www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

costache_relu

Newcomers
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

1 Neutral

About costache_relu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bUCHAREST

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. costache_relu

  vând [EXPIRAT] Charvel Desolation DC1 ST

  Imi pare rau, nu mai este valabil anuntul.
 2. costache_relu

  River Of Stone

  Inca doua: Multumesc tuturor pentru gandurile bune!
 3. costache_relu

  River Of Stone

  Mersi mult de apreciere, ma bucur ca iti place. Recunosc ca mixajul nu este filmul meu, tot ce am invatat legat de inregistrari si mixat am invatat in ultimele 3 luni, dar este work in progress, urmatorul EP sper sa iasa ceva mai bine
 4. costache_relu

  vând [EXPIRAT] Charvel Desolation DC1 ST

  Pretul scade la 1850 lei.
 5. Vand Charvel Desolation DC1, doze active EMG 81/85.Culoare deosebita, turcoaz cu insertii de sidef. Chitara este noua, folosita doar de cateva ori, nu are nici cel mai mic defect, nu are denturi, fretbuzz etc.Corzile sunt noi (Ernie Ball 9/42), bateria este de asemenea noua (Energizer).Vine cu husa noua (Fender). Mai multe detalii despre chitara aici:https://www.musicradar.com/reviews/guitars/charvel-desolation-dc-1-st-510211Se poate vedea langa metrou Crangasi.Pret 1950 lei usor negociabil
 6. costache_relu

  River Of Stone

  Salutare tuturor! Un proiect instrumental la care lucrez de vreo cateva luni. Nu sunt muzician, nu o fac din motive financiare, este doar un hobby.
 7. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  Inca o data, mersi mult de tot pentru toate informatiile, intr-adevar suna mult mai bine exportul si inregistrarea in general.
 8. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  Da, recunosc, am destul de mult de studiat... mersi mult ca m-ai mai scos din intuneric, e cam bezna aici Intr-adevar, este mai bine cand dai exportul acum. Daca se mai poate o intrebare: la cat se inregistreaza initial chitarile, -12 sau -8, ca am auzit toate variantele? Inca o data, multumesc!
 9. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  Am atasat o bucata de proiect (nu stiu daca se ataseaza si efectele automat sau separat), impreuna cu un mp3. Era la 3,4 pentru ca am vrut sa vad daca iese mai bine exportul daca umblu la master. Inca o data, sunt beginner, orice tampenii as spune/face, faptul ca ma invart in programul asta de o saptaman si ceva o justifica. Stiu ca felul in care este inregistrat nu este optim, probabil nivele sunt varza, dar tot ce ma intereseaza este sa stiu cum sa export un mp3 la un volum normal. Mersi in avans pentru orice sugestie. exemplu_Reaper.rar
 10. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  In mod sigur am vreo setare aiurea, dar nu imi dau seama de la ce ar putea fi, nu ma pricep cat mi-as dori eu Am incarcat si niste screenuri cu nivele la care am inregistrat mai sus, le-am si marit, ies la fel. Am luat la rand toate setarile pentru rendering, pe toate iese la fel, pur si simplu nu vrea sa iasa macar la nivelul unul mp3 normal, nu la nivelul a ceea ce se aude in Reaper, care este mult mai mare ca volum (sonor).
 11. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  Este setata ca default (in caz ca nu am bulit eu ceva prin setari). Comparativ cu celelalte mp3-uri, tot ce export din reaper are volumul scazut, mp3-urile initial se aud ca si inainte.
 12. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  Te referi in windows, la sound? Am incercat si asta, nu are nicio influenta asupra exportului. E cumva ceva legat de rutarea placii de sunet (scuze, nu ma pricep, sper sa nu vb prostii, doar am auzit asta la un mom dat)?
 13. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  Ah, am uitat sa mentionez, si pe Audacity am aceeasi problema :), volum foarte mic la export.
 14. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  L-am pus pe Direct sound, se aude la fel ca pe Asio. M-am uitat si in properties, la sound... pe record e la 100%, pe volum e legat de volumul windows-ului, variaza in functie de ce ii dai din taskbar de jos.
 15. costache_relu

  problema calitate export Reaper

  Da, am uitat sa mentionez asta, cand pun mp3-ul inapoi in Reaper, se aude la volumul initial din Reaper. Dar in orice alt player din windows, comparativ cu tona de mp3-uri care le am, se aude foarte incet. Folosesc winamp, iar mixerul din Windows e reglat corect. Am atasat 2 screenshoturi: nivelul de pe rendering si proiectul in sine, poate e ceva ce am gresit. Nivelele pe trackuri sunt mari pentru ca am incercat si asa, dar rezulta acelasi lucru. Inteleg ca se pierde multa calitate pe mp3, dar ma intereseaza cum sa fac sa am acelasi nivel (volum, sonor) ca al celorlalte mp3-uri, cum pot regla exportul (daca de acolo este problema). Mentionez ca am incercat toate optiunile de pe render cu acelasi rezultat. E o problema la care caut raspunsul de ceva timp, imi trebuie sa se auda mp3 ca lumea ca mai il trimiti undeva, mai postezi prin alte parti etc. Mersi anticipat de ajutor!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.