www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

costache_relu

Newcomers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

10 Good

About costache_relu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bUCHAREST

Recent Profile Visitors

1440 profile views
 1. Vand Ibanez RGDIX7MPB-SBB, 7 corzi. Chitara este cumparata acum cateva luni, este noua, a fost folosita de cateva ori. Nu are nici cea mai mica problema, zgarietura, lovitura etc. Doze Dimarzio Fusion Edge, locking tuners Gotoh, scala 26,5. Momentan este in drop A, corzi de 9-46 + 68 pe A-ul gros. Este ecranata la interior cu cupru si potul este push-pull (pentru coilsplot). Chitara a costat 3800 lei (McMusic). Upgrade-urile (ecranare & coilsplit) au costat si ele 250 lei. Optional, vine cu case profi Ibanez MR500C nou (+500 lei), costa in jur de 800 in magazin. Din motive evidente, nu trimit in tara decat cu case. Nu ma intereseaza schimburi! Pret: 3300 lei fara case 3800 lei cu case
 2. Pretul scade la 2400. Ma intereseaza si unele schimburi cu modele de RG cu scala normala de 25.5, bridge fix, eventual Prestige, cu diferenta +/ -, dupa caz. Numai bine!
 3. Am adaugat un SD Sentient in neck, plus un push pull pe tonul acestuia pentru coil split, pretul creste la 3700 cu tot cu case.
 4. Optional, pentru +500, ofer un case Ibanez MR500C nou (este 800 in magazin).
 5. Vand chitara electrica Ibanez RG8. Chitara este ca noua, cu exceptia unei mici portiuni de langa bridge unde s-a exfoliat lacul, se vede doar in lumina (nu stiu exact de ce, asa am cumparat-o). O vand pentru ca am luat-o de curiozitate, dar din pacate nu este de mine Ofer bonus un set de corzi. Se poate vedea in apropiere de metrou Crangasi. Pret 1200 lei
 6. Vand Ibanez RGDIX6MBW baritone. 6 corzi, scala 26,5, doze DiMarzio Fusion Edge, cheite locking Gotoh. Chitara este noua, nu are nici cea mai mica zgarietura, lovitura, ding etc. Nu prea s-a cantat la ea, am si varianta de 7 corzi a acestui model si o folosesc mai mult pe aceea. Setata si acordata in drop B. Nu ma intereseaza schimburi.
 7. Asa cum zice in titlu, vand PRS Marty Friedman. Chitara este ca noua, fara zgarieturi, lovituri etc. Doza din bridge este schimbata cu un Seymour Duncan Pegasus. Cheite sunt inlocuite cu locking tuners Schaller. Setup profi facut la lutier, corzi noi de 9/42 (Dunlop). Vine cu husa originala PRS. Chitara este ok din toate punctele de vedere, arata si suna bestial, o dau pentru ca pur si simplu nu imi plac single-cut-urile. Sunt interesat si de unele schimburi cu modele decente de double-cut (sau super-strat, nu prea ma pricep la denumirea formelor). Instrumentul costa 3300 lei la McMusic, Pegasus in jur de 500 lei, cheitele Schaller la fel, in jur de 500, cred ca 3000 lei este un pret corect. La 3200 se ofera si case nou. Din motive evidente, in tara se trimite doar cu case. Numai bine!
 8. Vand hardcase pentru Ibanez Prestige in stare f buna, fara defecte. Se potriveste si pentru seria RG cu scala de 25.5, 6 si 7 corzi.
 9. Vand Ibanez RG7421 (7corzi) cu Seymour Duncan Nazgul in bridge. Este in stare perfecta, fara probleme, ding-uri etc. Ecranata la interior, setata si acordata in drop A, corzi 10-60, 60-ul este schimbat cu un 64 pentru o tensiune mai buna. Potentiometru de volum este mutat in locul celui de ton (ma deranja pozitia initiala, exact sub doza de bridge), cel de ton este bagat in interior, perfect functional. Operatiunea este reversibila in 5 minute, in functie de preferintele cumparatorului. Vine cu case de Prestige (+400 lei), trimit si in tara cu verificare. Din motive evidente, in tara se trimite doar impreuna cu case-ul (2200 lei), in Bucuresti se poate vinde si fara. Pretul este FIX. Chitara este ca noua, este in jur de 2000 in magazine, doza Nazgul este in jur de 550. Ca sa va faceti o idee despre cum suna, aceste 2 albume au fost inregistrate cu aceasta chitara: https://www.youtube.com/watch?v=9bKF4P-EIXE&t=88s https://www.youtube.com/watch?v=o4opeE8oUCI&t Se poate vedea / testa in apropiere de metrou Crangasi. So, pret cu case 2200 lei, pret fara case 1800 lei. Numai bine!
 10. Salut. Da, este usor negociabil. Pot sa iti las la 2800 sau 2500 fara case
 11. Vand chitara electrica Solar baritone 2.6 trans blue. Este ca noua, fara absolut nicio problema sau defect. Culoarea este superba, nu prea mi-a iesit cum trebuie in poze. Doze seymour Duncan Solar, cheite Grover, bridge fix. Corzi noi, momentan este in standard B. Pentru mai multe informatii, vizitati https://www.solar-guitars.com/ Vine cu case dedicat, tot Solar, stare f. buna. Sunt interesat si de unele schimburi cu 7 corzi decente.
 12. Vand HOTONE AMPERO ca nou, foarte putin folosit. Se vinde in ambalajul original, impreuna cu incarcator & carticica, ofer bonus un pack de metal de la CHOPTONES, a costat 20 E. Pret 1250 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.