www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Suflete

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Downfall
  • Gear
    LTD Left hand JH Signature

Suflete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut, Trupa are concerte la activ alaturi de trupe consacrate in acest gen, suntem in cautarea unui chitarist solo si un solist vocal.
  2. Salut, Black metal te intereeseaza?
  3. Salut, Eu cant chiatra rithm , ideea este ca nu sunt foarte experimentat dar daca esti de acord as intra in acest proiect. Numarul meu de tel este:0765472216.
  4. Salut, Doresc sa fac parte dintr-o trupa si inca nu ma gasit una. Genurile preferate sunt Trash, Heavy metal, Death metal, Hardcore.Experienta nivel incepator/mediu.Ca repertoriu stiu cateva melodii de lam Balck Sabbath, Metallica, Deep Purple, White Stripes. Atasat este si un sample, nu este inregistrat prea bine dar cred ca puteti sa va faceti o parere. Numarul de tel este 0765472216 sau raul.niculescu.2013@gmail.com Scuze pentru greseli, am scris in graba dar intelegeti voi. Si da din Bucuresti. Master.mp3
  5. http://www.youtube.com/watch?v=l50LUHlwAC0
  6. A fost o inspiratie de moment, nu sunt foarte experimentat am doar 2 ani, atept parerile voastre. http://www.youtube.com/watch?v=nazVPPR2eDs sau puteti incerca atasamentul este o umila incercare de cover a melodiei Master of Puppets Master.mp3
  7. Salut, Eu cant la chitara rithm si ma intereseaza proiectul vostru sau al tau, acesta este numarul meu de tel. 0765472216. Daca este ma poti suna sa vorbim mai mult despre acest proiect. P.S Aici ai si un email: raul.niculescu.2013@gmail.com
  8. Salut, Si eu sunt cam la fel ca tine mediu vreau sa formez o trupa metal ca formatii de inspiratie Metallica, Black Sabbath, Judas Priest, Pantera Five finger death punch. Daca vrei sa punem impreuna umarul contacteaza-ma pe mail raul.niculescu.2013@gmail.com sau 0765472216.
  9. Salut, As incerca numai ca nu am experienta pe Electroacustica si nici nu posed una iar experienta mea totala de cantat la chitara este de vreo doi ani si jumatate insa invat repede. Acesta este numarul meu de tel 0765472216 daca credeti ca va pot fi de ajutor.
  10. Salut, hai sa ne vedem daca poti in week-end-ul acesta.Uite nr. de tel al meu 0765472216 si vb sa stabilim detaliile.
  11. Salut, Eu cant la chitara rithm am putea sa ne intalnim sa cantam ceva impreuna. Uite numarul meu de tel. 0765472216 poate inchegam o trupa impreuna.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.