www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vampire

Newcomers
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About Vampire

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Jackson WRMG

Recent Profile Visitors

1,906 profile views
 1. Vampire

  vând Jackson WRMG made in Japan + case

  Pe site-ul oficial nu se mai gaseste aceasta varianta deoarece nu se mai produce. Accesati linkul acesta pentru specificatii https://guitarinside.com/Jackson_Warrior_WRMG
 2. Pretul scade la 380 de lei . Fara schimb. Am nevoie de cascaval Este ca noua, uzura minima. Este perfecta pentru un home studio are si intrare de microfon si efecte pentru voce , pe langa chitara se poate folosi si cu chitara bass.
 3. Vampire

  Potentiometru Dublu

  Solutia la mine pana la urma este https://www.aliexpress.com/item/Dopro-Guitar-Bass-Mini-Dual-Pots-Stacked-Concentric-Potentiometer-Pot-with-Center-Detent/32954651656.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.22b44c4dj79Ron combinat cu https://www.aliexpress.com/item/Black-Guitar-Volume-Tone-Stacked-Control-Knobs-Dual-Concentric-Knob-2-IN-1-parts/32833100403.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.22b44c4dj79Ron. In caz ca o sa mai aibe cineva nevoie .
 4. Vampire

  Potentiometru Dublu

  Salutare, Caut fix acelasi lucru acum. Am reusit sa gasesc doar knob-ul pentru potentiometru dublu dar nu si potentiometru . Ai gasit pana la urma ? Ai pus Ton si Vol de la fiecare doza pe fiecare potentiometru? A mers?
 5. Nu m-am mai ocupat de vanzarea procesorului de efecte. Dar nici din cutie nu am mai scos-o . Este inca mint condition . Pretul este 500 RON dar accept si chitara sau bass la schimb .
 6. Chitara a fost tinuta in case, folosita destul de putin ( folia protectoare de pe cheite nu este inca data jos). In pretul de 2600 sunt incluse si case-ul si strap-ul cu sistemul de blocare. Pentru inrebari va rog lasati mesaj (preferabil pe mail) , voi incerca sa raspund cat mai repede posibil.
 7. Salut, ma numesc Bogdan , prieteni imi spun Hamlet am 25 de ani . Cant la chitara de 7-8 ani ritm si solistica . Caut o trupa de preferabil sympohnic/gothic metal dar sunt deschis si la alte genuri . Instrumentul preferat este chitara insa nici bassul nu-mi displace . Din pacate bass inca nu am dar e in plan pe viitor . Fb; Sandu Dan Bogdan
 8. Pret: 200 Localitate: Bucuresti Contact: bogdan4292@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala este perfect functionala , aspect 7/10
 9. 500 RON, Accept si schimb cu chitara
 10. Salutare ! Un pm cu un demo daca exista daca nu nu este problema ! Un pm fara demo sa vorbim mai multe . Stilul nu este inca definit asta vom stabili cu toti . Ca ideie ceva spre symphonic metal / goth , dar cum spuneam nu este batut in cuie inca .
 11. Inca 11 zile cu pretul de 400 !!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.