• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Evolutioneer

Newcomers
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About Evolutioneer

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday July 4

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Strings
 • Interests
  Motors

Other Information

 • Nume
  S.K.

Recent Profile Visitors

789 profile views
 1. Mai e valabil?
 2. vând

  Salut. Mai ai cumva dozele originale? Daca da, esti dispus sa le vinzi separat? Multumesc anticipat!
 3. vând

  Mai e valabil?
 4. vând

  Mai e valabil?
 5. vând

  Recomand. Foarte bune amp-urile de la Jet City (design Soldano).
 6. vând

  Poze, ceva?
 7. vând

  Ce speakere sunt in cab?
 8. vând

  E modelul Infinity?
 9. http://www.thomann.de/ro/bugera_btx3600_nuke.htm Vreau doar să menționez că prețul de pe Thomann (+ garanția) este mai mic decât al dvs.
 10. vând

  Ce putere are? Cate lampi are? In ce stare e?
 11. Salut tuturor. A avut cineva șansa de a se juca pe un model de amp de la Jet City Amplifications? Aparent amp-uri cu lămpi ce se încadrează într-un buget destul de strâns. M-a intrigat faptul că sunt "designed by Soldano". Am citit pe forumuri străine că sunt foarte reliabile și că sună 95% ca și Soldano Hot Rod 50+, majoritatea din ele. http://www.thomann.de/ro/jet_city_amplification_100hdm.htm - link-ul de pe Thomann. Aveți vreo idee cât de reliabile sunt chestiile astea?
 12. https://soundcloud.com/shinra-kazuya/rgcro-duel-109 Scuze pentru bend-urile aiurea, am tras trackurile dintr-o incercare. Am pus-o pe soundcloud pentru ca are mai mult de 12mb (ironic are 12.4mb, deci nu poate fi pusa aici). Dar se poate descarca de pe soundcloud, asa ca presupun ca e okay.
 13. cumpăr

  Nici un cab de vânzare până în 2000 RON?
 14. vând

  http://pho.to/9RJpM - Pozele. http://www.thomann.de/ro/fender_mustang_ii_v2.htm- Aceasta e versiunea noua (V2) a amp-ului prezentat in pozele mentionate mai devreme. Presupun ca nu e nevoie sa spun si de Fender Fuse si cum se pot modifica preset-urile, efectele etc. Singura diferenta intre V1 si V2 este aspectul. Am amp-ul de aproximativ doi ani si doua luni, niciodata n-a fost dat mai tare de "5" la volum, chiar si la cele cateva repetitii la care a fost luat. Poate tine pasul cu un tobosar entuziasmat lejer si are cut-through foarte bun intr-o formatie dintr-o alta chitara, bass si tobosar. Nu are defecte, din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al functionarii. Edit: Am uitat sa mentionez, nu a venit cu footswitch, cand l-am cumparat de pe Thomann.
 15. vând

  Interesat de un schimb cu un Fender Mustang II + diferenta?