project

Active Members
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  0%

project last won the day on February 4 2014

project had the most liked content!

Community Reputation

160 Excellent

About project

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

2,955 profile views
 1. Bancuri

  Bulă, citind aventurile lui Don Juan: - Si nea ăsta a avut o mie de femei? Cum naiba a rezistat? Eu am una, si aș da-o de o mie de ori...
 2. Bancuri

  La o crâșmă de colhoz oprește o basculantă. Din ea coboară patru vajnici constructori ai sovietelor, intră, si comandă: - Chelner, astă seară facem chef, mâine dis de dimineața trebuie să ajungem pe șantier cu camionul. Daite cetrii litri vadca! Chelnerul, deși văzuse multe, chiar patru de litri nu pusese la o masă. - Cetrii !? - Cetrii ! Bâstro ! Beau cu nadejda, cântă kalinka maia, după câteva ore iar: - Chelner! Cetrii litri vadca ! Chelnerul se crucește, dar vine cu alți patru litri de vodcă. Mesenii trag iar din sticle, veseli, cântă cazacioc cu dans, amețiți o dau in oci ciornâi, si se așază triști la masă. Unul pică sub ea. - Chelner !!! Chelnerul, blazat si scârbit, zice: - Znaiu, znaiu. Cetrii litri vadca... - Niet, niet. Tri litri. Si aratându-l pe cel căzut sub masă: - Lui, destul. Etă șofior!
 3. Bancuri

  În urma cu mulți ani, prin 1993, exista încă în București sistemul de radioficare. Prin sârma atârnată pe stâlpi, acest premergător al internetului, inaugurat în anii '50, aducea populației programul 1 al Radio România. Mergea non-stop, cutiuța cu un difuzor având doar un reglaj de volum. Ascultam toată ziua emisiunile. Exista între orele 13 și 15 o emisiune numită "De la unu la trei". Știri, muzică, actualități, dedicații, era foarte populară. Avea și regretatul Iosif Sava o mică rubrică de muzică clasică, în care mai încerca să educe gusturile. Într-una din zile, la "Dedicații muzicale" sună o femeie de bine post-revoluționară, stil precupeață, cu o voce catifelată ca un duș rece, și declară solemn și energic, cu neclintită încredere in susținerea tuturor ascultătorilor din România: - "Auziți, dați pă post mai multă muzică d-a noastră, dă petrecere, că ne-am săturat dă d-astea străine. Și să ne mai lase-n pace domnu Sava cu Bahu dumnealui !"
 4. Bancuri

  Din banc în banc, mi-am adus aminte de o întâmplare. Am mers la o sindrofie la țară, vecini ai unor rude, oameni cumsecade, dar nu excelând intelectual. "Vedeta locală" era un băiat de vreo 10 ani, volubil, glumeț, nu foarte respectuos. Un fel de dl.Goe modern. Șef peste copii, dar primit și la masa adulților. Se așază toată lumea la masă, dl. Goe e instalat de părinți în capul mesei, ca să învioreze atmosfera. Pe la jumătatea mesei, rudele dlui. Goe îl îndeamnă să spună bancuri. Toți molfăiau friptură. Și unde nu începe micul geniu: - Știți cine l-a omorât pe Păcală ? Toți, presimțind hazul, întreabă râzând cu gurile pline: - Cine, mă, cine ? Și pică răspunsul fatidic: - În gară, cu cuțitul, Căcală...!!! Am crezut că o să fie luat de urechi și trimis afară. Da' de unde. Toți mesenii s-au pus pe un râs isteric și zgomotos, cu aprecieri gen "Bravo, mă...!", savurând bancul împreună cu felul doi. Arătau toți de parcă mestecau numele asasinului din banc, nu friptura cu sos... Mi s-a părut de un asemenea sordid penibil toată situația, încât mi-a rămas în memorie. Acum, după mult timp, mă amuză. Evident, nu bancul dlui. Goe, ci caricaturalul acelei mici societăți.
 5. Bancuri

  Bulă, plimbându-se în parc, face ochi dulci unei domnișoare cu cățel. Fără succes. Ca să-și verse oful, remarcă cu voce tare: - Ce javră... Da' și câinele e urât...
 6. Bancuri

