• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

project

Active Members
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  0%

project last won the day on February 4 2014

project had the most liked content!

Community Reputation

104 Excellent

About project

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

2,627 profile views
 1. Vai, ce glumă bună...
 2. ofer

  Ibanez K5 Demontat total, șlefuit elox hardware piesă cu piesă, corectat imperfecțiuni vopsea, lustruit corpul cu ceară Carnauba, remontat, strâns subansamble la cuplu corect, curățat butoane potențiometre. Reglaj truss-rod, intonație, acțiune corzi.
 3. ofer

  Mulțumesc pentru apreciere. Ibanez RG 2228A Prestige Doze DiMarzio D-Activator: demontate, conectați polii la masă și ecranat lateral bobinele pentru eliminare zgomot de fond. Ceruit complet interiorul dozei, anti-feedback (ceară foarte puțină din fabricație). Reglat înălțime doze, și individual poli (32 în total), la precizie 0,1mm, pentru dinamică maximă și proporție corectă frecvențe înalte (durată reglaj ~6h). Uns axul potențiometrului de volum cu ulei mecanisme fine, pentru efect no lube, si violining ușor. Nivelat taste, finisaj longitudinal individual pentru fiecare tastă. Scăzut înălțime montaj locking nut, redus înălțime bridge, reglat înălțime mini-praguri individuale cu lamele de reglaj 0,1-0,2mm, reglaj truss rod, reglat acțiune corzi (1,0 mm coarda 1/E, 1,2mm coarda 8/F#, măsurat între corzile respective și tasta a 12-a). Reglat intonație. Refăcut luciul cu ceară Carnauba.
 4. Dislexic sau analfabet?
 5. vând

  Fotografii reale :
 6. Fotografii reale, exact cu ce se vinde:
 7. vând

  Fotografii cu EVH 117. Este vopsită alb, lăcuită foarte gros. Cutie din aliaj metalic foarte solid. Are în jur de 1kg. Cea mai solid construită pedală pe care am întâlnit-o.
 8. Boss TU3 Chromatic Tuner GRATIS pentru Android și iOS. https://www.boss.info/us/products/boss_tuner_app/ Rog un moderator sa ii dea "pinned", să se bucure cât mai mulți colegi de jucăria asta.
 9. Pedăluța Boss TU3, tuner cromatic Pentru: Android și iOS GRATIS ! https://www.boss.info/us/products/boss_tuner_app/
 10. vând

  Hot Rails - pentru Stratocaster si echivalente, f. buna pt bridge la un SSS, middle sau neck la HSH sau HSS. Ton de Strat fără brum, sună f bine pe blues, hard, chiar și metal. Magnet Alnico5, splitabilă, 4-conductor, 12kohm, black w/chrome rails. Merge și cu Floyd, are rail-urile destul de lungi. Pentru cei nefamiliarizați cu genul ăsta de doză (mai există... !), e un replacement ideal in bridge la orice chitară gen Strat, se montează fără modificări estetice, e ca o doză stock, dar fără brum și cu semnal de două ori mai mare, bun de distors sau amp hi-gain. Preferabil București, predare personală. Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.
 11. M-Audio Audiophile 192 Mastering grade soundcard, 24-bit, 192kHz, PCI, 4-in / 4-out, Midi In/Out, S/PDIF In/Out, analog In/Out (1xMain, 1xMonitor), ASIO drivers. Latență 1.0 msec la 192kHz (In 0,5msec, Out 0,2msec, Internal processing 0,3msec) Intrări analog jack 6,3mm. Removable OpAmp. Cea mai performantă placă de sunet M-Audio. Nou-nouță, folosită căteva ore pentru mastering la câteva materiale 24/192, înlocuită cu două Delta 1010LT pentru (mult) mai multe intrări (tracking în studio), scoasă din cauza lipsei unui al 3-lea slot PCI în computer. Merge împreună cu alte plăci M-Audio, în același PC. Drivere 32-bit și 64-bit, WinXP, Win7 - merge și pe Win8 și Win10 cu driverele de Win7. Compatibilă cu orice DAW sau DAE actual, drivere ASIO dedicate. Perfectă pentru GuitarRig, Amplitube, ReValver, Bias, etc. - cea mai mică latență (1 msec, practic zero, se simte imediat în feeling pe corzi). (Comparativ, latența e de două ori mai mică ca la o placă 24/96, de patru ori mai mică ca la una 16/48) Interfață MIDI pentru comandat VSTi-uri din claviatură sau guitar synth. Stare - absolut intactă, nu a avut nici măcar timp să se prăfuiască... Preferabil București, cu probă completă. Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.
 12. M-Audio Audiophile 192 Mastering grade soundcard, 24-bit, 192kHz, PCI, 4-in / 4-out, Midi In/Out, S/PDIF In/Out, analog In/Out (1xMain, 1xMonitor) Latență 1.0 msec la 192kHz (In 0,5msec, Out 0,2msec, Internal processing 0,3msec) Intrări analog jack 6,3mm. Removable OpAmp. Cea mai performantă placă de sunet M-Audio. Nou-nouță, folosită căteva ore pentru mastering la câteva materiale 24/192, înlocuită cu două Delta 1010LT pentru (mult) mai multe intrări (tracking în studio), scoasă din cauza lipsei unui al 3-lea slot PCI în computer. Merge împreună cu alte plăci M-Audio, în același PC. Drivere 32&64-bit, WinXP, Win7 - merge și pe Win8 și Win10 cu driverele de Win7. Perfectă pentru GuitarRig, Amplitube, ReValver, Bias, etc. - cea mai mică latență (1 msec, practic zero, se simte imediat în feeling pe corzi). Interfață MIDI pentru comandat VSTi-uri din claviatură sau guitar synth. Stare - absolut intactă, nu a avut nici măcar timp să se prăfuiască... Preferabil București, cu probă completă. Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.
 13. Bancuri pre '90: Bulă, prins încercând să fugă în occident: Tovarăși, errare humanum vest ! Un israelian cu tancul urmărește un arab cu un automat. Arabului i se termină muniția. Evreul deschide turela: 'De ce nu mai tragi?' 'Păi nu mai am gloanțe.' Evreul se luminează la față: 'Cumperi?' Umblă Bulă toată ziua cu roaba goală între două clădiri la fabrică. Chemat la director: "Am plan 1000 de roabe pe zi, nu mai am timp să încarc și să descarc!" Bulă compune poem la școală pentru inaugurarea Canalului Dunăre - Marea Neagră: "De la Dunăre la mare / S-a făcut canalizare / Să se plimbe cu bărcuța / Nea Nicu și cu Lenuța" Profesoara: "Ia hai la director".... "Ia zi Bulă, poezia pentru tovarășul Ceaușescu, să audă și tov director!" Bulă: "De la Dunăre la mare / S-a făcut canalizare / Să se plimbe cu vaporul / Ceaușescu și poporul" Profesoara: "Cum, Bulă, că mie mi-ai citit altceva...!" "Da, tovarășa profesoară, dar știți cum e cu politica externă..."
 14. Din păcate, motor jackets... ioc. Sunt prin magazine doar haine gen securist 1950 colecția de toamnă. Păcat de material. Niște tzoale drăguțe din animale hăcuite găsim aici: https://www.crazy-outfits.de/en/ Da's mai mult pentru jumătățile noastre...
 15. Preț final, ne-negociabil și NU mai scade: Carl Martin Opto-Compressor - 400 ron Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.