www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Voli

Newcomers
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Anarchy
 • Gear
  chitara acustica ibanez pf17 si o imitatie de strat
  amplificator boss katana, varianta de 50W
  jackson phil demmel signature

Recent Profile Visitors

1954 profile views

Voli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Vand pedala de distors pe lampa, pe mine m-a ajutat foarte mult deoarece aveam un amp pe tranzistori si cantam cu cineva cu amp pe lampi, si chiar pot sa spun ca face fata. Lampa a fost schimbata anul asta si nu s-a mai cantat pe ea decat vreo luna cu lampa noua. Are cateva zgarieturi pe ea, dar sunetul nu este afectat.
 2. Vand monitor de scena thomann the box, 120W. A fost folosit doar in sala de repetitii pentru a amplifica un microfon
 3. Cum am spus in titlu, suntem o trupa din tm care momentan canta coveruri de la metallica, megadeth, sepultura, etc. Avem si compozitii proprii dar trebuie lucrate. Repetam la casa studentilor, cat de des posibil, avem varste cuprinse intre 16-18 ani, si nu am avut niciun concert pana acum dar nu ar strica unul :))
 4. Eu m-am orientat dupa pretul de pe thomanm, care este 1000 de lei. Las la 750, nici macar nu mai sunt asa sigur daca vreau sa il vand sau nu :))
 5. Vand amplificator chitara boss katana 50w. Este aproape nou, am si cutia la el, folosit doar la cateva repetitii si acasa. Este un amplificator foarte bun, are suficient volum si pentru cantat pe scena, si are un program pe calculator pentru efecte si mai multe lucruri. Cand l-am auzit prima data nu am fost foarte surprins dar apoi am folosit aplicatia si l-am facut sa sune cum voiam eu. Are tonuri foarte bune si pentru metal, si clean. Are doua canale si un panel, are mod de 0.5W, 25W, si 50W. Il vand deoarece vreau sa imi iau unul mai bun.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.