mettal86

Active Members
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

39 Excellent

About mettal86

 • Rank
  Membru
 • Birthday 19/11/86

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Alexei
 • Scule
  Ibanez RG1670
  Ibanez RG8
  Boss Gt10

Recent Profile Visitors

1,795 profile views
 1. salut!am un set de suruburi cu piulite.ce faci ci bridge-ul care-l dai jos?ma intereseaza un bridge in 6 puncte.

  1. mettal86

   mettal86

   As vrea sa il păstrez in caz ca nu merge cu configurația in doua suruburi. Ai si puletele care se prind il lemn?

  2. claudiu68

   claudiu68

   am si piulitele binenteles.

 2. Caut suruburi cu piulite pentru a face conversia de bridge (stratocaster) de la 6 suruburi la 2 Pretul este negociabil.
 3. vând Tremolo lr baggs cu piezo

  Am trimis un PM
 4. vând [EXPIRAT] Boss Gt-10

  S-a vândut în afara rgc. Se poate închide
 5. vând [EXPIRAT] Boss Gt-10

  Am gasit un zoom, așa că oferta de schimb nu mai e valabilă. Doar numerar
 6. vând [EXPIRAT] Boss Gt-10

  Sunt interesat de un Zoom G3X + diferenta
 7. Vand un Boss GT-10 in stare normala optica, si perfect funcțional cu alimentantorul original. Opțional pot să ofer și o husă Boss, cu o singură bretea, la 70 de lei. Nu dau husa separat. Nu sunt interesat de shcimburi. Ce interesați sunt rugați să scrie pe PM Mulțumesc!
 8. vând Boss Gt-10

  Se retrage de la vanzare. Se poate inchide. Multumesc!
 9. vând Ibanez Prestige Rg1670Mz

  Chitara a fost vanduta userului Airhead. Se poate arhiva. Multumesc RGC!
 10. vând Boss Gt-10

  Pret: 875 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: https://www.boss.info/us/products/gt-10/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vânt Procesor BOSS GT-10, uzură normală. Funcțional 100%. O să revin cu poze mai tâzriu. Se poate da și cu geantă BOSS CB3 (ce acu o singură pretea), împreună la 1.000 de lei. Îl dau doar în București cu probă, pentru a evita orice nelămurire, deoarece peste o sătpămână plec din țară. Nu sunt interesat de schimburi. Vă rog dacă sunteți interesați, să mă contantați pe PM, eventual postați și pe acest topic ca să nu fie dubii în privința ordinii.
 11. vând Ibanez Prestige Rg1670Mz

  Up!
 12. Problemă Intonaţie

  Ordinea de setup-ului la mine (să mă corecteze cineva dacă nu e corectă): 1. schimbarea corzilor 2. ajustarea truss-rod-ului (dacă e nevoie) 3. ajustarea înălțimii corzilor individuale din bridge 4. reglarea intonației pe fiecare coardă prin scurtarea/lungirea corzii din bridge dacă ai umblat la truss rod îi trebuie niște timp să se așeze. poți accelera procesul prin tensionarea cu mâna in ambele capete ale grifului. intonația o faci abia după ce acțiunea e reglată bine. Am mai observat că la chitara mea pot obține o intonație decentă doar cu set 9-42, deși nu ar trebui să conteze așa de mult. Eu am o yaha ieftină eg112 care este foarte bine setată, însă chiar dacă am +-1 la octavă, totuși la freturile 15-21 nu mai e intonația bună și trebuie corectată din apăsare sau vibrato. presupun că sunt taste medium și nu jumbo și câteodată nu prea mai ai de unde să corectezi prin apăsare. După părerea mea cam aici vine limitarea instrumentelor ieftine și e motivul pentru care merită luat un instrument mai bun dacă cânți des pe registrul înalt. sunt o tonă de filmulețe pe youtube pe tema asta
 13. Pedale Pentru Metale Grele

  Overdirve-ul are gain mai mic decât distorsul, în general poți cânta acorduri pe toate corzile și fiecare sunet se discerne, semnalul e dinamic, dacă dai din ce in ce mai tare pe corzi se aude din ce în ce mai tare. Emuleață un amp pe lămpi clasic dat ”blană”. Distorsul chiar și la gain minim de regulă ”strică” semanlul mai tare decât un OD. Dacă la distors dai gainul mare și bagi un acord, de regulă nu se aude citeț fiecare sunet. Semnalul este mai compresat, nu e diferență atât de mare dacă dai cu pana încer sau tare pe corzi. În ecuație intră și outputul dozei de la chitară care în funcție de cât de mare e poate face o pedală să sune diferit. Pedalele ”dedicate” nu sunt decât niște distorsuri cu un anumit EQ care au o etichetă pe care scrie ceva, poți să folosești la ce vrei tu pedalele alea. multe tonuri de la o pedală ”dedicată” se pot obține și dintr-o pedală ”generică” de distors. Sunetul ăla ”gras” pe care îl cauți este însă de regulă din canalul de distors a unor amplificatoare bune, și sunt liniile de distors trase de câteva ori și suprapuse, ca să dea efectul ăla de ”dji-dji” e plin youtube-ul de reviewuri și comparație. La amplificatoare la fel.depinde de ce vrei să faci cu el, cât buget ai, unde cânți, etc etc etc