• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

project

Active Members
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  0%

project last won the day on February 4 2014

project had the most liked content!

Community Reputation

139 Excellent

About project

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

2,798 profile views
 1. Dezbatere pe tema moralității în muzică: cine e mai îndreptățit să fie numit artist ? Chitariștii se lamentează: "Ne-am irosit tinerețile studiind, numai nopți nedormite, am investit în instrumente de am ajuns aproape în fundul gol !" Solistele contrează: "Noi credeți că dormim nopțile...!? Și ce, noi nu suntem în fundul gol !?"
 2. Cum 3 să S knte un bluz (sic) ? Iac' așa...
 3. Si una pe Românește, cu nea Bocșa ( de ce naiba nu există x cu sedilă...? ) Si Măria lu' blondina îi faină... Si Mary a lu' Patti Griffin, versiune Wilson, tocma' bună de cântat pe oriunde, doar cu chitara și vocea... Maria versiune nenea Bernstein...
 4. Pentru toți cei care au o Maria în familie și/sau în suflet, urări de LaMulți Ani! Cu o lacrimă pentru Maria originală. Si o dedicație muzicală, că se poartă: Piesă frumoasă și o voce ca pe vremuri. Dacă asculți versurile, e și mai frumos. Protegez ce que j'aime, Santa Maria... Doamne Ajută.
 5. De ce vedem pe toate posturile radio, tv si pe youtube doar artiste românce cu puțină voce, dar aproape goale? Pentru că reprezintă puritatea, naturalețea, virtutea !!! Nicidecum pentru că prestează acasă la impresari, patroni de case de discuri sau realizatori tv, și în nici un caz pentru că sunt prostituate de lux. Cum fac impuțiții aia de chitariști, și muzica lor de rahat cu influențe clasice, jazz, progresive, etc. N-au ce căuta ăștia în lumea artistică. Ați studiat zeci de ani? Știți muzică? Și ce dacă? Huo, prostituaților !!!
 6. La ce instrumente stiu să cânte artiștii dance, hip-hop și rap...? La computer și la fluierul piciorului. Pentru a păstra intact spiritul național, patronii de case de discuri din România au decis că să își schimbe denumirea în "bordeie de discuri". Ceea ce le reflectă mult mai bine aptitudinile și realizările.
 7. Cu ce poreclă s-a ales Bănică iunior după episodul din serialul proteve cu Cosmina Păsărin: - "Simți?" - "Nu, ce?" - "Pff ! M-am bă@it!" Evident, Bășinică Junior. (Asta nici nu e glumă, e penibil. Cam ca personajul în cauză.) Ce a spus Brenciu după ce a reușit să îi prostească pe toți că el e solist vocal? - "Robingooo !"
 8. Găsite pe net... De ce și-a schimbat Vank numele în Vunk...? Numele semăna prea mult cu "wanker" și le-a fost frică că s-au dat de gol... De ce a răbufnit Delia: "Cui nu-i place, să-mi sugă ciorapii" ? Ca să îi aibă și ea spălați, pentru prima dată în viață... Cum se va numi Byron pe viitor ? Se va numi Byrrom, deoarece claviaturistul-acordeonist a susținut că e discriminat pe criterii etnice.
 9. Banc de la dna Mica, din str. Platanului (asta e pe bune, nu e parte din banc): Ce iese dacă 3 sud-est face un ficiuring cu Paula Seling...? 3 Seling... Si... Cum îi zice lui Moga acum, ca nu mai mai crede nimeni "micul Mozart"...? Microscopicul Mozart. Bacilul Moga !
 10. caut

