www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Squier

Veteran
 • Content Count

  939
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

96 Excellent

2 Followers

About Squier

 • Rank
  Sa fie bine,sa nu fie rau

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  :umbra, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, StoryTellers, Rockschool.ro guitar teacher
 • Gear
  Some guitars
  some effects
  Some amp
  who cares

Recent Profile Visitors

17505 profile views
 1. Salut, vand tunerul din titlu, este construit ca un tanc, are compartiment de baterie, se prezinta in stare foarte buna, arata impecabil si functioneaza ireprosabil. E genul de pedala pe care o puteti folosi multi multi ani pentru un pret modest. trimit in tara prin fan curier
 2. Ultima oferta pentru o pedala ca noua :250 lei. trimit prin fan curier in tara cu plata ramburs.
 3. Salut, vând doza din titlu, stare foarte bună, intră fără probleme într-un pickguard obișnuit de strat. Accept și variante de schimb doar cu alte tipuri de doze minihumbucker sau noiseless pentru bridge. Trimit și prin curier rapid.
 4. Salut, vand Mooer Reverie Reverb programabil cu 5 preseturi. 6 tipuri de reverb (room, hall, plate, shimmer, octave, modulation) plus modulatie cu tap tempo de tip wah, low pass, flanger, tremolo, water. Pedala arata si functioneaza ca noua, are velcroul original pe spate, toate potentiometrele si butoanele merg impecabil.
 5. Vand multiefect Line 6 M5 in stare buna, functioneaza perfect,m-a servit perfect si trec la alte solutii. Peste 100 de efecte de calitate buna, inclusiv tuner. Contact la telefon sau prin mesaj privat.
 6. Placa de sunet USB Line 6 UX1 in stare perfectă. Latentă foarte scăzută, tone direct monitoring, rezoluție sunet 24 bit la 96khz.Intrare microfon cu preamplificatorIntrare instrument 2x intrare linie.2x outphones out.Stereo monitor input.Ofer și softul Pod Farm pentru simulările de amplificatoare și efecte. Arata si functioneaza ca noua. Cablul usb inclus.
 7. Vând pedala de reverb pentru voce, stare excelentă, alimentatorul original inclus. Pozele sunt ale obiectului în cauză.
 8. Vând sistem în ear Shure psm200 cu căști Se215 cu toate accesoriile originale plus un set de ear pads brăduți Shure aftermarket pentru cea mai buna izolare fără mulaj personalizat. Pozele prezintă toate produsele incluse în preț.
 9. Ultimul pret 100 lei. Predare personala in zona izvor in Bucuresti. Trimit si prin Fan Curier cu plata in avans in cont.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.