project

Active Members
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  0%

project last won the day on February 4 2014

project had the most liked content!

Community Reputation

168 Excellent

About project

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

3,052 profile views
 1. Salut. Dacă nu dai tare, nu tulburi liniștea și ordinea publică, și "bâzâi" frumos, e chiar ceva pitoresc. În toate metropolele civilizate există astfel de artiști, unii chiar foarte buni. Eu zic că poți găsi un colțișor bun, unde să te exprimi. Poate sunt și localuri care au nevoie de un act artistic și nu au bani de cine știe ce nume (nu că numele e sinonim cu valoarea..). Singura soluție să te edifici - văzând și făcând. Muzici frumoase !
 2. Info UCMR

  Salut. Îmi vine în minte zicala "A vinde pielea ursului din pădure". Dacă nici nu ai demarat proiectul muzical, nu poți estima ce va urma, nici măcar cu aproximație. Sunt atâtea variabile - umane, sociale, contextuale -, încât facturile pentru onorariu vor fi chiar ultima problemă de luat în considerare. Iar în domeniul ăsta, banii în mână sunt calea cea mai uzuală. Mai ales că sunt bani cam puțini. Majoritatea artiștilor liber profesioniști câștigă de multe ori sub limita impozabilă. Doar dacă nu ai firma de evenimente, producție, cu cifră de afaceri considerabilă, etc, si trebuie să plătești impozite, să îți iei tva-ul înapoi, etc. Succes cu activitatea, oricum !
 3. Version 1.1.0 available New features : - It corresponds to the latest OS (Android 7). - Improved sensitivity adjustment. - Added skin of TU-3W. You can also select existing skin (TU-3). - Added the function to switch the status of Auto-Lock on the main screen. - Added push notification function.
 4. Bancuri

  Banc pentru fanii Malmsteen: La încheierea concertului, Yngwie anunță: - Am șutat în sală 1234 de pene. Nu iese nimeni până nu le iau înapoi.
 5. Bancuri

  Nu-i banc, da-i de banc; tot cu ovrei dar și cu lecții de muzică. Prin anii '30, bunica mea lucra la o casă de mode pe Calea Victoriei. În curtea interioară a imobilului locuia și o familie de evrei, cu un băiat de vreo 10 ani. Familie cumsecade, dar băiatul tare neascultător și cam obraznic. Juca toată ziua fotbal in curte, murdărindu-și hainele, spre disperarea mamei. Când îl vedea, bunica mea o mai atenționa pe mama băiatului, care îl chema în casă pas alergător. Acesta nu prea aprecia gestul. Când trecea apoi pe lângă bunica, o și gratula cu un discret "Te-n cur pă mă-ta, donșoara Marioara !", spre hazul bunicii mele, deși ușor jenată. Băiatul, la dorința părinților, lua și lecții de vioară. De care era tare entuziasmat... Într-o zi de vară, dis de dimineață, Herman se juca prin curte. La un moment dat, prin fereastra apartamentului se aude glasul mamei: - Hermănică, vino-n caasă, c-a venit dom' profesóór !" Ca să-și exprime deschis bucuria, știind că îl auzeau și maică-sa și profesorul, le-o zise cu sete, pe un ton răutăcios: - Nu vrau, nu vrau, nu vrau !!! Tu-l în cur pă mă-sa dă profăsóór !" .
 6. Bancuri

  Banc cu ovrei, de la sursă: Ițic îl vede pe tată-su odihnindu-se. - Taaată, dooormi ? - Nu, măă, nu doorm. - Taaată, dă-mi un poool. - Laaasă-mă că dooorm...
 7. MXR 117 Eddie Van Halen Flanger Nou, în cutia originală. 350 ron Oferte, propuneri - PM
 8. Bancuri

  Bulă, citind aventurile lui Don Juan: - Si nea ăsta a avut o mie de femei? Cum naiba a rezistat? Eu am una, si aș da-o de o mie de ori...
 9. Bancuri

  La o crâșmă de colhoz oprește o basculantă. Din ea coboară patru vajnici constructori ai sovietelor, intră, si comandă: - Chelner, astă seară facem chef, mâine dis de dimineața trebuie să ajungem pe șantier cu camionul. Daite cetrii litri vadca! Chelnerul, deși văzuse multe, chiar patru de litri nu pusese la o masă. - Cetrii !? - Cetrii ! Bâstro ! Beau cu nadejda, cântă kalinka maia, după câteva ore iar: - Chelner! Cetrii litri vadca ! Chelnerul se crucește, dar vine cu alți patru litri de vodcă. Mesenii trag iar din sticle, veseli, cântă cazacioc cu dans, amețiți o dau in oci ciornâi, si se așază triști la masă. Unul pică sub ea. - Chelner !!! Chelnerul, blazat si scârbit, zice: - Znaiu, znaiu. Cetrii litri vadca... - Niet, niet. Tri litri. Si aratându-l pe cel căzut sub masă: - Lui, destul. Etă șofior!
 10. Bancuri

