www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Evolutioneer

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

13 Good

About Evolutioneer

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Strings

Other Information

 • Band
  Blackout
 • Gear
  Ibanez RG1527 Prestige
  Ibanez RG950QMZ
  ENGL Ironball
  Bogner Shiva

Recent Profile Visitors

2022 profile views
 1. Salutare. Pun la vânzare o pedală wah Dunlop ZW45. O am de la altcineva de aproximativ un an, nu prea a fost folosită și ca drept urmare o vând. Menționez că nu mai are capacul de baterie de pe spate, așa am cumpârat-o, în rest merge brici. Trimit în țară cu verificare colet, cumpărătorul plătește transportul. Revin cu poze.
 2. Revine la 1500. I-am schimbat lampile din preamp, am pus JJ ECC83S noi.
 3. Salut. Vand un Ibanez RG 1527 made in Japan, an 2005. Vine cu hard case original, curea piele si un set de corzi. Singurul defect este estetic si se poate observa in poza respectiva. Pret negociabil. Accept schimburi.
 4. Salutare. Scot la vanzare acest Bugera 333 combo 2x12 open back, deoarece am alt amp incepand de astazi, iar acesta nu va mai fi cantat prea mult si sper sa se bucure altcineva de el. Cateva lucruri despre amp: 3 canale cu EQ individual; Footswitch-ul are cele 3 canale si FX Loop on/off; Line-Out cu Level Control pentru recording (necesita impuls, functioneaza doar sectiunea de preamp asa); FX Loop cu In/Out control individual; Reverb inclus (destul de decent, nu e cel mai stralucit dar nici mizerabil nu e); 120w, 4xECC83 & 4x6L6GC, poti schimba lampile din power cu EL34, KT66 si KT77 fara a necesita un bias, are auto-biasing. Varianta combo nu se mai produce de aproximativ doi ani. Este open back, difuzoarele sunt asemanatoare cu Celestion G12T-75 (cu mai putin treble si mai mult high mids si mai multa compresie). A fost cantat live de 3 ori, nu m-a lasat la greu, se aseaza foarte bine intr-un mix chiar si cu difuzoarele stock. Dat fiind faptul ca este open back, sunetul este mai bine distribuit intr-un scenariu live si suna mai uniform, fata de un cabinet closed-back, care este mai unidirectional. Sincer sa fiu, creatura asta ciudata inspirata de Peavey XXX poate sa se apropie teribil de mult in modul crunch de un Marshall, iar pe canalul de lead aduce putin a Mesa/Boogie. A fost ingrijit si tinut in conditii optime. In sectia de preamp are lampi JJ ECC83, iar in poweramp are lampi Bugera 6L6GC stock. Mai jos sunt sunete scoase cu amp-ul, fie microfonat, fie line-in cu Impulse Response: https://soundcloud.com/shinra-kazuya/bugera-333-v30-miced-orig-riff - Bugera 333 intr-un cabinet 212 cu V30, microfonat cu Superlux PRA628 MKII, fara procesare/eq/etc. https://soundcloud.com/shinra-kazuya/erotomania-best-tone - Bugera 333 line-out intr-un impuls de Mesa/Boogie C90 (=V30 celestion), cu low-pass filter. https://soundcloud.com/shinra-kazuya/as-i-am-drum-halfbass - Bugera 333 microfonat prin cabinetul de mai sus 212 cu V30, acelasi microfon, cu EQ diferit dintr-o pedala cu 7 benzi. Suna "plin" deoarece e double-tracked. Si aici... inca 24 minute de prosteala cu amp-ul, un OD si alte efecte pe ici pe colo. Accept schimburi, pretul este usor negociabil. Pozele mai jos.
 5. Salutare. Vand un cabinet Marshall 412, de prin anii 70, nu stiu exact data. Are 3 difuzoare Celestion Blackback (G12H-30 55Hz) cu conuri Kurt Mueller si un G12H-30 70th Anniversary ce inlocuieste al 4-lea Blackback (deoarece al 4-lea speaker a fost accidentat in timpul unei incarcari). Toate difuzoarele functioneaza perfect, chiar daca tolex-ul este uzat. La viata lui, a vazut numeroase concerte si repetitii printr-o mare parte din Anglia, SUA si mai nou, Romania. Ca si referinta de sunet: AC/DC in primele albume, Jimmy Page. Seamana cu Greenback, cu un bass mai bogat si un top end mai "imblanzit". Accept schimburi. Pretul este negociabil.
 6. Salutare, RGC. Caut o pedala de fuzz pana in 250 lei. Cineva care doreste sa se desparta de pedala lui?
 7. Salutare RGC. Doresc a cumpara doua difuzoare, anume Celestion V30 si G12T-75, de 8 ohm. Astept oferte in mesageria privata. Multumesc!
 8. Salutare, RGC. Doresc a cumpara pedala sau rack EQ. Cine are si doreste sa vanda... Astept oferte in PM.
 9. Salutare, RGC. Vând următorul amp, anume Peavey 6505+, versiunea combo, cu cabinet 112. Are 60W, 5 lămpi de preamplificare 12AX7/ECC83 și 2 lămpi de putere 6L6GC. Lămpile au fost schimbate cu două săptămâni în urmă, cu 5x JJ ECC83 în preamp și 2x Sovtek 6L6GC WXT+ în poweramp. Difuzorul este cel original, Sheffield 12". Vine cu footswitch aftermarket. Nou costă în jur de 3400 Lei, eu cer pe al meu 2000 Lei, ceea ce consider că ar fi un preț decent, incluzând și lămpile proaspăt schimbate... Îl vând deoarece am achiziționat un half stack ENGL și nu voi mai folosi combo-ul. Trimit în țară cu Fancourier (colet fragil cu verificare), pe cheltuiala cumpărătorului.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.