www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Demos

Veteran
 • Content Count

  594
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About Demos

 • Rank
  Passive Member

Profile Information

 • Location
  Galati

Recent Profile Visitors

11157 profile views
 1. Hello! Sunt interesat sa cumpar un behringer super fuzz sau un rusty fuzz. Ma puteti contacta aici sau la telefon. Thanks !
 2. Vand nikon d3100 in stare foarte buna. Utilizat ocazional in concedii.Vine impreuna cu aceesoriile originale si geanta.Din pacate am pierdut capacul de protectie al lentilei.Se poate vedea in Ploiesti si Galati.Rog si ofer seriozitate.
 3. Schimb cu Zoom G1Xon , cu diferenta din partea mea.
 4. Line 6 Uber Metal Uzura normala, stare perfecta. Pret 200 Ron fix. Prefer livrare personala in Bucuresti, Ploiesti, Galati dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 5. Salutare Cosmin , Ma bucur pentru grija purtata, dar nu degeaba am ales aceasta chitara . Am motivele mele . O seara placuta ! Sebastian
 6. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_sc_450plus_vb_vintage_series.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Sunt interesat sa cumpar un Harley Benton SC-450 Plus . Astept oferte aici sau pe PM . Multumesc !
 7. Demos

  Ce carti mai citim ...

  Universul intr-o coaja de nuca - Stephen Hawking
 8. Vand husa de claviatura 76 de taste de la BodyGlove . Husa a fost folosita o singura data in afara locuintei . In rest am tinut o chitara in ea . Merita vazuta starea este impecabila . Pretul este de 100 lei negociabil in limita bunului simt . Sunt din Galati . Contact aici sau 074 6280693 . http://www.esound.ro/images/Keyboard_76_Green_big.jpg
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.