www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

project

Active Members
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

226 Excellent

About project

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

3,736 profile views
 1. Mulțumesc pentru sugestie, dar nu caut un traf echivalen ca tensiuni sau putere, ci exact acest model. Valabil.
 2. Cumpăr traf toroidal de amp rusesc Taifun de 50w - combo Taifun mic. Dacă cineva are rămas un combo Taifun defect (de obicei se ard integratele), cu traful încă bun, aștept un semn. Preferabil PM. Mulțumesc.
 3. project

  Bancuri

  Banc imoral... Leana, tinerică și frumușică, vrea să se căsătorească cu Gheorghe. Când aude tată-său, ii spune cu regret: - Lenuțo, îmi pare rău să-ți spun, dar am fost mare crai în tinerețe, si Gheorghe îi frati-tu. Leana plânge, e tristă, după o lună ii pica cu tronc Vasile. Tată-su: - Lenuțo, îmi pare rău să-ți spun, dar am fost mare crai în tinerețe, așa ca Vasile îi și el frati-tu. Disperată, Leana se duce la mamă-sa si ii spune toată tărășenia. Mamă-sa răsuflă ușurată și-i zice: - Mamă, te căsătorești cu cine vrei tu. Ce, eram proastă să te fac cu destrăbălatul de tac-tu?
 4. project

  Bancuri

  Călătoria interioară, izvor de reflecție, cum delicat ne-o descrie dra Jennifer Batten... https://youtu.be/sXTf3KzUwWY
 5. project

  Bancuri

  Când vrei să faci crowd-dive, dar nu ai destul public în fața scenei... https://youtu.be/3to0A7qM1v8
 6. project

  Bancuri

  Imediat după '89, era un val de libertate si libertinism muzical, cu rockeri si rockeritze, care, de atât neconformism, se simțeau obligați să adopte riguros "uniforma de rocker" - blugi cu camuflaj, tricoul negru cu imprimeu rock, bocanci unisex si tolba provenită de la o mască de gaze comunistă. Publicațiile de profil debordau de "rockeritze zăpăcite" ce căutau "prietenii muzicale". Erau duium si prin localurile cu terasă binecunoscute, Turist, Grădinița, Preoteasa, etc. Apăreau si întâmplări hazlii cu duduile hardiste ametite binișor. Prin 90, apăruseră în localuri toaletele cu plată, așa că ne mai trezeam la masă cu o câte o donșoara clatinându-se de ii zanganeau toate briz-brizurile metaliste, spunând cu voce răgușită: "Fraților, n-aveti si voi 5 lei, să-i trag o pi$@re?" Puneam mână de la mână și rezolvam situația. Puteai să lași fata sa facă pe ea...!? La primul festival Rock '91, din Parcul tineretului, pe 1 iunie, era o căldură de te topeai. Dacă ajungeai în fața scenei, acolo rămâneai, de la înghesuială si "moshereală". De amorul artei, suportai setea, foamea, ghionturile de la țopăiala gloatei, imposibil să mai ieși. Când, ce sa vezi, în timpul unui concert, dinspre scenă se despică mulțimea. Am crezut că era solistul, care coborâse de pe scenă. Când s-a apropiat, m-am lămurit ce era: o rockeritză, transpirată si probabil însetată, găsise o metoda să iasă din gloată: își scosese geaca si tricoul, rămânând doar în nădragi si bocanci, în fluierăturile si încurajările bășcălios-admirative ale rockerilor. Cum fata era drăguță și bine dotată, i se făcea loc de parcă trecea papa de la Roma...
 7. project

  Bancuri

  - Domnule Max, privind cu multă mâhnire în ochii dvs, sunt nevoit să vă spun că, în pofida colaborării noastre de mulți ani, si a fidelei dvs prezențe alături de noi, circumstanțe fortuite ne determină să luăm măsuri nedorite. Am primit ingrata misiune de a vă comunica disponibilizarea imediată... - Iubitule, aici nu ești la consiliul de administrație. Dă-l odată afară pe Max, că e ora lui de plimbare și iar face în casă...! .
 8. project

  Bancuri

  Cu ocazia unui (ipotetic) concert în Argheal, trupa Queen a adaptat celebra piesă "We will rock you", cântând varianta "We will pălincă". Fiindcă or aflat și ei că pălinca ii mai bună ca rachiu'...
 9. project

  Bancuri

  Perle mitologice din vremea liceului. Cam scârboșele dar amuzante. ....Și spiritul lui Ahile îi zise: "Rămâi cu Circe, Ulise !" Dar Circe deja fugise. În aer plutea un miros greu... ...Ulise se b@$ise.
 10. project

  Bancuri

  Teatru sovietic la Balșoi, anii '80. Se joacă Othello, scena batistei. Alioșa Ivanovici, prim actuor, dat cu criemă di ghietie pi față, cu șierșiel în uriechie și pierucă criață, intrâă în șcienă și zbiară rievoltat: - Davai zdrianță, Diezdiemonă !!! Natașa Vasilievna, prim actuoriță, cu o rochie lungâă ce îi subliniazâă talia di viespi, îi răspundie jingaș și fieminin: - Kakaia zdrianță, Otielă...? Morala: dulșia limbă a lui Pușkin.... Pușkea pi limbă.
 11. project

  Bancuri

  Bulă , aproape chel, merge la frizer. Frizerul, contrariat, îl întreabă: - Mai aveți trei fire de păr. Cum vă coafez? Bulă: - Cu cărare pe dreapta! După două săptămâni, vine iar. Frizerul: - Mai aveți două fire de păr. Cum va coafez? Bulă: - Cu cărare pe mijloc! După alte două săptămâni, merge iar Bulă la frizer. Frizerul: - Mai aveți un singur fir de păr. Cum vă coafez? Bulă stă ce stă și se gândește, si zice hotărât: - Vâlvoi !
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.