project

Active Members
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

202 Excellent

About project

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

3,436 profile views
 1. project

  Bancuri

  Banc Româno - italian Două domne arghelence discută - Ia zi, dragă, am auzit că fie-ta o ajuns mare domnă prin Italia. Cum o făcut? - No, e fată dăsteaptă. Ș-o pus minchia la contribuțâunie...
 2. project

  Bancuri

  Din perlele hiturilor internaționale: Refren: I'm gonna swing / from the chandelier / from the chandelie - heer... Traducere: Iooo mă dau huța / cu candelabruuuu / cu candela - bruuuuuu... Îmi aduce aminte de alte versuri, la fel de inteligente, ale trupei HiQ (hâc...?): "De trei zile n-am mai fost acolo / la discolo (???) / Mmmmmmmă simt ca Marco Polo..." Fără comentarii...
 3. project

  Bancuri

  Banc real, deși involuntar: În anii '70, cineva din familie lucra la centrala Loto din București, pe str Saligny. Nou angajat, portarul, om venit de la țară, se lupta cu tainele codului bunelor maniere, pe care nu le deprinsese încă pe de-a întregul. Într-o după amiază, a trebuit să anunțe prin difuzorul dintr-un birou venirea unei rude a unei angajate. Și a făcut-o intr-un mod memorabil: - Doamna Horowitz, veniți până la poartă că vă caută mă-ta !
 4. Cakewalk schimbă proprietarul, Gibson, si devine Cakewalk by BandLab, păstrând toate specificațiile. https://www.bandlab.com/products/cakewalk
 5. project

  Bancuri

  Nu e tocmai banc, dar e simpatic.. Actorul V. Ogășanu avea o replică banală intr-o piesa de teatru: "Să luăm de pildă cazul dumitale..." Numai că, în plină scenă, a anagramat din greșeală un pic cele două substantive, spre hazul audienței...
 6. Un reverb de studio intr-o pedală. Intrări și ieșiri stereo. Definitie audio superbă. Singurul efect care mi-a coborât vu-metrele din daw sub 90dB fără semnal pe intrare. Succes cu vânzarea.
 7. project

  ajutor, are cineva microfon pe tub??

  Bravos... Și mufele audio DIN și cele midi DIN sunt identice. Dar nu sunt compatibile. Cu nițel noroc, ai pierdut garanția la amândouă, dacă s-au șifonat. Ia întotdeauna aceeași marcă, să fii sigur. Îmi pare rău de necaz, dar "scumpul mai mult pagubeste", după cum bine știm.. Poate nu sunt compatibile mufili, si doar nu merg împreună - în cazul cel mai fericit. Succes cu rezolvarea. P.S. Dacă sunt noi, du alimentatorul înapoi și ia unul SE. De cele mai multe ori, din alimentator se schimbă caracteristică direcțională a microfonului (cardioid/hipercardioid/bidirectional). Așa că pot diferi conexiunile interne ale mufelor, de la marca la marcă. P.S.2 Dacă le-ai cumpărat de la un magazin online, sau trimise, ai 10 zile în care le poți returna legal, fără nicio altă justificare.
 8. project

  Bancuri

  Banc anglofon - You won the lottery and told me nothing? I'm your brother, you son of a bitch !
 9. project

  cumpăr Bass cu 5 corzi

  În cazul ăsta, îți recomand basul Hora neck-thru cu 4 corzi, are un sunet foarte clar si un growl super. Cel cu 5 corzi sună mai amplu, dar ceva mai tern. Are corp de arțar laminat cu mahon, grif din 5 straturi arțar-mahon. E o minunăție de instrument, de nivel profesional, din esențe scumpe. Nu trebuie confundat cu basurile Venus, copii lamentabile de precision/jazz. E construit foarte bine, ca esențe si lutierie; alți fabricanți cer minim 1000-1500 euro pe așa ceva. Singura bubă e griful prea gros. Oamenii sunt lutieri, nu instrumentiști. Au nevoie de input de la chitariști, mai ales de la unii cu experiență. Eu le-am făcut recomandări privind chitarele. Ar trebui cineva să le sugereze si posibile îmbunătățiri ale basurilor. Fabrica Hora poate face instrumente de super calitate, cel puțin egale cu cele mai bune chitare din lume. E cea mai mare și mai veche fabrica de instrumente acustice din Europa, și una din cele mai mari din lume. Nu sunt "mai slabi" decât nimeni, ca pricepere, experiență și realizări. Se axează pe producția de masă, de nivel mediu, ca să aibă volum de vânzare. Peste 80℅ din producție este pentru export. Pentru 700, cei de la Hora îți pot face un instrument custom-made de excepție, după specificatiile tale, care în străinătate ar costa de zece ori mai mult. Chiar merită. Succes cu achiziția.
 10. project

  cumpăr Bass cu 5 corzi

  Salut. Fiind din Reghin, de ce nu comanzi unul la Hora? Au niste prototipuri foarte bine făcute, din paltin cu mahon, grif prin corp. 4 corzi 420, 5 corzi 480, 6 corzi 550 lei. Singura mică problemă e griful un pic cam gros. Dar fiind pe comandă, îl pot face mai subțire. Întreabă direct la fabrică, nu apar pe site-ul lor, nici pe cel de la magazinul rapsodia.
 11. Promite a fi o seară frumoasă. Merita o locație mai pe măsură, clubulețul e cam sordid, mai ales din cauza personalului cam afon si uneori obraznic la adresa artiștilor. Dar calitatea muzicienilor face să uităm aspectele mai puțin agreabile. Așteptăm cu interes concertul.
 12. project

  Bancuri

  Trei melomane de ocazie, după primul concert: - Cum se zice, dragă, Șubert sau Șuman...? - Nu, dragă, Șopen. - Vezi că nu știți? Se zice Șopenhauăr...! - Aha! Oricum, a fost frumos. Mâine unde mergem? - La Operă, să vedem cum e. - Ce se cântă? - Trosca, de Purcini...!
 13. project

  Bancuri

  Bulă, chitarist, repetă în draci acasă lick-ul care nu vrea să îi iasă. Mi fa diez sol la... Mi fa diez sol la... Mi fa diez sol la... Mi fa diez sol la... După vreo jumătate de oră o întreabă pe nevastă-sa: - Dragă, nu te deranjez ? Iar nevastă-sa ii raspunde timp de jumătate de oră: - Nu, absolut deloc... Nu, absolut deloc... Nu, absolut deloc... Nu, absolut deloc...
 14. project

  Bancuri

  Banc bulgăresc: Merge viteazul ciciu penciu la vânătoare de urși cu câțiva amici. Ajung la vizuina ursului, amicii îl coboară înăuntru cu o funie, să ajungă la bestie și s-o hăcuiască. Când îl scot, nu mai avea cap. Se întreabă amicii: măi, avea sau nu avea cap când a intrat în vizuina? Nu ajung la nicio concluzie. Hai acasă la nevastă-sa să o întrebe. Nevasta-sa stă ce stă și se gândește. "Mă băieți, nici eu nu știu. Da' în toamna și-a cumpărat căciulă, asa că eu zic ca avea cap...!"
 15. project

  vând [EXPIRAT] Carvin DC127

  Frumoasă chitara. Zgârieturile fine și mătuiala se pot șlefui și cerui, să arate ca noua. PM pt detalii, eventual. Tocul ce a pățit? Arată de parcă a făcut frontul... Succes cu vânzarea.