www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

phlaphee

Active Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by phlaphee

  1. https://www.musicstore.de/en_RO/RON/Behringer-XR18-X-Air-with-IPad-Control/art-PAH0016268-000
  2. Vand Microfon SE Electronics X1 (Studio Bundle + Stativ) Vand un setup complet de inregisrare voce / instrumente acustice format din urmatoarele: - microfon SE Electronics X1 - shockmount - pop shield - reflexion filter - stativ Este un setup excelent pentru cei ce doresc sa realizeze inregistrari de calitate OK acasa fara a realiza o investitie majora in echipamentul necesar. Cu acest setup a fost inregistrata vocea pentru demo-ul din link: https://soundcloud.com/prime_focus_romania Stare: functional 10/10, estetic 8/10 microfonul, 9/10 restul. Microfonul nu se mai produce de anul trecut iar un echivalent al acestui bundle cu componenete de generatie noua gasiti aici (fara stativ): https://www.thomann.de/ro/se_electronics_x1s_studio_bundle.htm Pretul pe care il cer este de 600 RON pe tot pachetul. Nu sunt interesat sa-l dau pe bucati. Nu trimit prin curier in tara, prodsul va fi preluat personal de cumparator. Nu prea sunt interesat de schimburi, am cam tot ce-mi trebuie si nu cred sa imi surada ceva la banii pe care ii cer. Poze:
  3. Sa facem un mic experiment... Pret nou: 700 RON
  4. https://forums.rgc.ro/topic/120484-monitoare-studio-krk-rp-5/#entry984331
  5. Se poate inchide! Multumesc RGC!
  6. Pret: 750 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand monitoare studio KRK RP 5, stare functionala perfecta, estetic 9.5/10. Pret: 750 RON
  7. Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand M-Audio Axiom 61, stare perfecta de functionare, estetic 9.5/10. La schimb ma intereseaza doar Samson Graphite 49. Pret 450 RON
  8. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe PM Link producator: http://www.seymourduncan.com/pickup/duncan-custom-7-strg Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Seymour Duncan Custom (SH-5) pentru chitara cu 7 corzi, achizitionata de la McMusic. Pret fix: 150RON. La schimburi nu zic nu... doar ca nu prea ma intereseaza alte doze si nici nu sunt dispus sa platesc vre-o diferenta. Poate un active D.I. box sau niste cabluri de instrumente lungi, in material textil.
  9. In cintinuare valabila pentru schimb.
  10. Azi e ultima zi in care mai tin bassul la vanzare!
  11. Ultima sansa, bassul mai ramana la vanzare pana vineri 26!
  12. Daca nu se da pana pe 26 decembrie il scot din vanzare.
  13. Pret: 6500 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe IM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare este un Warwick Thumb NT5, produs in 1991. Totul pe el este original, mai putin preamp-ul care a fost inlocuit cu EMG BQC Control: http://www.emgpickups.com/accessories/bass-accessories/bass-eq-active/bqccontrol.html In rest, the usual: Neck-thru body design Bubinga body 7-piece wenge + bubinga neck Wenge fingerboard Active MEC pickups Starea estetica este 9.5/10, datorita hardware-ului care isi arata un pic varsta dpdv vizual. Functional este 10/10. Pretul este de FIX 6500 RON sau 1450 EUR, fiind sub pretul cu care se vand in momentul de fata aceste instrumente (pe ebay.de si pe forumul Warwick pretul se invarte pe la 1600 - 1700 EUR). Nu sunt interesat de nici un fel de schimb. Motivul vanzarii: doresc sa achizitionez un anume bass si atata vreme cat acela va fi la vanzare, la fel va fi si bassul meu. As prefera sa dau bassul fata in fata in Bucuresti, dar sunt dispus sa trimit in tara prin curier, cumparatorul suportand costurile de transport. Contact aici, pe PM. Poze:
  14. Pentru o perioada limitata sunt dispus sa vand chitara cu 2500RON.
  15. Chitara o dau DOAR la schimb pe ce am mentionat in anunt.
  16. Anuntul nu mai este valabil, am decis sa pastrez head-ul! Se poate inchide!
