www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdanhara

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Bogdanhara last won the day on September 28 2019

Bogdanhara had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Bogdanhara

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

991 profile views
 1. Chitara e in stare foarte buna, dupa serie cred ca e din 2004 ,are setup-ul facut , tastele nu sunt uzate mai deloc, le-am si lustruit. Singurul defect optic e ca tastiera are niste zgarieturi fine facute cu steel wool sau ceva de genu care cred ca ies usor cu un polish.Am incercat sa le surprind in poze.Am si bara de tremolo ,capacul din spate,capace de doze crem si un pickguard negru HSS.
 2. Chitara e in stare buna , are urme normale de folosinta ,set de corzi noi.Am pus putin lipici pe 2 dintre cheite pentru ca bazaiau (se vede in poze).Nu doresc schimburi , iar pretul e 450 de lei nenegociabil!
 3. Am cumparat chitara in 2017, e in stare excelenta fara lovituri/zgarieturi , tastele nu sunt uzate. Pe thomann chitara e 3670 de lei diferenta e ca a mea e cu tastiera rosewood spre deosebire de pau ferro si e facuta in Korea nu Indonezia.Nu sunt interesat de schimburi , am nevoie de bani. https://www.thomann.de/ro/esp_ltd_mh_401nt_stblk.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
 4. Chitara e in stare foarte buna .Am cantat la ea foarte putin, tastele nu sunt uzate deloc.I-am pus corzi noi si i-am facut un setup.O vand pentru ca nu imi place profilul gatului. Nu schimb ! Specifiicatii tehince :https://www.mcmusic.ro/electrice-40/ibanez-rc365h-roadcore-chitara-electrica.html
 5. Vand head pe lampi Peavey 6505 MH.Amplificatorul este ca nou ,a fost cumparat in 22.03.2018 ,am factura, garantie si ambalaj original cum a venit.L-am folosit numai in casa la volum mic (stau la bloc).Utilizat foarte putin. Vine impreuna cu footswitch. Specificatii tehnice : https://peavey.com/products/index.cfm/item/658/118738/ Se poate proba in Cluj-Napoca.Pentru alte detalii scrieti mesaj sau la telefon.Nu sunt interesat de schimburi!!!
 6. Accept si schimb cu chitara bass cu 4 corzi.
 7. Chitara e in stare foarte buna ,am folosit-o doar in casa.A fost cumparata in August 2017 ,mai are 1 an jumate garantie.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.