  Banc de clasele primare: Prima zi de școală. Învățătoarea ii întreabă pe copii de familie, de una, de alta. - Ionescu, ce e tatăl tău ? - Biolog, doamnă ! - Frumos. Popescu, ce e tatăl tău? - Geolog, doamnă ! - Frumos. Bulă, ce e tatăl tău ? - Pisălog, doamnă ! - Cine ți-a spus ? - Mama...
 7. Bancuri

  Banc xenofob... Vine un preot catolic în Africa de Sud. Ia un taxi pana la misiunea catolică de destinație. Șoferul, vădit cu ură pe negri, ia unul pe capotă. Și încă unul. Și încă unul. Dar se gândește: "Am un preot în mașină, să nu supăr pe Dumnezeu, mai dă-i naibii de negri..." Trece pe lângă un negru, îl lasă să treacă, pe al doilea la fel. La al treilea se aude o bușitură înfundată si il vede în retrovizor pe negru căzând. "Ce-o fi pățit?" se întreabă șoferul. La care aude din spate: - "Noroc ca l-am luat eu cu ușa, că il scăpai si pe-ăsta, fiule...!"
 8. Bancuri

  Vine Brejnev în vizită în România. Ceaușescu ii arata mândru realizările boborului. - Tovarășe Brejnev, iată metroul ! - Malinki, malinki. La noi, balșoi ! Mai merg ce mai merg... - Tovarășe Brejnev, iată Casa Poporului ! - Malinki, malinki. La noi, balșoi ! Enervat, Ceaușescu cheamă câinele, scoate un purice și i-l arată tov. Brejnev. Acesta, impasibil, declară solemn: - Malinki, malinki. La noi, balșoi !
 9. Bancuri

  Un scoțian pleacă în Australia pentru un an. La revenire, își găsește cei cinci frați cu bărbi de un metru. Surprins, ii întreabă: - De ce v-ați lăsat barbă !? Iritați, frații răspund: - Păi, ce să facem, dacă ai luat aparatul de ras cu tine !
 10. Bancuri

  Plata e la pachet pt mai multe, si mai multe abonamente. Posibil să fi calculat eu aiurea suma, la repezeală. Dar, oricum, să chinui oamenii cu 15 kb/s, după ce termină parcela de 10gb și să spui că e internet "nelimitat"... ți se face dor de dial-up. Sorry de intermezzo... Să revenim la bancuri reale !
 11. Bancuri

  Nu e banc, da' e de banc: Internetul mobil "nelimitat" dela receseredese, dupa cei 10gb plătiți cu 25e/luna. Prin alte parti, ai 100gb cu 20e/luna...
 12. Bancuri

  Doi bătrânei: - Auzi, am cumpărat niște flori. Unde iau autobuzul, să ajung la cimitir ? - Drept în față !
 13. Bancuri

  Răcanul Bulă e de șmotru pe companie. Face lună totul, vine și sergentul în inspecție, totul perfect. Mai puțin o pânză de păianjen într-un colț. Cum o vede, sergentul întreabă: - Ce înseamnă asta, Bulă? Bulă se gândește o clipă și răspunde hâtru: - Toamnă lungă, domn sergent!
 14. Bancuri

  Vine un negru zâmbăreț la fotograf, să-i facă o poză. Văzând amploarea "claviaturii" dentare, fotograful îl roagă: - Ca să pară fotografia serioasă, când vă fac poza spuneți "Un fruuuct luuung !" Da? Negrul e de acord, fotograful zice: "Acum!", iar negrul, râzând fericit, zice: - Bananaaaaa !
 15. Bancuri

  Big Jim din Far West intră în "Saloon" și zice: - "Barman, un whisky !" Îl bea, barmanul cere plata, Big Jim refuză: - "Barman, vezi că am pumnul tare ! Mai dă-mi un whisky !" Îl bea, barmanul cere iar plata, Big Jim iar refuză: - "Barman, vezi că am pumnul tare ! Mai dă-mi un whisky !" Șeriful se apropie amenințător și zice: - "Big Jim, vezi că și eu am pumnul tare !" Big Jim se gândește câteva secunde și zice: - "Barman ! Dă-i și lui un whisky !"