www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Anton

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    -

Alexandru Anton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 200 Localitate: Bucuresti Contact: anton.alexandru22@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara acustica Hora Reghin , 4/4 , sunet cald (nu metalic). Prezinta mici urme sau zgarieturi foarte greu vizibile. Pretul usor negociabil si numai pentru Bucuresti. 0772141018 (nu prea sunt online aici, deci orice intrebare va rog un sms/apel)
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: anton.alexandru22@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Nu stiu unde sa postez asemenea topic, mii de scuze daca l-am postat unde nu trebuie. Intrebare : ma poate ajuta si pe mine cineva cu rebobinajul a doua doze? Si daca da, un pret va rog Multumesc anticipat!
  3. Multam fain tuturor pentru reply-uri. Exersez chestia asta si vedem ce iese! Multam fain inca odata !
  4. Pace voua! Incerc de ceva timp sa invat sa fac si eu solo-uri, sa improvizez si eu, si... nimic ) As avea rugamintea daca are cineva timp, sa faca un clip in care sa explice ca pentru oameni cu un coeficient de inteligenta sub-unitar care e smecheria. Am invatat game si toate chestiile de genul, dar ma blochez. Pentru ca citesc niste chart-uri, dar nu inteleg cum te misti pe griff. Multumesc anticipat, si imi cer scuze daca postarea nu se afla unde trebuie sau alte probleme!
  5. Multam fain RGC! Se poate inchide!
  6. Ok, alege o zi si hai sa vedem ce iese... Florin, sper ca nu sunt blestemat sa lucrez iar cu tine ))
  7. Up! Up! Up! Nu mai are lumea nevoie de tobari? )
  8. "The Barbladers" cauta vocalista sau vocalist! Suntem o trupa tanara, cu influente de rock clasic si nu numai, ce vrea sa aduca spiritul rockului inapoi in sufletele oamenilor! Asa ca daca tu crezi ca poti canta in genul Black Sabbath, Metallica, GnR, The White Stripes sau ai un stil propriu cu o amprenta puternica, nu ezita sa-mi dai un PM! Stima si Rock On!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.