www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

exoplanet

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

20 Excellent

About exoplanet

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  The Dignity Complex / Black Water
 • Gear
  Jackson DKA7
  Fender Telecaster STD
  Korg Pitchblack, Maxon OD808, ISP Decimator II, Boss DD-7, TC Electronics HOF
  Peavey Valveking 100W
  Orange cab PPC 2x12

Recent Profile Visitors

2676 profile views
 1. Vand acest sintetizator virtual analog de la Novation. Se prezinta ca atare, in stare excelenta atat vizual cat si functional. Vine la pachet cu microfonul original pentru vocoder, geanta de transport si alimentator.
 2. Salut. Daca mai esti interesat, vand novation ultranova.
 3. Digitech The Drop - Polyphonic Drop Tune Pedal Caracteristici: Pitch Shifter Poate fi setat de la un semiton la o octava + modul octava / semnal direct True bypass Carcasă metalică LED indicator Greutate: 360g Pedala este ca nouă folosită de câteva ori în casă. Cutia include alimentator de 9V. Schimb cu MXR Phase 90 sau cu TC Electronic Spark mini Booster + diferenta de pret.
 4. Sunt interesat de schimb cu un PRS în 6 corzi.
 5. Pedalboard-ul BOSS BCB-60 reprezintă un mod comod de a depozita și a transporta toate pedalele de efecte compacte. Interiorul căptușit poate fi personalizat pentru a putea transporta o gamă variată de efecte, de la pedale compacte la pedale duble și wah-uri. Un adaptor AC furnizează energie pentru până la șapte dispozitive. Cutie pentru pedale ușoară concepută pentru transportul unei game variate de pedale compacte și efecte Interiorul căptușit poate fi personalizat pentru a încăpea pedale compacte, pedale twin și chiar și wah Exterior dur, proiectat pentru a rezista la impact și la șocuri Include adaptor CA de 1,000mA ce poate alimenta până la 7 dispozitive
 6. Pedală bine cunoscută. Booster în fața amplificatorului pe lampă sau simplu overdrive, iși face treaba numai bine. Pentru alte detalii lăsați PM.
 7. Vand chitara electrica cu 7 corzi Jackson DKA7 fabricata in Mexic. Instrumentul are corp din artar, gatul este bolt-on tot din artar, 24 de taste jumbo, scala de 26.5", doze DiMarzio D Activator 7, switch pentru doze pe 3 pozitii, killswitch, bridge fix Jackson HT-7 si cheite cu blocaj de la Planet Waves. Caracteristici: Model: Pro Series DKA7, Maple Fingerboard, Satin White Serie: Pro Series Model Alb satinat Corp: Artar Forma: Dinky™ Finisaj: Satin Gat Forma: 1 bucata artar in constructie bolt-on Numar de taste: 24 Marime taste: Jumbo Insertii de pozitie: Piranha Radius: 16” (406.4 mm) Tastiera: Artar Material: Artar Finisaj: Satin finisat Latime pragus: 1.875" (47.6 mm) Lungime scala: 26.5" (67.3 cm) Headstock: Jackson® 3 cu 4 Electronica Configurare doze: HH Doza Bridge: DiMarzio® D Activator 7™ DP720 Doza Gat: DiMarzio® D Activator 7™ DP719 Comutator doze: 3 pozitii, killswitch Hardware Hardware: Negru Bridge: Jackson® HT7 Chei de acordare: Jackson® turnate/incapsulate Sunt unic proprietar. Am cumparat chitara de la Guitar Shop. Accept diverse schimburi. Sunt interesat de amplificatoare pe lampa, chitare in 6 corzi care duc lejer drop A. In pret este inclusa si o husa textila de la Ibanez. Pentru alte intrebari lasati PM.
 8. Chitara Ibanez Iron Label RGIF8 construita in Indonezia.Chitara este multiscale si are 692mm ( 27.2" ) lungime la coarda 8 si 628mm ( 25.5" ) lungime la coarda 1. Corpul este de frasin (ash) si gatul de artar (maple) cu bubinga. Fingerboard-ul are 24 de taste si este din palisandru (rosewood). Bridge-ul este fix si are 2 doze EMG909x active.Chitara are o julitura ce se poate vedea in poze.Stare perfecta de functionare.Se da impreuna cu o husa de chitara.
 9. Accept schimb cu Boss BF-3, MXR Phase 90 sau pedalboard Pedaltrain.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.