DRAGOS80

Newcomers
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  0%

DRAGOS80 last won the day on August 8

DRAGOS80 had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About DRAGOS80

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 09/08/99

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov

Other Information

 • Nume
  Dragos Popica
 • Scule
  chitara clasica Hora Reghin
  chitara acustica Hora Reghin
  dramba
  muzicuta
  blockflote

Recent Profile Visitors

360 profile views
 1. Cigar Box Guitar cu rezonator

  Multumesc de sfat! Intai o sa le trasez cu un vinclu. Momentan am lucrat la partea pentru cheite, care este facuta dupa un Fender Stratocaster 68.
 2. Cigar Box Guitar cu rezonator

  Pe fata si spate i-am facut doua pirogravuri. Griful este din lemn de stejar. Sub rezonator i-am pus trei tacheti din placaj, pentru a nu se lasa rezonatorul in jos din cauza presiunii corzilor. Este gata si sistemul de prindere al corzilor, prins intr-un surub de cutia de rezonanta.
 3. Cigar Box Guitar cu rezonator

  Sunt taiate la traforaj.
 4. Cigar Box Guitar cu rezonator

  I-am dat, cum ar veni pe interior. Adica peste vine capacul rezonatorului. Gaurile se vad in prima poza. In lateralele castronului nu mai dau pentru ca materialul e foarte subtire si isi pierde din rezistenta, iar cum corzile vor apasa pe rezonator l-ar putea deforma.
 5. Cigar Box Guitar cu rezonator

  Am reusit sa ii fac fata si spatele. Fata e din placaj de fag, iar spatele din placaj de plop; sunt singurele pe care le-am gasit. I-am facut si f-urile.
 6. Salutare! Aveam de mult de gand sa ma apuc sa construiesc o cigar box guitar si iata ca am si inceput-o. Aveam in vedere si chitarele cu rezonator asa ca o sa ii fac si un rezonator dintr-un castron din inox, sper sa imi iasa. Pana acum i-am facut lateralele si m-am apucat de rezonator. Uite si cateva poze:
 7. Salutare! Am cateva nelamuriri legate de chitara Harley Benton ST-62 MN VW Vintage Series : http://www.magazinuldemuzica.ro/Harley-Benton-ST-62-MN-VW-Vintage-Series-_-74748.html Daca are cineva acest model imi poate spune si mie daca este buna? Se merita? As vrea sa imi cumpar un Stratocaster culoarea asta, initial am cautat un Fender dar depaseste bugetul. Daca nu merita imi poate recomanda cineva un Stratocaster relativ ieftin, culoarea asta si echivalent Fender? Am gasit si un film:
 8. Cover-uri Phoenix

  Salutare! Am deschis acest topic deoarece sunt fan al trupei Phoenix. Am invatat cantecul "Negru Voda" dupa un tab gasit aici pe forum: Piesa "Negru Voda" apartine primului album al trupei Phoenix intitulat "Cei ce ne-au dat nume" lansat in anul 1972, muzica: prelucrări folclorice și compoziții de Nicu Covaci Filmul: Daca aveti material Phoenix sunteti bine veniti sa postati. Cu stima, Dragos!
 9. Flying-V Acustica

  Sper sa nu ai probleme cu corzile, sa nu iti frece pe stiftul de la celelalte chei. In rest arata excelent!! Sa o auzim cum suna!!
 10. Flying-V Acustica

  Asta e dar trebuie preparat. Se gaseste si gata preparat. Aici iti zice si cum se prepara: http://www.galeriacreativ.ro/galeriacreativ/eshop/6-1-PICTURA-CULORI-SUBSTANTE/400-2-Verniuri-Mixtion/5/14618-Sherllac-fulgi-200-gr Pe site nu e dat si cel gata preparat dar in magazin gasesti ambele feluri. (Nu stiu sigur daca e magazin si in Bucuresti)
 11. Cheesy Guitars

  Depinde si ce Hora te intereseaza. Uite aici una noua si la un pret decent: http://magazinulrapsodia.ro/chitare/electrice/chitara-iris-solo-hora-reghin sau: http://magazinulrapsodia.ro/chitare/electrice/chitara-iris-lux-solo-hora-reghin
 12. Poze cu chitarele noastre

  Eu mi le-am luat ca sa cant la ele. In principiu cant aproape zilnic, dar dupa parerea mea o chitara, pe langa ca trebuie sa sune bine, trebuie sa imi si placa la aspect (cam astea sunt criteriile dupa care imi cumpar o chitara).
 13. Poze cu chitarele noastre

  Hora clasica Hora acustica (transformata de mine in electroacustica)
 14. Diy Acoustic - Tamplarie

  Incearca sa lipesti de o parte si de alta a placajului banda adeziva de hartie pe care poti desena si modelul de rozeta, dupa care tai cu traforajul cu o panza detalonata cu dintii desi si marunti. Spor la treaba in continuare!!
 15. Poze Cu Amplificatoarele Si Efectele Noastre

  Eu folosesc un Ibanez IBZ10GV2