  Salut. E o chitară electrică Românească făcută la Reghin, ~ 1985. Griful era universal, cu un profil groscior și rotund, dar destul de îngust, cu același cap cu mecanisme - se monta la toate corpurile (copie telecaster, sau cvasi-jazzmaster, ca acesta). Placa cu doze, la fel, model unic, apărută prin '85, neagră cu doze cu capac de plastic alb și poli reglabili, și două potențiometre cu butoane cromate de plastic "V" și "T" (mai exista placa albă cu doze cromate paralelipipedice și 4 potențiometre, prin '75-'80, pusă pe corpuri tip telecaster). Ce e foarte bun la chitara din imagine e pragul metalic, multe aveau un vibrato tip jazzmaster, iar corzile treceau peste un prag de plastic reglabil în înălțime, cu pastile de porțelan pentru reglajul intonației. Nu prea suna bine deloc, din cauza plasticului. Valoare - mai mult sentimentală. Dar 150-200 ron face. Erau chitari solid făcute. Aveau un sunet cald, plin. Mai existau copiile de LesPaul, cu același grif și aceeași placă cu doze, plus un vibrato cu arc lamelar și același prag de plastic. Dar față bombată a corpului era din... placaj deformat la abur, ce stătea pe un corp de stejar, având un cubuleț de lemn între ele, în dreptul pragului. Cum placajul lucra în timp, fața chitarei era predispusă la dezlipire. Modelul ăsta nu prea suna bine, avea un sunet spre acustică, corzile vibrau tare dezordonat. Și avea o tastiera bombată, corzile Mi cam tindeau să iasă de pe grif.
 11. Hitul verii: Costel Ft. Tanța - Te iubesc platonic
 12. De ce își ling pofticioșii ceasul ? Fiecare tic-tac conține 2 calorii... Banc din vremea comunismului: Bulă, copil, îl întreabă pe taică-su: - Tata, unde lucrezi ? - La fabrica de biciclete, tată. - Adu-mi și mie piese, să îmi fac și eu o bicicletă ! După mulți ani, cu toate piesele aduse de taică-su, Bulă tot nu avea bicicletă. Oricum ar fi montat piesele, tot un kalașnikov ieșea... Tânăr scriitor, Bulă își expune lucrarea de diplomă "Dacă toți copacii din lume Ar fi tăiați cu toate topoarele din lume Și ar cădea în toate lacurile din lume... VĂ DAȚI SEAMA CE "FLEOȘC" AR FACE ???"
 13. Banc de clasele primare: Mircea cel Bătrân și Baiazid au taberele pe malurile opuse ale Dunării Iese Mircea dimineață din cort, și striga: - Baiazid ! - Sunt aici! , răspunde Baiazid. - Te bag in mă-ta ! Baiazid fierbe in cortul lui. A doua zi dimineața, din nou Mircea iese din cort și striga: - Baiazid ! - Sunt aici! , răspunde iar Baiazid. - Te bag in mă-ta ! Baiazid nu mai suportă umilința. Convoacă vizirii, și se hotărăște să i-o plătească cu aceeași monedă, luăndu-i-o înainte cu insultele. A treia zi, la răsărit, Baiazid iese primul din cort, și strigă mândru: - Mircea! Scoate Mircea capul din cort și zice: - Tu ești, Baiazid? - Da !!!, urlă Baiazid. - Te bag in mă-ta !
 14. Nuntă rurală mare, mesenii în chef în curte, pe la miezul nopții însurățeii se retrag în casă, din motive evidente. Ușor tufliți, de, ca la nuntă. Spicuim din dialogul lor: Nevasta, jos fusta. Nu pot, ca mi-e rușine! Asa trebuie, jos cu ea. Bravo. Acum jos bluza. Nu pot, ca mi-e rușine! Asa trebuie. Bravo. Acum si restul! Nu pot, ca mi-e rușine.! Așa trebuie. Bravo Acum, baga-te-n pat! Da' dezbraca-te și tu! Contrariat, soțul scoate capul pe ușă și zice mesenilor: Auzi, vrea careva să se dezbrace să se bage-n pat cu nevasta-mea? MIE MI-E RUȘINE !!!
 15. Doi olteni in tren: Ce fu, mă, aseară la tv...? Fu Twin Peaks !