• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

DRAGOS80

Newcomers
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

12 Good

About DRAGOS80

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 09/08/99

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov

Other Information

 • Nume
  Dragos Popica
 • Scule
  chitara clasica Hora Reghin
  chitara acustica Hora Reghin
  dramba
  muzicuta
  blockflote

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. Salutare! Am cateva nelamuriri legate de chitara Harley Benton ST-62 MN VW Vintage Series : http://www.magazinuldemuzica.ro/Harley-Benton-ST-62-MN-VW-Vintage-Series-_-74748.html Daca are cineva acest model imi poate spune si mie daca este buna? Se merita? As vrea sa imi cumpar un Stratocaster culoarea asta, initial am cautat un Fender dar depaseste bugetul. Daca nu merita imi poate recomanda cineva un Stratocaster relativ ieftin, culoarea asta si echivalent Fender? Am gasit si un film:
 2. Salutare! Am deschis acest topic deoarece sunt fan al trupei Phoenix. Am invatat cantecul "Negru Voda" dupa un tab gasit aici pe forum: Piesa "Negru Voda" apartine primului album al trupei Phoenix intitulat "Cei ce ne-au dat nume" lansat in anul 1972, muzica: prelucrări folclorice și compoziții de Nicu Covaci Filmul: Daca aveti material Phoenix sunteti bine veniti sa postati. Cu stima, Dragos!
 3. Sper sa nu ai probleme cu corzile, sa nu iti frece pe stiftul de la celelalte chei. In rest arata excelent!! Sa o auzim cum suna!!
 4. Asta e dar trebuie preparat. Se gaseste si gata preparat. Aici iti zice si cum se prepara: http://www.galeriacreativ.ro/galeriacreativ/eshop/6-1-PICTURA-CULORI-SUBSTANTE/400-2-Verniuri-Mixtion/5/14618-Sherllac-fulgi-200-gr Pe site nu e dat si cel gata preparat dar in magazin gasesti ambele feluri. (Nu stiu sigur daca e magazin si in Bucuresti)
 5. Depinde si ce Hora te intereseaza. Uite aici una noua si la un pret decent: http://magazinulrapsodia.ro/chitare/electrice/chitara-iris-solo-hora-reghin sau: http://magazinulrapsodia.ro/chitare/electrice/chitara-iris-lux-solo-hora-reghin
 6. Eu mi le-am luat ca sa cant la ele. In principiu cant aproape zilnic, dar dupa parerea mea o chitara, pe langa ca trebuie sa sune bine, trebuie sa imi si placa la aspect (cam astea sunt criteriile dupa care imi cumpar o chitara).
 7. Hora clasica Hora acustica (transformata de mine in electroacustica)
 8. Incearca sa lipesti de o parte si de alta a placajului banda adeziva de hartie pe care poti desena si modelul de rozeta, dupa care tai cu traforajul cu o panza detalonata cu dintii desi si marunti. Spor la treaba in continuare!!
 9. Eu folosesc un Ibanez IBZ10GV2
 10. Eu am: 1 Hora clasica 1 Hora acustica (transformata in electroacustica)