www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

izzy123

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by izzy123

  1. Looper Moen gec 9 900 lei. Fender Marine Layer 350 lei. impreuna se dau la 1200 lei. Se pot livra in tara, pretul nu este negociabil.
  2. Licenta este digitala si se poate tranfera pe adresa de email. Pretul nu este negociabil.
  3. Salut sunt interesat de anuntul vostru Daca mai este valabil facebook-ul meu este Paunescu Marius . keep it rockin' !!!
  4. Salut sunt un chitarist din Bucuresti cant de 9 ani la chitara si as fi interesat de anuntul vostru.Sunt destul de versatil in genurile muzicale si mi-ar face placere sa incercam ceva impreuna.Detin scule proprii. Daca sunteti interesati facebook-ul meu este Paunescu Marius . O zi faina !
  5. Salut Suntem un 2 chitaristi si un basist si posibil un vocal....cantam mai multe stiluri...de la hard rock blues pana la heavy metal (cam tot ce este intre) si am fii interesati de anunutul tau...Daca si tu esti interesat pm me. Bafta!
  6. Buna! Sunt un chitarist de 17 ani cant de 8 ani la chitara si sunt in cautare de instrumentisti pt a forma o trupa.Detin sala de repetitii si studio de inregistrari complet echipat.Stilul pe care il canti este stilul pe care am crescut eu cu chitara: Blues,intre timp am trecut in alte stiluri dar mi.ar placea sa ma intorc la bazele mele poate alaturi de vocea ta .Daca esti interesata nr meu este 0722884974 sau FB meu este Paunescu Marius sau Emailul meu este paunescumarius31@yahoo.com. O seara buna !
  7. Salut ! Sunt chitarist lead,anuntul vostru suna foarte bine. eu sunt pe un heavy metal dar si blues cat si pe hard rock totul depinde de oamenii din jurul meu am sala de repetitii si studio de inregistrari.Daca sunteti interesati FB meu este Paunescu Marius
  8. Salut, anunutul tau suna foarte interesant si eu sunt adept al heavy metalului si as fii incantat sa vrbim odata despre preferintele fiecaruia. facebook.ul meu este Paunescu Marius acolo putem vorbi mai multe. o seara buna!
  9. Nimeni nu cauta chitarist lead? inca valabil!
  10. Salut, Sunt un chitarist de 17 ani din bucuresti, cant de 7 ani la chitara.sunt deschis la mai multe stiluri de muzica, de la blues pana la heavy metal. Influente:Slash,Garry Moore,Dug Aldrich,etc. Trupe:Whitesnake,Slash.s Snakepit, Guns.N Roses,Bon jovi,Pantera,epica,etc Sunt mult mai multe influente dar dupa cum am spus mai devreme imi plac mai multe stiluri. Caut o trupa sau oameni care vor sa infiinteze o trupa cu scopuri serioase. Am propria sala de repetitii complet echipata si studio de inregistrari.Am mai avut 2 trupe dar acestea s.au despartit in diferite motive. Astept oameni dornici sa produca muzica buna!!! Bafta.
  11. Wow melodiile pe care le.ati postat suna foarte bine,chiar mi.ar placea sa merg pe acest gen...sper ca acest anunt este valabil . daca da pm me Bafta!
  12. salut! AM 17 ani cant de 5 ani la chitara,nu ma limitez doar la un stil( de la blues pana la heavy metal).am sala de repetitii si studio de inregistrari.Daca sunteti interesati pm me. Multumesc!
  13. Salut, Sunt un chitarist de la 17 ani din bucuresti, cant de 7 ani la chitara.sunt deschis la mai multe stiluri de muzica, de la blues pana la heavy metal. Influente:Slash,Garry Moore,Dug Aldrich,etc. Trupe:Whitesnake,Slash.s Snakepit, Guns.N Roses,Bon jovi,Pantera,epica,etc Sunt mult mai multe influente dar dupa cum am spus mai devreme imi plac mai multe stiluri. Caut o trupa sau oameni care vor sa infiinteze o trupa cu scopuri serioase. Am propria sala de repetitii complet echipata si studio de inregistrari.Am mai avut 2 trupe dar acestea s.au despartit in diferite motive. Astept oameni dornici sa produca muzica buna!!! Bafta.
  14. Buna , Suntem o trupa aproape completa , ne mai trebuie chitarist ritm. Daca esti interesat lasa-mi , te rog , un numar de telefon.
  15. Buna, Ma intereseaza anuntul tau . Putem vorbi la numarul de telefon 0722 884 974 sau mi-l poti lasa pe al tau. Bafta
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.