www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Evolutioneer

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Evolutioneer

  1. Salutare. Repun la vânzare acest Ibanez RG1527 Prestige made-in-Japan. Vine însoțit de case-ul original, trembar, un set de corzi D'Addario EXL 9-42-54, un strap și imbusurile originale. Are un singur defect estetic pe spate, se poate vedea în poze. Nu accept schimburi. Negociabil.
  2. Salutare. Vând o doză de pe un Ibanez made-in-japan, RG1527 Prestige, anume modelul V87. (https://ibanez.fandom.com/wiki/Vintage_(V_%26_S)_pickups#V87) 150 RON, negociabil. Doza e foarte clară pe clean, pe crunch sună super, are claritate la acorduri, dar personal nu îmi place caracterul ei (prefer ceva mai scooped).
  3. Boss Katana e destul de ok, părerea mea. Era unul de vanzare pe forum pe-aici. In afara de asta, ai putea incerca o pedala de preamp (precum seria Mooer Micro Preamp, sau Bogner, Mesa etc.), sau amp virtual (ML Sound Labs, Neural, Mercuriall, sau daca vrei varietate Bias si Amplitube, desi sunt putin mai slabe).
  4. Scrie destul de clar in postare - 650 lei.
  5. Recomand. Foarte bune amp-urile de la Jet City (design Soldano).
  6. Salut tuturor. A avut cineva șansa de a se juca pe un model de amp de la Jet City Amplifications? Aparent amp-uri cu lămpi ce se încadrează într-un buget destul de strâns. M-a intrigat faptul că sunt "designed by Soldano". Am citit pe forumuri străine că sunt foarte reliabile și că sună 95% ca și Soldano Hot Rod 50+, majoritatea din ele. http://www.thomann.de/ro/jet_city_amplification_100hdm.htm - link-ul de pe Thomann. Aveți vreo idee cât de reliabile sunt chestiile astea?
  7. https://soundcloud.com/shinra-kazuya/rgcro-duel-109 Scuze pentru bend-urile aiurea, am tras trackurile dintr-o incercare. Am pus-o pe soundcloud pentru ca are mai mult de 12mb (ironic are 12.4mb, deci nu poate fi pusa aici). Dar se poate descarca de pe soundcloud, asa ca presupun ca e okay.
  8. http://pho.to/9RJpM - Pozele. http://www.thomann.de/ro/fender_mustang_ii_v2.htm- Aceasta e versiunea noua (V2) a amp-ului prezentat in pozele mentionate mai devreme. Presupun ca nu e nevoie sa spun si de Fender Fuse si cum se pot modifica preset-urile, efectele etc. Singura diferenta intre V1 si V2 este aspectul. Am amp-ul de aproximativ doi ani si doua luni, niciodata n-a fost dat mai tare de "5" la volum, chiar si la cele cateva repetitii la care a fost luat. Poate tine pasul cu un tobosar entuziasmat lejer si are cut-through foarte bun intr-o formatie dintr-o alta chitara, bass si tobosar. Nu are defecte, din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al functionarii. Edit: Am uitat sa mentionez, nu a venit cu footswitch, cand l-am cumparat de pe Thomann.
  9. Interesat de un schimb cu un Fender Mustang II + diferenta?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.