www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Evolutioneer

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About Evolutioneer

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Strings

Other Information

 • Band
  Blackout
 • Gear
  Ibanez RG 950 QMZ
  Harley Benton CST24

Recent Profile Visitors

1,301 profile views
 1. Salutare RGC. Doresc a cumpara doua difuzoare, anume Celestion V30 si G12T-75, de 8 ohm. Astept oferte in mesageria privata. Multumesc!
 2. Evolutioneer

  cumpăr Pedala/Rack EQ

  Salutare, RGC. Doresc a cumpara pedala sau rack EQ. Cine are si doreste sa vanda... Astept oferte in PM.
 3. Evolutioneer

  vând [EXPIRAT] Peavey 6505+ 112 Combo

  Pretul scade la 1900.
 4. Salutare, RGC. Vând următorul amp, anume Peavey 6505+, versiunea combo, cu cabinet 112. Are 60W, 5 lămpi de preamplificare 12AX7/ECC83 și 2 lămpi de putere 6L6GC. Lămpile au fost schimbate cu două săptămâni în urmă, cu 5x JJ ECC83 în preamp și 2x Sovtek 6L6GC WXT+ în poweramp. Difuzorul este cel original, Sheffield 12". Vine cu footswitch aftermarket. Nou costă în jur de 3400 Lei, eu cer pe al meu 2000 Lei, ceea ce consider că ar fi un preț decent, incluzând și lămpile proaspăt schimbate... Îl vând deoarece am achiziționat un half stack ENGL și nu voi mai folosi combo-ul. Trimit în țară cu Fancourier (colet fragil cu verificare), pe cheltuiala cumpărătorului.
 5. Evolutioneer

  vând Friedman be od

  Scrie destul de clar in postare - 650 lei.
 6. Evolutioneer

  Dunlop Zakk Wylde Signature Wah

  Mai e valabil?
 7. Evolutioneer

  vând Seymour Duncan Custom (Sh-5) Pentru 7 Corzi

  Mai e valabil?
 8. Evolutioneer

  vând [EXPIRAT] Isp Decimator

  Mai e valabil?
 9. Evolutioneer

  vând Jet City Jca22H

  Recomand. Foarte bune amp-urile de la Jet City (design Soldano).
 10. Evolutioneer

  vând Laney Mxd 120 Head

  Poze, ceva?
 11. http://www.thomann.de/ro/bugera_btx3600_nuke.htm Vreau doar să menționez că prețul de pe Thomann (+ garanția) este mai mic decât al dvs.
 12. Evolutioneer

  Tube Amp Club

  Salut tuturor. A avut cineva șansa de a se juca pe un model de amp de la Jet City Amplifications? Aparent amp-uri cu lămpi ce se încadrează într-un buget destul de strâns. M-a intrigat faptul că sunt "designed by Soldano". Am citit pe forumuri străine că sunt foarte reliabile și că sună 95% ca și Soldano Hot Rod 50+, majoritatea din ele. http://www.thomann.de/ro/jet_city_amplification_100hdm.htm - link-ul de pe Thomann. Aveți vreo idee cât de reliabile sunt chestiile astea?
 13. Evolutioneer

  Duel 109 - Inscrieri

  https://soundcloud.com/shinra-kazuya/rgcro-duel-109 Scuze pentru bend-urile aiurea, am tras trackurile dintr-o incercare. Am pus-o pe soundcloud pentru ca are mai mult de 12mb (ironic are 12.4mb, deci nu poate fi pusa aici). Dar se poate descarca de pe soundcloud, asa ca presupun ca e okay.
 14. Evolutioneer

  cumpăr Cabinet Chitara - 4X12 200W+

  Nici un cab de vânzare până în 2000 RON?
 15. Evolutioneer

  vând Vand Combo Marshall Mg 100Fx

  http://pho.to/9RJpM - Pozele. http://www.thomann.de/ro/fender_mustang_ii_v2.htm- Aceasta e versiunea noua (V2) a amp-ului prezentat in pozele mentionate mai devreme. Presupun ca nu e nevoie sa spun si de Fender Fuse si cum se pot modifica preset-urile, efectele etc. Singura diferenta intre V1 si V2 este aspectul. Am amp-ul de aproximativ doi ani si doua luni, niciodata n-a fost dat mai tare de "5" la volum, chiar si la cele cateva repetitii la care a fost luat. Poate tine pasul cu un tobosar entuziasmat lejer si are cut-through foarte bun intr-o formatie dintr-o alta chitara, bass si tobosar. Nu are defecte, din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al functionarii. Edit: Am uitat sa mentionez, nu a venit cu footswitch, cand l-am cumparat de pe Thomann.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.