2x outphones out.Stereo monitor input.Ofer și softul Pod Farm pentru simulările de amplificatoare și efecte. Arata si functioneaza ca noua. Cablul usb inclus.
 4. Vând pedala de reverb pentru voce, stare excelentă, alimentatorul original inclus. Pozele sunt ale obiectului în cauză.
 5. Vând sistem în ear Shure psm200 cu căști Se215 cu toate accesoriile originale plus un set de ear pads brăduți Shure aftermarket pentru cea mai buna izolare fără mulaj personalizat. Pozele prezintă toate produsele incluse în preț.
 6. Ultimul pret 100 lei. Predare personala in zona izvor in Bucuresti. Trimit si prin Fan Curier cu plata in avans in cont.
 7. Nu il mai am, topicul se inchide
 8. Poza reala cu efectul. Am si cutia originala.
 9. A mai ramas doar hotone cab sim 150 lei , stare foarte buna, in cutia originala.
 10. Forcefield se expediaza luni, mai ramane hotone cab sim 150 lei in cutia originala.
 11. Preturile sunt fixe, pedalele sunt in stare foarte buna.
 12. Salut, Vand urmatoarele doua pedale, ambele in stare foarte buna, Hotone-ul este folosit de cateva ori, dar arata foarte bine si vine chiar in cutia originala, Forcefield-ul este folosit intensiv, dar arata ca nou. Scule ingrijite. 150 ron bucata, pret fix, accept si schimburi, preferabil sa fiu contactat prin mesaj privat. Se pot trimite si in tara prin Fan curier cu plata transportului la destinatie.
 13. Salut, vand Polytune Mini, acordor polifonic. Stare foarte buna. Pret 250 lei. Contact la tel afisat sau mesaj privat. Trimit in tara prin Fan Curier cu plata in contul meu bancar. https://www.audiosys.ro/pedale-chitara/tc-electronic/polytune-mini/
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.