www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gorel

Veteran
  • Posts

    691
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    da.

Recent Profile Visitors

10144 profile views

Gorel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputation

  1. Salut, caut sa gasesc proprietar unui set de doze care stau sa fie aruncate. Rama de la doza de neck e rupta, si parca nici suruburile/arcurile nu stateau foarte bine. Dozele sunt ok functional. Sunt de pe un Squier M80, varianta ieftina, nu aia scumpa cu grif lipit. E identic cu cel din poza. In caz ca nu raspund pe PM, contul de Google mail la care ma puteti gasi se numeste "olteanv".
  2. Iti multumesc pentru oferta. In caz ca nu gasesc o chitara acustica in timp util, probabil voi apela la chitara ta clasica.
  3. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM, olteanv@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Saptamana asta sunt interesat de o chitara pentru incepatori cu pret acceptabil. Prin chitara pentru incepatori inteleg una la care se poate canta usor, desigur: taste neuzate, pragusul si/sau actiunea sa nu fie inalte, sa nu bazaie, tunerele sa nu fie varza etc. Mi-ar placea sa se afle in Bucuresti respectiva chitara.
  4. Salut, am si eu o problema la alimentarea amplificatorului (Vox DA5), care functioneaza la curent continuu, adica fie pe baterii, fie cu un alimentator de 12V. Ideea e ca a mers cat a mers cu alimentatorul, dupa care a inceput sa faca figuri conexiunea mufei, sa nu mai stea aprins decat intr-o anumita pozitie. Din cate am putut deduce, problema se afla la una din lipiturile amplificatorului, banuiesc ca o fi desprinsa chiar mufa. Intrucat nu prea am timp liber si nici nu prea ma pricep, caut si eu pe cineva mai competent (din Bucuresti, eventual), care sa poata sa il repare intr-o intalnire scurta, ieftina si nedureroasa.
  5. Pai nu-ti trebuie decat un cablu de 3.5 la ambele capete: intr-o parte il conectezi la output-ul casetofonului, iar in cealalta parte la line-in-ul calculatorului. De aici il preiei cu un program gen Audacity, si il transformi din WAV in MP3 printr-un codec (LAME). EDIT: vad ca iti trebuie si un casetofon
  6. Gorel

    Al cui e riff-ul?

    daca doresti, cred ca esti liber sa postezi tu
  7. Gorel

    Gata Cu Bacul!

    Cica banc (il zic sub forma cu Bula, ca are mai multa oralitate). A dat Bula bacul, si in drum spre avizierul cu rezultate se intalneste cu directorul. -Salut, Bula, am 2 vesti pentru tine, una buna si una proasta. Incep cu aia proas ta: ai picat bacul. Partea buna e ca esti seful de promotie. Mi se pare haios ca treaba asta chiar a avut loc in liceele cu promovabilitate 0
  8. Gorel

    Gata Cu Bacul!

    Iti dau oarecare dreptate, in sensul ca au fost foarte prost construite subiectele de bac, asta sa fie vina "guvernului". Adica noi, de la colegiu de informatica, am dat acelasi examen la matematica M1 (subiecte nu tocmai usoare) cu oricare alt liceu cu clase de mate-info unde materiile astea se fac de spoiala pentru ca elevii nu sunt capabili sau nu vor. Nu ma intelege gresit, dar daca in clasa a 8a se face o clasificare a elevilor dupa medie, si aia buni ajung la colegiile teoretice, si aia mai putin buni ajung la grupuri tehnologice si scoli de arte si meserii, e inuman sa le ceri sa se pregateasca la acelasi nivel.
  9. Gorel

    Gata Cu Bacul!

    In orice caz urasc sa fiu evaluat.
  10. Gorel

    Gata Cu Bacul!

    9,30, dar nu e relevant. Putea fi si 7,30, la seriozitatea cu care s-a corectat.
  11. Gorel

    Gata Cu Bacul!

    S-ar copia in draci. Si sunt repere si la partea a treia. Eu propun ca fiecare lucrare sa fie corectata de cate 10 profesori si apoi sa se faca media. Anybody with me?
  12. Gorel

    Gata Cu Bacul!

    Da, intr-adevar, limba si literatura romana este proba, insa baremul este destul de neinterpretabil dupa parerea mea, si ar trebui respectat ca atare.
  13. Gorel

    Gata Cu Bacul!

    Mda, ma voi plange din nou in topicul aista, la una din cele trei materii am luat nota A, iar dupa rezolvarea contestatiilor mi s-a acordat nota A + 0,30. Insa dupa cum probabil stiti regula tampita cu 50 de sutimi, am ramas cu nota initiala A. Chiar sunt "pissed off", eu nu inteleg, e ceva de genul: "da frate, ai dreptate, e de mai mult lucrarea, dar tu ia doar atata". Hai sa zicem ca lucrarea nu era nici de nota A, nici de A+0,3, ci undeva la mijloc, ca sa fim echilibrati. Inseamna ca primii corectori mi-au acordat in mod constient cu 10-15 sutimi mai putin decat merita lucrarea daca ar fi fost corectata cat se poate de strict dupa barem. Cat de sadic poti sa fii, sa scazi 10 sutimi, pe care nu le mai poate recupera nici naiba dupa contestatii, in loc sa scazi cel putin 50 daca tot vrei sa fii bulangiu. Daca e cineva care pricepe sistemul de lucru, sa-mi explice si mie.
  14. Mai scriu si eu aici, pentru ca tocmai am descoperit o chestie desteapta: ca sa nu va mai complicati cu ramburs, faceti-va cont pe paypal si la banca, si platiti de acasa si primiti banii acasa.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.