www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dumitruoprea1951

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dumitruoprea1951's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Thanks dar tocmai s'a vandut Oricum schimb ma interesa cu alta chitara
 2. Chitara nu este cantata, arata impecabil, a stat degeaba si sta in continuare pana isi va gasi un nou stapan. A primit urmatoarele upgrade'uri: -humbucker seymour duncan distortion in bridge -humbucket seymour duncan jazz in neck -izolatie interioara cu folie -setup complet constand si in ajustare floyd pentru low action si binenteles corzi noi dunlop de 0.9 si alte aspecte la care nu ma pricep... Bonus: gigbag Stagg nou si strap levi's piele de asemenea nou. Predare personala in Bucuresti. Detalii suplimentare pm.
 3. Chitara este noua, cantata 10 min in incercarea de a face posibila acceptarea unei forme de tele insa...degeaba, nu imi place aceasta forma. Suna foarte heavy, sustain mare, comoda la mana, grif drept cu actiune joasa fara buzz la vreun fret insa...nu e pe gustul meu din punct de vedere al formei, imi plac chitarile cu tremolo sau floyd sau orice altceva in afara de strat, tele, hollow body, aspectul e pe locul 1 caci lemnul si dozele conteaza la cei priceputi, pt mine chitara e doar un hobby casual. Accept si schimburi cu alte modele in afara de strat, hollow, unde pot oferi sau primi dif dupa caz. Predare personala in Bucuresti insa pot si expedia in alte localitati.
 4. Produsele sunt noi, folosite ca test 15 minute. Predare cu proba in Bucuresti
 5. Chitara arata bine, actiune joasa, corzi 0.10 noi, nu are buzz la fret'uri, a fost folosita doar in casa, nu este lovita si cavitatile dozelor au fost ecranate osata cu schimbarea capetelor cheitelor de acordaj cu unele care tin perfect acordajul. Vine insotita de husa Ibanez cu burete pe interior. Am nevoie de bani deci pretul este batut in cuie. Oferta: daca se achizitioneaza impreuna cu Boss gt-3 pretul este 1100. Predare pers in Bucuresti.
 6. Procesor Boss gt-3 cu alimentator original, aspect 9/10 cu anumite zone unde e sarita vopseaua dar mici portiuni doar, functionalitate super buna. Alte detalii tehnice le gasiti pe net, eu l'am primit cadou si am constatat ca nu am ce face cu el intrucat folosesc laptop+amplitube si aceasta unitate din fier, desi suna wow, e cam mult pt mine. Predare personala in Bucuresti Nu am cu ce il poza momentan, dar rezolv curand si aceasta problema Pret nenegociabil
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.