Mr. Blues

Active Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

110 Excellent

About Mr. Blues

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

9,011 profile views
 1. Mr. Blues

  vând Electroacustica Hora

  Schimb cu doza pentru chitara acustica.
 2. Vand chitara electroacustica Hora. Taste in stare buna, actiune joasa, intonatie corecta. Prezinta doua lovituri pe partea din spate, dupa cum se poate vedea in poze, dar nu are probleme structurale sau functionale. Are aplicat un sticker Takamine pe headstock, care se poate indeparta. Se poate proba in Bucuresti. Pret 300 ron.
 3. Mr. Blues

  vând Vand Epiphone AJ 220CE NT

  As vrea sa trec sa o probez. Ai PM.
 4. Mr. Blues

  vând [EXPIRAT] Tuner Korg Pitchblack

  Il iau eu.Ai PM.
 5. Mr. Blues

  vând [EXPIRAT] Chitara Hora jumbo mahon

  Vanduta. Se poate inchide.
 6. Mr. Blues

  vând [EXPIRAT] Chitara Hora jumbo mahon

  Chitara revine la vanzare. Am achizitionat alta chitara, deci exclus schimburi. Intre timp a capatat cateva urme de utilizare vizibile in pozele atasate. Din acest motiv pretul scade la 500 ron. Prefer predare in Bucuresti, dar trimit si in tara numai prin curier cu plata ramburs si cheltuielile suportate de cumparator.
 7. Mr. Blues

  vând [EXPIRAT] Chitara Hora jumbo mahon

  Retrasa de la vanzare momentan.
 8. Vand electroacustica Hora jumbo mahon cu fata din cedru solid, laterale si spate din mahon laminat in stare foarte buna, cu actiune foarte joasa. Eventual schimb cu acustica/electroacustica cu cutie de rezonanta mai mica, top solid, cu diferenta din partea mea, daca este cazul.
 9. Mr. Blues

  cumpăr Interfata Focusrite Scarlett 2I2

  Se poate inchide.Multumesc!
 10. Mr. Blues

  Chitara Acustica Hora Western

  Am cumparat aceasta chitara de noua in urma cu aproximativ 13 ani si am dat 4 mil lei. Este placaj integral si cu toate astea cred ca suna mai bine decat majoritatea chinezariilor din aceeasi clasa de pret si chiar mai scumpe. Nu a avut nici o problema de constructie. Tot ce am facut eu a fost sa setez actiunea astfel incat acum corzile sunt cam ca la electrica, deci suficient de jos cat sa fie comoda la cantat. Si cred ca asta este principala lor problema, ar trebui sa fie mai bine setate din fabrica. Din fericire se poate rezolva relativ simplu. La un moment dat am dat accidental cu ea de pamant si-am zis c-am facut-o bucati, dar a supravietuit miraculos doar cu doua semne minore. M-a surprins cat de rezistenta poate fi. Am hotarat sa fac aceasta scurta recenzie pentru ca, personal, consider ca chitarele acustice Hora merita mai mult credit din partea chitaristilor amatori incepatori sau chiar de nivel mediu. Acum exista modele Hora cu top solid. Le-am incercat la Magazinul Rapsodia si sunt foarte bune ca si raport calitate / pret. Ma gandesc sa dam o sansa si produselor romanesti care merita. In incheiere atasez doua scurta inregistrari cu chitara in cauza si astept impresiile voastre. Numai bine tuturor! hora western.mp3 hora western 2.mp3
 11. Mr. Blues

  vând Digitech Jamman Looper

  Multumesc, dar nu sunt interesat de nici una dintre cele doua propuneri. Numai bine! Si pozele...
 12. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Focusrite Scarlett 2i2 - 400 RON.