www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

phlaphee

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

15 Good

About phlaphee

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Kistvaen, Depths
 • Gear
  Ibanez SR505
  Warwick Thumb NT5
  Schecter C-7 Custom
  Takamine EG523SC-12

Recent Profile Visitors

7972 profile views
 1. Acest procesor a fost folosit in mare parte ca un preamp pentru tonul utilizat in trupa in care cant. Poate face o gramada de chestii interesante, eu l-am folosit cam la 5% din ce stie, dar acel 5% a fost ultra-suficient pentru nevoile mele. La vremea lui (pana sa apara Kemper, Helix etc) era printre putinele solutii serioase ca Multi-FX de bass. Il dau impreuna cu husa, cablu de alimentare si manual de utilizare. Functional 10/10, estetic 9/10. Prefer sa-l dau in Bucuresti. In inregistrarea de mai jos a fost folosit alaturi de un bass Ibanez SR 505 si un head Bugera BVP5500.
 2. Amplificatorul a fost folosit in toate concertele si (aproape) toate repetitiile trupei mele de cand sunt in posesia lui, fiind probabil cea mai buna investitie a mea in materie de echipament sub 1000 RON. Vine impreuna cu cablul de alimentare, cablu pentru conectare la cabinet si o husa tip rack cu ceva probleme la fermoar si fara suruburi de fixare. Functional 10/10, Estetic 9/10 (intru-cat i-a cazut butonul din spate care controleaza modul de functionare al D.I.-ului. Se poate actiona cu un pix sau ceva care incape in orificiu, eu oricum l-am folosit in setarea PRE mai tot timpul) As prefera sa-l dau in Bucuresti. In inregistrarea de mai jos a fost folosit impreuna cu un procesor Bass POD XT Live si un bass Ibanez SR 505 .
 3. https://www.musicstore.de/en_RO/RON/Behringer-XR18-X-Air-with-IPad-Control/art-PAH0016268-000
 4. Vand Microfon SE Electronics X1 (Studio Bundle + Stativ) Vand un setup complet de inregisrare voce / instrumente acustice format din urmatoarele: - microfon SE Electronics X1 - shockmount - pop shield - reflexion filter - stativ Este un setup excelent pentru cei ce doresc sa realizeze inregistrari de calitate OK acasa fara a realiza o investitie majora in echipamentul necesar. Cu acest setup a fost inregistrata vocea pentru demo-ul din link: https://soundcloud.com/prime_focus_romania Stare: functional 10/10, estetic 8/10 microfonul, 9/10 restul. Microfonul nu se mai produce de anul trecut iar un echivalent al acestui bundle cu componenete de generatie noua gasiti aici (fara stativ): https://www.thomann.de/ro/se_electronics_x1s_studio_bundle.htm Pretul pe care il cer este de 600 RON pe tot pachetul. Nu sunt interesat sa-l dau pe bucati. Nu trimit prin curier in tara, prodsul va fi preluat personal de cumparator. Nu prea sunt interesat de schimburi, am cam tot ce-mi trebuie si nu cred sa imi surada ceva la banii pe care ii cer. Poze:
 5. Vand Seymour Duncan Custom (SH-5) pentru chitara cu 7 corzi, achizitionata de la McMusic. Pret: 100RON. La schimburi nu zic nu... doar ca nu prea ma intereseaza alte doze si nici nu sunt dispus sa platesc vre-o diferenta. Poate un active D.I. box sau niste cabluri de instrumente lungi, in material textil.
 6. Sa facem un mic experiment... Pret nou: 700 RON
 7. https://forums.rgc.ro/topic/120484-monitoare-studio-krk-rp-5/#entry984331
 8. phlaphee

  M-Audio Axiom 61

  Se poate inchide! Multumesc RGC!
 9. Pret: 750 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand monitoare studio KRK RP 5, stare functionala perfecta, estetic 9.5/10. Pret: 750 RON
 10. phlaphee

  M-Audio Axiom 61

  Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand M-Audio Axiom 61, stare perfecta de functionare, estetic 9.5/10. La schimb ma intereseaza doar Samson Graphite 49. Pret 450 RON
 11. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe PM Link producator: http://www.seymourduncan.com/pickup/duncan-custom-7-strg Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Seymour Duncan Custom (SH-5) pentru chitara cu 7 corzi, achizitionata de la McMusic. Pret fix: 150RON. La schimburi nu zic nu... doar ca nu prea ma intereseaza alte doze si nici nu sunt dispus sa platesc vre-o diferenta. Poate un active D.I. box sau niste cabluri de instrumente lungi, in material textil.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.