www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Maxxas

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About Maxxas

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Buzau

Other Information

 • Gear

Recent Profile Visitors

764 profile views
 1. Maxxas

  Back plate model Strat

  Salut. Pot confectiona din plexiglas negru, alb sau rosu, 3mm grosime, orice piesa: scratchplate, backplate, etc. U name it! Daca este interesant pentru tine anunta-ma.
 2. Maxxas

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar back plate negru

  Salut. Pot confectiona din plexiglas negru, alb sau rosu, 3mm grosime, orice piesa: scratchplate, backplate, etc. U name it! Daca este interesant pentru tine anunta-ma.
 3. Cumpar un case asemanator cu cel din imagini. Ofer un pret decent. Orice informatie va fi foarte apreciata. Multam!
 4. Maxxas

  vând [EXPIRAT] Doze Jackson zebra

  Vandute. Multumesc RGC pentru gazduire.
 5. Maxxas

  vând [EXPIRAT] Vand Cort Z42 FT

  Se poate inchide. Multumesc RGC.
 6. Maxxas

  vând [EXPIRAT] Vand Cort Z42 FT

  Pentru o perioada scurta de timp pretul scade la 600 lei.
 7. Maxxas

  vând [EXPIRAT] Vand Cort Z42 FT

  Scadere de pret: 700 de lei.
 8. Maxxas

  vând [EXPIRAT] Doze Jackson zebra

  Vand pereche de doze Belcat fabricate pentru chitarele Jackson produse in Asia. Stare ca noua si impecabile din punct de vedere functional.Fiecare dintre ele are marcaj pentru pozitie: neck sau bridge - vezi foto. Neck cca 8,6 Kohmi, respectiv bridge cca 15,7 Kohmi. Magneti ceramici. Cate 2 conectori fiecare.Muzical, pot spune ca se descurca onorabil aproape in orice context. Sunt construite conform "traditiilor" Jackson. Au output mare si magnetii ceramici evidentiaza foarte bine instrumentul in care sunt montate atat clean cat si drive.Au echipat un Jackson JS32T Rhoads care intre timp a primit un set de doze EMG pentru o mai evidenta tenta de metal :).Pretul este pentru ambele doze; nu se vand separat. Vin impreuna cu suruburile de sustinere si sunt disponibile imediat. Multam!
 9. Maxxas

  vând [EXPIRAT] Vand Cort Z42 FT

  Din pacate nu s-au aliniat (DPDV financiar) chakrele colegului care dorea chitara. Recunosc, nici mie de cele mai multe ori :). Chitara revine la vanzare.
 10. Maxxas

  vând [EXPIRAT] Vand Cort Z42 FT

  Rezervata pana marti 29.01
 11. Vand Cort Z42 FT utilizata.Stare generala estetica si functionala foarte buna. Pe corp exista urme de folosire (in special pe spate de la catarama), functional este ireprosabila. Constructie "clasica": corp mahon, gat maple, bolt-on fara neckplate. Indonezia 2010. Chitara a trecut printr-un proces minutios de reconditionare si imbunatatire. - s-a schimbat nut-ul cu unul din material compozit confectionat custom- fret leveling, recrowning si polish; nu exista nici un fel de fretbuzz indiferent de inaltimea corzilor fata de grif- pot-uri noi Alps A500K pentru volume si pot push-pull pentru ton; astfel chitara functioneaza cu humbuckere sau cu singlecoil in modul split.- doze G&B de pe un model PRS SE fara hum in modul singlecoil. Cele originale erau destul de slabute.- corzi noi Rotosound 10-46 necantate.- in pret este inclusa o husa noua groasa.Personal consider ca instrumentul poate satisface decent orice gust muzical. Poate fi folosita cu usurinta atat pe clean cat si cu overdrive/distors la volume mari. Este o chitara cu un "feeling" solid, constructie bold-on si un raspuns suficient de dinamic din partea dozelor. Doza de neck are un output mare, usor de controlat, cu un voicing care avantajeaza in special frecventele medii-joase fara a deveni muddy. Doza de bridge de asemeni cu output mare are un raspuns relativ tight asemanator dozelor active; sunt accentuate frecventele inalte si joase.Motivul vanzarii: detin o colectie de care incep incet-incet sa ma impiedic prin casa . Cred ca minunatia asta are nevoie de un amplificator bun si un nou prieten care sa o iubeasca. Te invit sa o probezi. Prefer predare personala. In egala masura sunt deschis schimburilor corect evaluate. Pentru contact va rog sa folositi doar mesageria sau telefonul afisat. Multam!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.