www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

costache_relu

Newcomers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

9 Neutral

About costache_relu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bUCHAREST

Recent Profile Visitors

1340 profile views
 1. Vand chitara electrica Ibanez RG8. Chitara este ca noua, cu exceptia unei mici portiuni de langa bridge unde s-a exfoliat lacul, se vede doar in lumina (nu stiu exact de ce, asa am cumparat-o). O vand pentru ca am luat-o de curiozitate, dar din pacate nu este de mine Ofer bonus un set de corzi. Se poate vedea in apropiere de metrou Crangasi. Pret 1200 lei
 2. Vand Ibanez RGDIX6MBW baritone. 6 corzi, scala 26,5, doze DiMarzio Fusion Edge, cheite locking Gotoh. Chitara este noua, nu are nici cea mai mica zgarietura, lovitura, ding etc. Nu prea s-a cantat la ea, am si varianta de 7 corzi a acestui model si o folosesc mai mult pe aceea. Setata si acordata in drop B. Nu ma intereseaza schimburi.
 3. Asa cum zice in titlu, vand PRS Marty Friedman. Chitara este ca noua, fara zgarieturi, lovituri etc. Doza din bridge este schimbata cu un Seymour Duncan Pegasus. Cheite sunt inlocuite cu locking tuners Schaller. Setup profi facut la lutier, corzi noi de 9/42 (Dunlop). Vine cu husa originala PRS. Chitara este ok din toate punctele de vedere, arata si suna bestial, o dau pentru ca pur si simplu nu imi plac single-cut-urile. Sunt interesat si de unele schimburi cu modele decente de double-cut (sau super-strat, nu prea ma pricep la denumirea formelor). Instrumentul costa 3300 lei la McMusic, Pegasus in jur de 500 lei, cheitele Schaller la fel, in jur de 500, cred ca 3000 lei este un pret corect. La 3200 se ofera si case nou. Din motive evidente, in tara se trimite doar cu case. Numai bine!
 4. Vand hardcase pentru Ibanez Prestige in stare f buna, fara defecte. Se potriveste si pentru seria RG cu scala de 25.5, 6 si 7 corzi.
 5. Vand Ibanez RG7421 (7corzi) cu Seymour Duncan Nazgul in bridge. Este in stare perfecta, fara probleme, ding-uri etc. Ecranata la interior, setata si acordata in drop A, corzi 10-60, 60-ul este schimbat cu un 64 pentru o tensiune mai buna. Potentiometru de volum este mutat in locul celui de ton (ma deranja pozitia initiala, exact sub doza de bridge), cel de ton este bagat in interior, perfect functional. Operatiunea este reversibila in 5 minute, in functie de preferintele cumparatorului. Vine cu case de Prestige (+400 lei), trimit si in tara cu verificare. Din motive evidente, in tara se trimite doar impreuna cu case-ul (2200 lei), in Bucuresti se poate vinde si fara. Pretul este FIX. Chitara este ca noua, este in jur de 2000 in magazine, doza Nazgul este in jur de 550. Ca sa va faceti o idee despre cum suna, aceste 2 albume au fost inregistrate cu aceasta chitara: https://www.youtube.com/watch?v=9bKF4P-EIXE&t=88s https://www.youtube.com/watch?v=o4opeE8oUCI&t Se poate vedea / testa in apropiere de metrou Crangasi. So, pret cu case 2200 lei, pret fara case 1800 lei. Numai bine!
 6. Salut. Da, este usor negociabil. Pot sa iti las la 2800 sau 2500 fara case
 7. Vand chitara electrica Solar baritone 2.6 trans blue. Este ca noua, fara absolut nicio problema sau defect. Culoarea este superba, nu prea mi-a iesit cum trebuie in poze. Doze seymour Duncan Solar, cheite Grover, bridge fix. Corzi noi, momentan este in standard B. Pentru mai multe informatii, vizitati https://www.solar-guitars.com/ Vine cu case dedicat, tot Solar, stare f. buna. Sunt interesat si de unele schimburi cu 7 corzi decente.
 8. Vand HOTONE AMPERO ca nou, foarte putin folosit. Se vinde in ambalajul original, impreuna cu incarcator & carticica, ofer bonus un pack de metal de la CHOPTONES, a costat 20 E. Pret 1250 lei
 9. Pretul scade la 1500, este urgent, primul venit, primul servit
 10. Chitara este in stare excelenta, in afara de wear & tear, mici zgarieturi ici-colo, fara lovituri sau alte probleme. Comparativ cu noua serie Iron Label (sau RGIR), constructia & materialele folosite sunt mult superioare din puctul meu de vedere, dozele sunt EMG 81-7/85-7 (fata de actualele 707), griful este din 5 bucati de lemn (fata de 3 la modele noi). Setup facut, corzi noi, suna de rupe. Initial a venit cu un potentiometru volum / killswitch. Am eliminat killswitch-ul si am pus volumul in locul lui, este f incomoda pozitia initiala, cel putin pentru mine, exact sub doza de bridge, il atingeam incontinuu. Se poate vedea in apropiere de metrou Crangasi, trimit si in tara ambalat corespunzator.
 11. Vand chitara electrica RGA7 cu doze EMG 81-7 si 81-5.Chitara este in stare excelenta, in afara de cateva zgarieturi minore.Setup facut, corzi noi, suna de rupe.Killswitch-ul nu functioneaza, nu a fost legat la interior, dar este treaba de 5 minute pentru un lutier (sau pentru cine se pricepe).Se poate vedea in apropiere de metrou Crangasi, trimit si in tara ambalat corespunzator.Case-ul nu este de vanzare.
 12. Vand chitara electrica Ibanez RG7421. Este impecabila, ca noua, fara lovituri, zgarieturi etc si functioneaza impecabil.Doza de bridge este schimbata cu un Seymour Duncan Nazgul. Potentiometrul de ton este bagat in interior, cel de volum mutat in locul celui de ton (ma deranja pozitia lui initiala, exact sub doza de bridge). Este o operatiune reversibila in 5 minute, in functie de preferintele cumparatorului.Suna bestial, momentan este setata/acordata in drop A, corzi de 10/60, 60-ul este schimbat cu un 64 pentru o tensiune mai buna pentru drop A.Case-ul nu este de vanzare.O puteti asculta aici, a fost folosita pentru a inregistra acest EP:https://www.youtube.com/watch?v=9bKF4P-EIXE&t=1248s.Se poate vedea in apropiere de metrou Crangasi. Trimit si prin curier cu verificare.Pret 2000 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.