www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

izzy123

Newcomers
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About izzy123

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Marshall Modern Vintage
  Marshall JCM 2000
  Gibson Les Paul Standard
  Ephipone Les Paul Standard
  Korg tuner
  Cry Baby Wah Wah
  Boss cs3
  MXR noise clamp
  boss GE7

Recent Profile Visitors

1,904 profile views
 1. Vand cabinet Marshall 4x12 1960 BC 100W made England. Vine cu 4 difuzoare Celestion Greenback G12M de 16 ohm. A fost folosit doar in studio prin urmare nu are multe semne de uzura. Pretul NU este negociabil.
 2. Looper Moen gec 9 900 lei. Fender Marine Layer 350 lei. impreuna se dau la 1200 lei. Se pot livra in tara, pretul nu este negociabil.
 3. Licenta este digitala si se poate tranfera pe adresa de email. Pretul nu este negociabil.
 4. Boxa Marshall 1960 BC 120w, base cabinet classic in stare buna. Prezinta urme normală de uzura. Este echipată cu 4 difuzoare celestion greenback. Predare personala in Bucuresti.
 5. Salut sunt interesat de anuntul vostru Daca mai este valabil facebook-ul meu este Paunescu Marius . keep it rockin' !!!
 6. Salut sunt un chitarist din Bucuresti cant de 9 ani la chitara si as fi interesat de anuntul vostru.Sunt destul de versatil in genurile muzicale si mi-ar face placere sa incercam ceva impreuna.Detin scule proprii. Daca sunteti interesati facebook-ul meu este Paunescu Marius . O zi faina !
 7. izzy123

  Caut Trupa, Sunt Tobosar

  Salut Suntem un 2 chitaristi si un basist si posibil un vocal....cantam mai multe stiluri...de la hard rock blues pana la heavy metal (cam tot ce este intre) si am fii interesati de anunutul tau...Daca si tu esti interesat pm me. Bafta!
 8. Buna! Sunt un chitarist de 17 ani cant de 8 ani la chitara si sunt in cautare de instrumentisti pt a forma o trupa.Detin sala de repetitii si studio de inregistrari complet echipat.Stilul pe care il canti este stilul pe care am crescut eu cu chitara: Blues,intre timp am trecut in alte stiluri dar mi.ar placea sa ma intorc la bazele mele poate alaturi de vocea ta .Daca esti interesata nr meu este 0722884974 sau FB meu este Paunescu Marius sau Emailul meu este paunescumarius31@yahoo.com. O seara buna !
 9. izzy123

  Tobosr&chitarist Cautam Trupa [Bucuresti]

  Salut ! Sunt chitarist lead,anuntul vostru suna foarte bine. eu sunt pe un heavy metal dar si blues cat si pe hard rock totul depinde de oamenii din jurul meu am sala de repetitii si studio de inregistrari.Daca sunteti interesati FB meu este Paunescu Marius
 10. izzy123

  Chitarist Bucuresti Caut Trupa!

  Inca valabil!
 11. izzy123

  Tobosar Caut Trupa

  Salut, anunutul tau suna foarte interesant si eu sunt adept al heavy metalului si as fii incantat sa vrbim odata despre preferintele fiecaruia. facebook.ul meu este Paunescu Marius acolo putem vorbi mai multe. o seara buna!
 12. izzy123

  Chitarist Bucuresti Caut Trupa!

  Nimeni nu cauta chitarist lead? inca valabil!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.