  În urma cu mulți ani, prin 1993, exista încă în București sistemul de radioficare. Prin sârma atârnată pe stâlpi, acest premergător al internetului, inaugurat în anii '50, aducea populației programul 1 al Radio România. Mergea non-stop, cutiuța cu un difuzor având doar un reglaj de volum. Ascultam toată ziua emisiunile. Exista între orele 13 și 15 o emisiune numită "De la unu la trei". Știri, muzică, actualități, dedicații, era foarte populară. Avea și regretatul Iosif Sava o mică rubrică de muzică clasică, în care mai încerca să educe gusturile. Într-una din zile, la "Dedicații muzicale" sună o femeie de bine post-revoluționară, stil precupeață, cu o voce catifelată ca un duș rece, și declară solemn și energic, cu neclintită încredere in susținerea tuturor ascultătorilor din România: - "Auziți, dați pă post mai multă muzică d-a noastră, dă petrecere, că ne-am săturat dă d-astea străine. Și să ne mai lase-n pace domnu Sava cu Bahu dumnealui !"
 11. Bancuri

  Din banc în banc, mi-am adus aminte de o întâmplare. Am mers la o sindrofie la țară, vecini ai unor rude, oameni cumsecade, dar nu excelând intelectual. "Vedeta locală" era un băiat de vreo 10 ani, volubil, glumeț, nu foarte respectuos. Un fel de dl.Goe modern. Șef peste copii, dar primit și la masa adulților. Se așază toată lumea la masă, dl. Goe e instalat de părinți în capul mesei, ca să învioreze atmosfera. Pe la jumătatea mesei, rudele dlui. Goe îl îndeamnă să spună bancuri. Toți molfăiau friptură. Și unde nu începe micul geniu: - Știți cine l-a omorât pe Păcală ? Toți, presimțind hazul, întreabă râzând cu gurile pline: - Cine, mă, cine ? Și pică răspunsul fatidic: - În gară, cu cuțitul, Căcală...!!! Am crezut că o să fie luat de urechi și trimis afară. Da' de unde. Toți mesenii s-au pus pe un râs isteric și zgomotos, cu aprecieri gen "Bravo, mă...!", savurând bancul împreună cu felul doi. Arătau toți de parcă mestecau numele asasinului din banc, nu friptura cu sos... Mi s-a părut de un asemenea sordid penibil toată situația, încât mi-a rămas în memorie. Acum, după mult timp, mă amuză. Evident, nu bancul dlui. Goe, ci caricaturalul acelei mici societăți.
 12. Bancuri

  Bulă, plimbându-se în parc, face ochi dulci unei domnișoare cu cățel. Fără succes. Ca să-și verse oful, remarcă cu voce tare: - Ce javră... Da' și câinele e urât...
 13. Bancuri

  Banc de clasele primare: Prima zi de școală. Învățătoarea ii întreabă pe copii de familie, de una, de alta. - Ionescu, ce e tatăl tău ? - Biolog, doamnă ! - Frumos. Popescu, ce e tatăl tău? - Geolog, doamnă ! - Frumos. Bulă, ce e tatăl tău ? - Pisălog, doamnă ! - Cine ți-a spus ? - Mama...
 14. Bancuri

  Banc xenofob... Vine un preot catolic în Africa de Sud. Ia un taxi pana la misiunea catolică de destinație. Șoferul, vădit cu ură pe negri, ia unul pe capotă. Și încă unul. Și încă unul. Dar se gândește: "Am un preot în mașină, să nu supăr pe Dumnezeu, mai dă-i naibii de negri..." Trece pe lângă un negru, îl lasă să treacă, pe al doilea la fel. La al treilea se aude o bușitură înfundată si il vede în retrovizor pe negru căzând. "Ce-o fi pățit?" se întreabă șoferul. La care aude din spate: - "Noroc ca l-am luat eu cu ușa, că il scăpai si pe-ăsta, fiule...!"
 15. Bancuri

  Vine Brejnev în vizită în România. Ceaușescu ii arata mândru realizările boborului. - Tovarășe Brejnev, iată metroul ! - Malinki, malinki. La noi, balșoi ! Mai merg ce mai merg... - Tovarășe Brejnev, iată Casa Poporului ! - Malinki, malinki. La noi, balșoi ! Enervat, Ceaușescu cheamă câinele, scoate un purice și i-l arată tov. Brejnev. Acesta, impasibil, declară solemn: - Malinki, malinki. La noi, balșoi !