Gungnir

Active Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

About Gungnir

 • Rank
  Membru
 • Birthday August 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  CT/CL
 • Interests
  Oldies, Physics, Family Guy, odd T-shirts

Other Information

 • Nume
  Horia
 • Scule
  chitare:
  Fender Stratocaster USA Highway One 2007( doze Fender 57/62 Original Pickups )
  Epiphone Ltd. Ed. Lee Malia Signature Les Paul Custom
  Takamine GD30CE-12

  procesor:
  BOSS GT-100

  amp:
  Fender Blues Deluxe Reissue
 1. Probleme cu noul RGC 4.0

  Nu stiu daca e bine unde postez, dar topicului astuia i-a disparut prefixul Vand. Este permis sa il mai postez o data sau se poate face ceva de pe platforma moderatorilor? Mersi anticipat!
 2. vând Warwick Wca 115 Pro

  UP!
 3. https://www.thomann.de/ro/fender_amstdtuner_mechaniken.htm Vand un set de cheite Fender. 130 de ron vreau, nenegociabil(aproape jumatate din pretul de magazin). Transportul il platesc eu prin Fan Courier. Sunt in stare functional, estetic au doar uzura normala, nimic ce sa sara-n ochi. Sunt niste cheite folosite timp de 1 an jumate. Le vand pentru ca pregatesc vreau sa iau un Bigsby pentru Telecasterul meu, deci m-am pregatit cu Locking Tuners si astea stau degeaba. Nu accept schimburi, discutiile pe PM Multumesc.
 4. Sunt noi, au stat pe Epiphone-ul meu doua ore doar. Le dau la jumatate de pret de pretul din magazin. Link: https://www.thomann.de/ro/planet_waves_pwat331l_gitarrenmechanik.htm Le vand pentru ca eu am un Epiphone Lee Malia cu gold hardware si oricat de mult ar imbunatati cheitele acestea stabilitatea acordajului, nu pot trece peste partea estetica. Platesc eu transportul cu Fan Courier. Vin in cutia originala, cu piulite, saibe si surubele pentru prins in chitara. Nenegociabil, fara schimburi, discutiile pe PM
 5. Vand un set de doze de pe un Fender Telecaster Japan '52 Reissue din 1996. Sunt in stare foarte buna, base plate-urile au fost ecranate cu folie de aluminiu adeziva pentru eliminarea hum-ului specific single-coil-urilor(pot spune ecranarea isi face treaba foarte bine). Firele sunt suficient de lungi pentru montarea in orice Telecaster. Personal mi se par extrem de reusite, un upgrade pentru orice Squier, Fender Mexican sau Highway One. Eu le-am avut intr-un Fender Mexican Standard si un Squier Affinity, suna intr-un mare fel, similare setului Kinman Broadcaster in fata caruia le-am testat si care costa de 6 ori mai mult decat cer eu pe astea Se vand pentru ca am cu totul altceva acum in Telecasterul meu, astea stau nefolosite. Dupa cum se vede si in poza, sunt in stare foarte buna. Daca exista cerere, fara probleme furnizez si alte poze. Pretul este nenegociabil si nu accept schimburi. Rog ca eventualele discutii sa aiba loc pe privat. Multumesc
 6. vând Warwick Wca 115 Pro

  UP!
 7. vând Warwick Wca 115 Pro

  Headul a plecat. Ramane cabinetul cu 750 ron! Un cabinet foarte bun la mai putin de jumatate de pretul din magazin! UP!
 8. vând [EXPIRAT] Bugera Bvp5500

  Vandut! Ramane cabinetul cu 750 ron.
 9. Salut, dupa cum majoritatea stiu, de la inceputul anului astuia a intrat in vigoare un nou set de reguli referitoare la posesia si vanzarea de instrumente ce contin diferite specii de lemn(printre care si palisandrul). Pentru cei ce nu stiu: Comertul pe rgc si pe olx nu pare deloc deranjat de asa ceva, dar ma intrebam daca si-a inregistrat cineva instrumentul oficial sau daca macar autoritatile locale s-ar sinchisi cu o chestie de genul. Eu am vreo 4 instrumente care contin palisandru in cantitati mici(doar fretboardul), nu am nimic full rosewood, dar am inteles ca trebuie inregistrate pana si Fenderurile cu maple fingerboard care au lemnul din jurul truss rod nut-ului din rosewood. Not trying to set a law abiding citizen example, dar a incercat cineva sa isi inregistreze instrumentul? Care a fost procedeura? Merita sa incerc cu instrumentele mele? Mersi anticipat!
 10. vând Warwick Wca 115 Pro

  Din pacate nu am putut finaliza deal-ul. Il dau cu 750 ron, ultimul pret. Asta deja e mai putin de jumate. Impreuna cu head-ul, care e 600 de ron, il dau la 1300 ron si includ si un cablu. Link de la head:
 11. vând [EXPIRAT] Bugera Bvp5500

  600 de ron ultimul pret. Impreuna cu cabinetul(care e 750), le puteti lua la 1300 ron si pun si un cablu in pachet. Link de la cabinet:
 12. vând Warwick Wca 115 Pro

  Rezervat!
 13. vând Vand/Schimb Gibson Les Paul

  ceva...mai...multe...detalii?
 14. vând Warwick Wca 115 Pro

  Up
 15. Bass Epiphone Toby Iv Deluxe

  S-a vandut de ceva timp, am uitat sa inchid topicul, din pacate. Multumesc pentru gazdurie RGC!