• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

project

Active Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  0%

project last won the day on February 4 2014

project had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

About project

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

2,505 profile views
 1. vând

  Salut. Am avut ceva SM58-uri, și sunt multe contrafăcute pe piață - de la ieftineli de plastic la copii aproape identice. Am ajuns, după 20 de ani, să le stiu bine care sunt originale, la detaliu. Din ce se vede in imagini, opt din opt elemente de identificare corespund. E un Shure SM58 100℅ original. Succes cu vânzarea !
 2. Rezolvat cu 5-way & noiseless. Se vând doar, cu 30 ron. Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.
 3. Eventual schimb cu un 5-way switch Ibanez nou/bun, cu 41 mm între șuruburi (de RG). Sau cu o doză single noiseless neagră (ca) nouă +/-ron Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.
 4. Schimb set corzi (electro-)acustică D'Addario EJ26 Phosphor Bronze .011-.052 noi-nouțe sigilate, cu 5-way switch nou/bun Ibanez (41mm între șurube) sau cu Doză single noiseless neagră (ca) nouă, +/-ron Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.
 5. vând

  Stelică, nu mai șcrie când bei, că-i păcat de bere, si nu mai bea când șcrii, că ne-apucă pe noi amețeala. E ca fumatu' pasiv! Non te supăra pe fomee, și nevasta lu' Paganini cocea plăcinte la cuptor pe foile cu compozițiile lui...
 6. Preț nou: 450 ron Foarte puțin negociabil. E la 70℅ din prețul de magazin, absolut nou, probat de trei ori.
 7. vând

  Preț nou: 500 ron. Foarte puțin negociabil. E la 70℅ din prețul de magazin, intact, probat de trei ori.
 8. vând

  Prețuri noi: 1. Carl Martin Opto-Compressor - 450 ron 2. MXR Eddie Van Halen Flanger EVH117 - 500 ron Ambele noi-nouțe, în cutiile originale, intacte. Cumpărate noi, probate de maxim trei ori. Preț ușor negociabil. Dacă se cumpără împreună, prețul devine unul foarte avantajos.
 9. Corzi D'Addario Phosphor Bronze Custom Light .011-.052 .011 .015 .022w .032 .042 .052 Noi-nouțe, sigilate. Prețul a fost 35 ron, se vând cu 30 ron. Idee: Dacă se cumpără un .009 D'Addario separat (se găsesc la Muzica/Senia cal. Victoriei cu 4 lei), avem un set "super light" de (electro-)acustică .009 - .042 Preferabil București, predare personală. Rog ofertele prin PM. Mulțumesc.
 10. Prețul din postarea inițială este scris greșit, din cauze de android, acum am observat - deci este 500 ușor negociabil.
 11. vând

  Vine în cutia originală, intactă, împreună cu cele patru supraprotecții din silicon negru pentru butoane, foarte utile în momentele de efuziune instrumentală... Se alimentează cu două baterii de 9V sau cu alimentator 18V.
 12. Vine în cutia originală, cu cărticica aferentă. Se alimentează și cu baterie de 9V, nu doar cu alimentator, cum am scris inițial.
 13. vând

  3. TC Electronic Hall of Fame Toneprint Reverb - s-a cumpărat. Valabile 1. Carl Martin Classic Opto-Compressor Cu mențiunea că se alimentează și cu baterie de 9V, nu doar cu alimentator. 2. MXR Eddie Van Halen Flanger EVH 117 Vine împreună cu cele patru supraprotecții din silicon negru pentru butoane, foarte utile în momentele de efuziune instrumentală... Se alimentează cu două baterii de 9V sau cu alimentator 18V. Ambele pedale vin în cutiile originale, cu cărticelele aferente, pachet complet.
 14. Set pedale hi-end noi-nouțe: 1. Carl Martin Opto-Compressor https://carlmartin.com/classic_opto_comp Compresor "optic", cu reacția asigurată prin cuplor optic (led si celula fotoelectrică), cu sunet tipic, cald, cu atac lent, suna foarte muzical, se potrivește la instrumente electrice, acustice si foarte bine la voce. Pe instrumente de percuție, mai puțin. Fiind o pedală dedicată, este optimizat pentru sunetul de chitară. O variantă într-o pedală a unui gen de compresor foarte scump, rezervat studiourilor profesionale, ca Teletronix LA 2A. Se alimentează doar cu alimentator 9V. Are o culoare superbă bleu-închis metalizat, gen flaked blue, care nu apare corect redată în fotografii. Reglaje: Gain, Level, Comp, Atack. E unul din cele mai bune compresoare-pedală de pe piață. 2. MXR Eddie Van Halen Flanger EVH117 http://www.vanhalenstore.com/page/VH/PROD/EVH117 Construit după cerințele lui nea Eddie, are, pe lângă comutatorul on/off si un buton iluminat "EVH", care dă exact sunetul... EVH, evident. Butoane cu indicator verde fosforescent, arată grozav când se sting reflectoarele de pe scenă (sau veioza din dormitor). Reglaje: Manual, Width, Speed, Regenschirm. Se alimentează cu două baterii de 9V sau cu alimentator. 3. TC Electronic Hall of Fame Toneprint Reverb http://www.tcelectronic.com/hall-of-fame-reverb/ Un reverb inteligent, care, pe lângă preseturi (room, hall, spring, plate, church, mod, lo-fi, tile, amb, gate), are si posibilitatea de a încarcă impulsuri prin cablu USB. Există impulsuri gratuite pe site-ul TCE, realizate de chitariști foarte buni, ca Paul Gilbert, Steve Morse, Steve Vai. Reglaje: Decay, Tone, Fx level, comutator rotativ cu 11 poziții pentru tipul de reverb. Comutator de pre-delay (short/long). Comutator on/off true bypass. Stereo in/out (4 mufe jack). Cea mai bună pedală de reverb de pe piață. Calitate similară reverburilor din axe-fx. Se alimentează cu o baterie de 9V sau cu alimentator. Au fost cumpărate noi, din magazin, probate de doua-trei ori, câte o oră. Arată exact ca scoase din cutie prima oară, funcționează ca atare. Prețul inițial a fost 1900 toate trei (600/700/600). Prețul individual este 500, 550, 500 lei, respectiv. Ușor negociabil. Dacă se cumpără împreună, prețul devine unul foarte avantajos. Rog ofertele prin PM sau SMS. Mulțumesc.
 15. Se poate închide.