  17. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe PM Link producator: http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/medium-output/sh5_duncan_cust/ Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand Seymour Duncan Custom (SH-5) pentru chitara cu 7 corzi, achizitionata acum o luna de la McMusic. Pret fix: 200RON. La schimburi nu zic nu... doar ca nu prea ma intereseaza alte doze si nici nu sunt dispus sa platesc vre-o diferenta. Poate un active D.I. box sau niste cabluri de instrumente lungi, in material textil.
  18. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe IM Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Ma intereseaza sa fac rost de coveruri chromate pentru dozele pe care le am pe o chitara cu 7 corzi, insa din cate am aflat, singurii care produc asa ceva sunt Bare Knuckle si nu le vand separat de doze. Asa ca, daca cineva vrea sa achizitioneze un set de doze pentru chitari cu 7 corzi (normal spacing) de la Bare Knuckle si nu-l intereseaza pickup coverurile, sunt dispus sa platesc eu costurile cover-urilor si transportul dozelor. Apreciez comentarii constructive cu privire la posibilitatile existente de achizitionare de coveruri de doze chromate pentru doze 7-string. Sper ca am postat in forumul corect, daca nu, imi cer scuze si rog un admin sa mute topicul unde ii este locul.
  19. Cumpar doza de bridge pentru chitara cu 7 corzi Seymour Duncan Custom (SH-5). Ofer 200RON sau la schimb un Seymour Duncan JB (SH-4) pentru 7 corzi de pe o chitara Schecter C-7 Custom. Nu veniti cu alte oferte fiindca nu ma intereseaza alta doza!
  20. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe PM Link producator: http://www.bugera-amps.com/en/products/bvp5500.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand head Bugera BVP 5500 (clona Ampeg SVT 3Pro). Este un head hybrid care cloneaza Ampeg SVT 3Pro: preamp-ul este pe lampa iar finalii pe tranzistori . Mai multe detalii gasiti aici: http://www.bugera-amps.com/en/products/bvp5500.aspx Head-ul se prezinta intr-o stare foarte buna atat estetic cat si dpdv functional. L-am folosit impreuna cu un cabinet TC Electronic 4X10 la 4ohmi la sala de repetitii si in concerte, situatii in care s-a comportat IMPECABIL. Suna intr-un mare fel, va garantez ca nu veti gasi amp de asa calitate la banii astia. Poate fii probat in Bucuresti, trimit in tara prin curier. Il vand fiindca mi-am luat Gallien Krueger MB Fusion. Mostra de sunet live: Pret: 800 RON Schimb DOAR cu urmatoarele (cu diferenta din partea voastra sau a mea in functie de valoarea obiectului): - combo Line 6 LowDown Studio - pedala Tech 21 SansAmp VT Bass DI - wireless de instrument Line6 Relay G30 - bass electro-acustic fretless - smartphone DualSim
  21. Pret: 2800 RON Localitate: Bucuresti Contact: aici pe IM Link producator: http://www.schecterguitars.com/products/guitar/C-7-Custom.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Dau la schimb chitara mentionata DOAR pe chitari care detin urmatoarele specificatii (va rog nu va incercati norocul cu orice alte oferte, fiindca le voi ignora complet): - chitara 7 corzi - set neck sau neck-thru - floyd rose - doze active Specs: Construction: Set Neck w/ Ultra Access Available Bodies: - Mahogany w/Quilted Maple Neck: 3-pc Maple Finger Board: Ebony Frets: 24 Medium Inlay: MOP Split Crown Bindings: Multi-Ply Crème Tuners: Schecter locking w/ Pearl Buttons Pickups: Seymour Duncan SH-4-7/SH-1n-7 Electronics: Vol/Vol/Tone (tap coil)/3 Way Switch Available Bridges: - TonePros TOM w/Thru-Body Scale: 26.5" Chitara se afla in stare PERFECTA atat estetic cat si functional, fiind folosita doar in studio-ul propriu. Schimbul il fac doar fata in fata cu doritorii, ca sa putem testa instrumentele. Nu o vand, sunt fff multumit de ea, vreau doar sa incerc si altceva. Daca nu se da, nu e nici o tragedie; eu oricum sunt bassist de fapt iar chitara asta e mult peste skill-ul meu. Poze: Mostra sunet: Schecter C-7 Custom Test.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.