mettal86

Active Members
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

44 Excellent

About mettal86

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Ibanez RG1670
  Ibanez RG8
  Boss Gt10

Recent Profile Visitors

2,201 profile views
 1. Vândut, mulțumes rgc!
 2. mettal86

  vând Zoom G2.1Nu

  up
 3. mettal86

  Pareri despre Fender Frontman 212R

  Eu am avut unul la care am pus difuzoare celestion si băgam procesorul (boss GT-10 în return), deci îl folseam ca PA cu cabinet și pentru mine era foarte bun. Mai târziu când am renunțat la procesor l-am folosit și cu preampul lui, și suna ok spre bine. Problema este că sună foarte tare ca volum, și potențiometrul de volum nu e cel mai inteligent, astfel că la 1 e prea incet iar la 2 deja e prea tare, și pentru o sala de 30mp cu tot cu tobe și bass, e prea mult, așa că am ajuns până la urmă să deconectez un difuzor din cele două ca să devină mai potolit și mai utilizabil (și tot se auzea foarte tare).
 4. Actualizare preț: 609 lei 99 bani
 5. mettal86

  vând Fender Rumble 150

  900 lei
 6. Vand un loaded pickguard SSS scos de pe un Squier Standard Stratocaster. Dozele sunt AlNiCo, pickguardul are urme de uzură care se văd în poze.
 7. Vand Combo Oranga Crush 35LDX. Pe scurt: Solid State, 35Watti, 1x10", On-board effects, On-board tuner. Bun si pentru casa si pentru repetitie
 8. mettal86

  vând Zoom G2.1Nu

  Vand Procesor Zoom G2.1Nu, Stare foarte bună. Este compact, are pedala de volum si drum machine integrat. Foarte comod pentru exersat acasa, dar cu setările potrivite e bun și la sală. Se poate folosi și ca interfața audio USB. Vine cu alimentator, cutie și manual.
 9. mettal86

  Setari Basic procesor Boss-GT8

  Nu sunt foarte familiar cu GT-8, am avut GT-10. Principial stiu cum functioneaza, dar efectiv setarile cred ca le gasesti pe youtube. EQ-ul poti sa il faci doar dupa ce te asiguri ca volumele sunt ok, si in principiu daca folosesti preampul din 6505, nu cred c aai nevoie de eq din procesor, decat daca ai niste abateri serioase de la un ton "normal". Incearca sa separi pe sectoare sunetul conform imaginii din postul meu anterior, daca nu intelegi ce e in spate degeaba iti zic la cat si cum sa reglezi (asta daca as sti exact). Inteleg fiecare secot si regleaza-l
 10. mettal86

  Setari Basic procesor Boss-GT8

  scrie acolo chitara are un output, sa zicem x, iar x1, x2, x3 outputul pe fiecare etapa Ai mai multe elemente chitara[x] -------(guitar_out->GT input)--------> GT_pre_fx_loop[x1] ------(GT_send --peavey_in)---> peavey6505_preamp[x2] -------(peavy_send -> GT_return)-----> GT_post_fx_loop[x3] ---(GT_out->peavey_return)----> speaker ca sa fie treaba buna trebuie ca x = x1 = x2 x = x1 este input level matching (daca e outputul prea mare distorsioneaza, daca e prea mic e incet si pierzi dinamica), verifici cum scrie acolo x1 = x2 este output level matchig, daca ampul da prea mult output, o sa fie supraincarcate efectele de modulatie, verific la fel cum scrie acolo Abia dupa ce ai facut nivelele, poti deja umbla la alte nivele. Ideea e ca daca nu le reglezi de la inceput, degeaba iti configurezi pe urma orice, ca nu o sa sune bine. Asta e cam partea cea mai dificila care pe mine m-a facut sa folosesc amp simul din procesor si sa intru din procesor direct in returnul de la amp, dar asta bypasseaza minunatia de preamp din amp, care de regula e mai buna decat cea din procesor (cel putin in cazul tau). Ideea 4cm-ul este fix asta, daca ai amp(implicit preamp) bun, sa il folosesti pe ala in loc de preampul simulat din procesor
 11. O pereche de difuzoare Fender de pe un FrontMan 212R. Au niște pete pe ele, dar de sunat sună ok (pentru clasa lor) și nu cred că au fost rebobinate. Ampul de pe care le-am scos nu mai este, deci nu pot să le fac probă decât cu un amplificator audio din casă, așa că dacă nu sună bine pe un cab de chitară, le primesc înapoi dacă nu vă plac în decurs de 2-3 zile. Pretul este per pereche.
 12. mettal86

  vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster MiM (95-96)

  Rezervată până duminică seară
 13. Chitara Semi-hollow-body No-name, nu știu exact după ce e copiată. Chitara este în condiție bună și are toate componentele funcțioanele.