www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

exoplanet

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

20 Excellent

About exoplanet

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  We Are Numbers
 • Gear
  Ibanez RGDIR6M
  Fender Telecaster STD
  Line 6 HX Stomp
  LD SYSTEMS MEI 1000 IEM Wireless
  Korg Pitchblack, Friedman SIR-COMPRE OD, ISP Decimator II, MXR Micro Chorus, MXR Phase 90, Boss DD-7, TC Electronics HOF
  Peavey Valveking 100W
  Orange cab PPC 2x12

Recent Profile Visitors

2931 profile views
 1. Vând cabinet de chitară Orange PPC212. Din punct de vedere estetic mai are cateva urme, dupa cum se poate observa si in poze, insa totul este impecabil cand vine vorba de sunet. Caracteristici: 2x 12" Celestion Vintage 30 speaker Power handling: 120 W (2x 60 W) Impedance: 16 ohms Dimensions (H x W x T): 530 x 780 x 380 mm Weight: 28 kg Max. Load 120 W Impedance 16 Stereo No Weight 28,0 kg Accept schimb doar cu Roland JC-40.
 2. Vând head de chitară Peavey ValveKing VK100 pe lămpi perfect funcţional. Lampile stock au fost inlocuite cu: Preamp: 1 x 12AX7 EG / 2 x JJ ECC83S - (3 buc) Finali: 6L6GC Electro-Harmonix - (4 buc) Ampul suna foarte bine, cu foarte mult gain, sunetul fiind considerabil mai bun cu noile lampi. Se vinde impreuna cu footswitch si cablu de alimentare.
 3. Vand acest sintetizator virtual analog de la Novation. Se prezinta ca atare, in stare excelenta atat vizual cat si functional. Vine la pachet cu microfonul original pentru vocoder, geanta de transport si alimentator.
 4. Salut. Daca mai esti interesat, vand novation ultranova.
 5. Digitech The Drop - Polyphonic Drop Tune Pedal Caracteristici: Pitch Shifter Poate fi setat de la un semiton la o octava + modul octava / semnal direct True bypass Carcasă metalică LED indicator Greutate: 360g Pedala este ca nouă folosită de câteva ori în casă. Cutia include alimentator de 9V. Schimb cu MXR Phase 90 sau cu TC Electronic Spark mini Booster + diferenta de pret.
 6. Sunt interesat de schimb cu un PRS în 6 corzi.
 7. Pedalboard-ul BOSS BCB-60 reprezintă un mod comod de a depozita și a transporta toate pedalele de efecte compacte. Interiorul căptușit poate fi personalizat pentru a putea transporta o gamă variată de efecte, de la pedale compacte la pedale duble și wah-uri. Un adaptor AC furnizează energie pentru până la șapte dispozitive. Cutie pentru pedale ușoară concepută pentru transportul unei game variate de pedale compacte și efecte Interiorul căptușit poate fi personalizat pentru a încăpea pedale compacte, pedale twin și chiar și wah Exterior dur, proiectat pentru a rezista la impact și la șocuri Include adaptor CA de 1,000mA ce poate alimenta până la 7 dispozitive
 8. Pedală bine cunoscută. Booster în fața amplificatorului pe lampă sau simplu overdrive, iși face treaba numai bine. Pentru alte detalii lăsați PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.