www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

exoplanet

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

20 Excellent

About exoplanet

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  The Dignity Complex / Black Water
 • Gear
  Jackson DKA7
  Fender Telecaster STD
  Korg Pitchblack, Maxon OD808, ISP Decimator II, Boss DD-7, TC Electronics HOF
  Peavey Valveking 100W
  Orange cab PPC 2x12

Recent Profile Visitors

2623 profile views
 1. Digitech The Drop - Polyphonic Drop Tune Pedal Caracteristici: Pitch Shifter Poate fi setat de la un semiton la o octava + modul octava / semnal direct True bypass Carcasă metalică LED indicator Greutate: 360g Pedala este ca nouă folosită de câteva ori în casă. Cutia include alimentator de 9V. Schimb cu MXR Phase 90 sau cu TC Electronic Spark mini Booster + diferenta de pret.
 2. Sunt interesat de schimb cu un PRS în 6 corzi.
 3. Pedalboard-ul BOSS BCB-60 reprezintă un mod comod de a depozita și a transporta toate pedalele de efecte compacte. Interiorul căptușit poate fi personalizat pentru a putea transporta o gamă variată de efecte, de la pedale compacte la pedale duble și wah-uri. Un adaptor AC furnizează energie pentru până la șapte dispozitive. Cutie pentru pedale ușoară concepută pentru transportul unei game variate de pedale compacte și efecte Interiorul căptușit poate fi personalizat pentru a încăpea pedale compacte, pedale twin și chiar și wah Exterior dur, proiectat pentru a rezista la impact și la șocuri Include adaptor CA de 1,000mA ce poate alimenta până la 7 dispozitive
 4. Pedală bine cunoscută. Booster în fața amplificatorului pe lampă sau simplu overdrive, iși face treaba numai bine. Pentru alte detalii lăsați PM.
 5. Vand chitara electrica cu 7 corzi Jackson DKA7 fabricata in Mexic. Instrumentul are corp din artar, gatul este bolt-on tot din artar, 24 de taste jumbo, scala de 26.5", doze DiMarzio D Activator 7, switch pentru doze pe 3 pozitii, killswitch, bridge fix Jackson HT-7 si cheite cu blocaj de la Planet Waves. Caracteristici: Model: Pro Series DKA7, Maple Fingerboard, Satin White Serie: Pro Series Model Alb satinat Corp: Artar Forma: Dinky™ Finisaj: Satin Gat Forma: 1 bucata artar in constructie bolt-on Numar de taste: 24 Marime taste: Jumbo Insertii de pozitie: Piranha Radius: 16” (406.4 mm) Tastiera: Artar Material: Artar Finisaj: Satin finisat Latime pragus: 1.875" (47.6 mm) Lungime scala: 26.5" (67.3 cm) Headstock: Jackson® 3 cu 4 Electronica Configurare doze: HH Doza Bridge: DiMarzio® D Activator 7™ DP720 Doza Gat: DiMarzio® D Activator 7™ DP719 Comutator doze: 3 pozitii, killswitch Hardware Hardware: Negru Bridge: Jackson® HT7 Chei de acordare: Jackson® turnate/incapsulate Sunt unic proprietar. Am cumparat chitara de la Guitar Shop. Accept diverse schimburi. Sunt interesat de amplificatoare pe lampa, chitare in 6 corzi care duc lejer drop A. In pret este inclusa si o husa textila de la Ibanez. Pentru alte intrebari lasati PM.
 6. Chitara Ibanez Iron Label RGIF8 construita in Indonezia.Chitara este multiscale si are 692mm ( 27.2" ) lungime la coarda 8 si 628mm ( 25.5" ) lungime la coarda 1. Corpul este de frasin (ash) si gatul de artar (maple) cu bubinga. Fingerboard-ul are 24 de taste si este din palisandru (rosewood). Bridge-ul este fix si are 2 doze EMG909x active.Chitara are o julitura ce se poate vedea in poze.Stare perfecta de functionare.Se da impreuna cu o husa de chitara.
 7. Accept schimb cu Boss BF-3, MXR Phase 90 sau pedalboard Pedaltrain.
 8. Vând pedală Overdrive Seymour Duncan 805. Accept schimb cu phaser, sau pedalboard pedaltrain. PM pentru detalii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.