www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

costache_relu

Newcomers
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  bUCHAREST

Recent Profile Visitors

2057 profile views

costache_relu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

15

Reputation

 1. Vand chitara electrica Ibanez RG1451 Prestige. Chitara este din 2010, este in stare excelenta, cu exceptia unui mic ding pe corp. 25.5 inchi, 24 freturi, TightEnd Bridge (cel mai bun bridge fix Ibanez dupa parerea mea), doze Seymour Duncan Distorsion & Seymour Duncan Alnico 2 Pro (plus single coil stock pe middle), freturile sunt ca noi. Setata si aranjata in standard E de Mihnea Ferezan de la Guitarshop. Vine cu gigbag Ibanez Prestige ca nou. Pot oferi bonus si dozele originale sau se poate vinde doar cu acestea, daca nu va plac SD-urile de pe ea. Accept si unele schimburi. Pret 3800 lei
 2. Ma intereseaza si unele schimburi cu modele superstrat: Esp horizon, Ibanez Prestige (bridge fix), Solar etc. Ce NU ma intereseaza: Fender, Gibson si in general tot ce inseamna forma Les Paul (acesta fiind si motivul pe care o vand).
 3. Vand ESP E-II ECLIPSE FM STBLK. 24 freturi, Gotoh Locking Tuners, EMG 66/57, hardcase ESP. Atat chitara, cat si case-ul sunt impecabile, fara zgarieturi, lovituri etc Pentru mai multe poze & detalii, nu ezitati sa ma contactati.
 4. Vand chitara electrica Ibanez RGDIX6MBW. Scala 26,5, doze DiMarzio Fusion edge, locking tuners Gotoh. Vine optionala cu case MR500C. Atat chitara cat si case-ul sunt ca noi, fara zgarieturi, lovituri etc. Pret 2800 lei fara case, 3300 cu case. Din motive evidente, nu se trimite prin curier fara case.
 5. Vand Ibanez RGDIX7MPB-SBB, 7 corzi. Chitara este cumparata acum cateva luni, este ca noua, a fost folosita de cateva ori. Nu are nici cea mai mica problema, zgarietura, lovitura etc. Doze Dimarzio Fusion Edge, locking tuners Gotoh, scala 26,5. Momentan este in drop A, corzi de 9-46 + 68 pe A-ul gros. Este ecranata la interior cu cupru si potul este push-pull (pentru coilsplot). Optional, vine cu case profi Ibanez MR500C nou, costa in jur de 800 in magazin. Din motive evidente, nu trimit in tara decat cu case. 3300 lei cu case 3800 fara case Sorry, 3300 fara case, 3800 cu case
 6. Vand case pentru chitara electrica Ibanez MR500C Roadtour ca nou, folosit cateva luni pentru a depozita o chitara. Nu a iesit din casa, nu e lovit, julit etc. Nou este 800 lei, eu vreau 500 lei.
 7. Vand Ibanez RG Prestige RG652KFX, in stare excelenta. Scala 25.5, cheite locking Gotoh, dozele au fost upgradate cu Seymour Duncan Pegasus/Sentient, setata si aranjata in standard E la Mihnea de la Guitar Shop. Arata si suna bestial. Vine cu case, deasemenea in stare excelenta, si cu multitool.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.