mettal86

Active Members
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

44 Excellent

About mettal86

 • Rank
  Membru
 • Birthday 19/11/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Alexei
 • Scule
  Ibanez RG1670
  Ibanez RG8
  Boss Gt10

Recent Profile Visitors

1,955 profile views
 1. vând Fender Rumble 150

  950 lei
 2. vând [EXPIRAT] Fender Stratocaster MiM (95-96)

  Rezervată până duminică seară
 3. Chitara Semi-hollow-body No-name, nu știu exact după ce e copiată. Chitara este în condiție bună și are toate componentele funcțioanele.
 4. Fender Stratocaster Squier Series, Made in Mexico, după seria în 1995-1996. Mai multe detalii despre Fender Stratocaster ”Squier Series” se pot găsi aici. Chiatara are cateva îmbunătățiri: - Pickguard upgradat cu doze Fender Noiseless, pot-uri de calitate și ecranare completă a cavității interioare - Cheițe Gotoh Adaug poze unde se văd și toate ciobiturile. Chitara are 22 de ani, are câteva defecte optice. Nu sunt interesat de schimburi.
 5. Se vinde Fender Rumble 150 (combo pentru bass) Are un difuzor de 15" si 150 de Watti + Horn pentru înalte. Are și roți demontabile care nu se văd în poză, dar se dau împreună cu ampul (pot să le montez înainte de vânzare dacă e nevoie). Are câteva zgârâieturi pe carcasă, dar e funcțional 100%. Se dă cu probă în București (presupun că costul transportului ar fi nenglijabil pentur dimensiunea lui) Cei interesați sunt rugați să scrie aici sau să mă contacteze prin mesageria forumului. Nu sunt interesat de schimburi.
 6. vând [EXPIRAT] Squier affinity JBass 5 corzi

  600lei
 7. vând squier standard stratocaster

  Un Jazz Bass Squier în 5 corzi plus eventual o difernță din partea mea, dacă te interesează
 8. Scot la vânzare un Squier Affinity Jazz Bass 5 corzi. Are uzură normală spre avansată. Se poate vedea în poze. Toate reglajele (cheite, saddle, truss rod), mufa și potențiometrele funcționează bine, iar instrumentul poate fi folosit cu încredere. Sunt ceva zgârâieturi pe el. Se pot vedea în poze și oricând pot să mai fac poze la cerere. Are strap-lock și o curea foarte basic. Nu am husă la el. Corzile sunt D'Addario Pro Steel și au vreo 12-15 ore de cântare și 2 luni vechime (ăsta fiind și motivul pentru care îl dau pentru că folosesc aproape exclusiv celălalt bass). Prefer să dau cu probă în București. Nu accept schimburi. Vă rog să îmi lăsați mesaj aici sau prin mesageria forumului.
 9. salut!am un set de suruburi cu piulite.ce faci ci bridge-ul care-l dai jos?ma intereseaza un bridge in 6 puncte.

  1. mettal86

   mettal86

   As vrea sa il păstrez in caz ca nu merge cu configurația in doua suruburi. Ai si puletele care se prind il lemn?

  2. claudiu68

   claudiu68

   am si piulitele binenteles.

 10. Caut suruburi cu piulite pentru a face conversia de bridge (stratocaster) de la 6 suruburi la 2 Pretul este negociabil.
 11. vând [EXPIRAT] Tremolo lr baggs cu piezo

  Am trimis un PM
 12. vând [EXPIRAT] Boss Gt-10

  S-a vândut în afara rgc. Se poate închide
 13. vând [EXPIRAT] Boss Gt-10

  Am gasit un zoom, așa că oferta de schimb nu mai e valabilă. Doar numerar