www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

phlaphee

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by phlaphee

 1. Acest procesor a fost folosit in mare parte ca un preamp pentru tonul utilizat in trupa in care cant. Poate face o gramada de chestii interesante, eu l-am folosit cam la 5% din ce stie, dar acel 5% a fost ultra-suficient pentru nevoile mele. La vremea lui (pana sa apara Kemper, Helix etc) era printre putinele solutii serioase ca Multi-FX de bass. Il dau impreuna cu husa, cablu de alimentare si manual de utilizare. Functional 10/10, estetic 9/10. Prefer sa-l dau in Bucuresti. In inregistrarea de mai jos a fost folosit alaturi de un bass Ibanez SR 505 si un head Bugera BVP5500.
 2. Amplificatorul a fost folosit in toate concertele si (aproape) toate repetitiile trupei mele de cand sunt in posesia lui, fiind probabil cea mai buna investitie a mea in materie de echipament sub 1000 RON. Vine impreuna cu cablul de alimentare, cablu pentru conectare la cabinet si o husa tip rack cu ceva probleme la fermoar si fara suruburi de fixare. Functional 10/10, Estetic 9/10 (intru-cat i-a cazut butonul din spate care controleaza modul de functionare al D.I.-ului. Se poate actiona cu un pix sau ceva care incape in orificiu, eu oricum l-am folosit in setarea PRE mai tot timpul) As prefera sa-l dau in Bucuresti. In inregistrarea de mai jos a fost folosit impreuna cu un procesor Bass POD XT Live si un bass Ibanez SR 505 .
 3. https://www.musicstore.de/en_RO/RON/Behringer-XR18-X-Air-with-IPad-Control/art-PAH0016268-000
 4. Vand Microfon SE Electronics X1 (Studio Bundle + Stativ) Vand un setup complet de inregisrare voce / instrumente acustice format din urmatoarele: - microfon SE Electronics X1 - shockmount - pop shield - reflexion filter - stativ Este un setup excelent pentru cei ce doresc sa realizeze inregistrari de calitate OK acasa fara a realiza o investitie majora in echipamentul necesar. Cu acest setup a fost inregistrata vocea pentru demo-ul din link: https://soundcloud.com/prime_focus_romania Stare: functional 10/10, estetic 8/10 microfonul, 9/10 restul. Microfonul nu se mai produce de anul trecut iar un echivalent al acestui bundle cu componenete de generatie noua gasiti aici (fara stativ): https://www.thomann.de/ro/se_electronics_x1s_studio_bundle.htm Pretul pe care il cer este de 600 RON pe tot pachetul. Nu sunt interesat sa-l dau pe bucati. Nu trimit prin curier in tara, prodsul va fi preluat personal de cumparator. Nu prea sunt interesat de schimburi, am cam tot ce-mi trebuie si nu cred sa imi surada ceva la banii pe care ii cer. Poze:
 5. Vand Seymour Duncan Custom (SH-5) pentru chitara cu 7 corzi, achizitionata de la McMusic. Pret: 100RON. La schimburi nu zic nu... doar ca nu prea ma intereseaza alte doze si nici nu sunt dispus sa platesc vre-o diferenta. Poate un active D.I. box sau niste cabluri de instrumente lungi, in material textil.
 6. Sa facem un mic experiment... Pret nou: 700 RON
 7. https://forums.rgc.ro/topic/120484-monitoare-studio-krk-rp-5/#entry984331
 8. phlaphee

  M-Audio Axiom 61

  Se poate inchide! Multumesc RGC!
 9. Pret: 750 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand monitoare studio KRK RP 5, stare functionala perfecta, estetic 9.5/10. Pret: 750 RON
 10. phlaphee

  M-Audio Axiom 61

  Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand M-Audio Axiom 61, stare perfecta de functionare, estetic 9.5/10. La schimb ma intereseaza doar Samson Graphite 49. Pret 450 RON
 11. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe PM Link producator: http://www.seymourduncan.com/pickup/duncan-custom-7-strg Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Seymour Duncan Custom (SH-5) pentru chitara cu 7 corzi, achizitionata de la McMusic. Pret fix: 150RON. La schimburi nu zic nu... doar ca nu prea ma intereseaza alte doze si nici nu sunt dispus sa platesc vre-o diferenta. Poate un active D.I. box sau niste cabluri de instrumente lungi, in material textil.
 12. In cintinuare valabila pentru schimb.
 13. Azi e ultima zi in care mai tin bassul la vanzare!
 14. Ultima sansa, bassul mai ramana la vanzare pana vineri 26!
 15. Daca nu se da pana pe 26 decembrie il scot din vanzare.
 16. Pret: 6500 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe IM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare este un Warwick Thumb NT5, produs in 1991. Totul pe el este original, mai putin preamp-ul care a fost inlocuit cu EMG BQC Control: http://www.emgpickups.com/accessories/bass-accessories/bass-eq-active/bqccontrol.html In rest, the usual: Neck-thru body design Bubinga body 7-piece wenge + bubinga neck Wenge fingerboard Active MEC pickups Starea estetica este 9.5/10, datorita hardware-ului care isi arata un pic varsta dpdv vizual. Functional este 10/10. Pretul este de FIX 6500 RON sau 1450 EUR, fiind sub pretul cu care se vand in momentul de fata aceste instrumente (pe ebay.de si pe forumul Warwick pretul se invarte pe la 1600 - 1700 EUR). Nu sunt interesat de nici un fel de schimb. Motivul vanzarii: doresc sa achizitionez un anume bass si atata vreme cat acela va fi la vanzare, la fel va fi si bassul meu. As prefera sa dau bassul fata in fata in Bucuresti, dar sunt dispus sa trimit in tara prin curier, cumparatorul suportand costurile de transport. Contact aici, pe PM. Poze:
 17. Pentru o perioada limitata sunt dispus sa vand chitara cu 2500RON.
 18. Chitara o dau DOAR la schimb pe ce am mentionat in anunt.
 19. Anuntul nu mai este valabil, am decis sa pastrez head-ul! Se poate inchide!
 20. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe PM Link producator: http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/medium-output/sh5_duncan_cust/ Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Seymour Duncan Custom (SH-5) pentru chitara cu 7 corzi, achizitionata acum o luna de la McMusic. Pret fix: 200RON. La schimburi nu zic nu... doar ca nu prea ma intereseaza alte doze si nici nu sunt dispus sa platesc vre-o diferenta. Poate un active D.I. box sau niste cabluri de instrumente lungi, in material textil.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.