Voli

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About Voli

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Anarchy
 • Gear
  chitara acustica ibanez pf17 si o imitatie de strat
  amplificator boss katana, varianta de 50W
  jackson phil demmel signature

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. Voli

  vând Presonus AudioBox iTwo

  Salut, mai e valabil anuntul?
 2. schimb cu interfata audio sau monitoare
 3. Cum am spus in titlu, suntem o trupa din tm care momentan canta coveruri de la metallica, megadeth, sepultura, etc. Avem si compozitii proprii dar trebuie lucrate. Repetam la casa studentilor, cat de des posibil, avem varste cuprinse intre 16-18 ani, si nu am avut niciun concert pana acum dar nu ar strica unul :))
 4. Eu m-am orientat dupa pretul de pe thomanm, care este 1000 de lei. Las la 750, nici macar nu mai sunt asa sigur daca vreau sa il vand sau nu :))
 5. Vand amplificator chitara boss katana 50w. Este aproape nou, am si cutia la el, folosit doar la cateva repetitii si acasa. Este un amplificator foarte bun, are suficient volum si pentru cantat pe scena, si are un program pe calculator pentru efecte si mai multe lucruri. Cand l-am auzit prima data nu am fost foarte surprins dar apoi am folosit aplicatia si l-am facut sa sune cum voiam eu. Are tonuri foarte bune si pentru metal, si clean. Are doua canale si un panel, are mod de 0.5W, 25W, si 50W. Il vand deoarece vreau sa imi iau unul mai bun.
 6. Am primit amplificatorul si chiar sunt placut surprins de el, multumesc userului FilakFarber care chiar a facut o treaba foarte buna.
 7. Salut, sunt din Timisoara si mi-am cumparat un amplif care normal se foloseste pentru a repeta acasa, dar eu il folosesc cand cant cu niste prieteni. Daca chiar doresti sa il donezi, mi-ar fi foarte de folos ca amp de repetitii, si as putea sa imi las ampul acolo unde repetam si nu ar fi nevoie sa il car dintr-un capat in altul cu tramvaiul :)) Poate gasesti pe cineva care chiar nu are un amplif, si nici posibilitatea sa cumpere unul, asa ca i-ar fi chiar de foarte mare folos, dar daca nu, eu as fi fericit sa il iau.
 8. Voli

  Chitarist TIMISOARA în căutare de trupa

  te-ar interesa o trupa de thrash metal?
 9. Cum au spus si altii, e un amplificator bun daca stii sa il folosesti. Eu am descoperit efectul de compressor, care este foarte bun pentru lead cu high gain daca dai atack-ul la maxim si alte chestii pe-acolo. Iarasi noize gate-ul trebuie reglat, daca il lasi ca la inceput suna chiar prost, prima data am fost dezamagit de amp, dar apoi m-am jucat prin setari si am realizat ca este unul foarte bun pentru banii astia
 10. Salut, mai e valabil?
 11. Voli

  vând Esp Ltd Alexi 600

  Salut, mai e de vanzare chitara?
 12. Voli

  vând jackxon pdx 2

  Salut, mai e valabil anuntul?
 13. Salut, am 16 ani si as vrea sa formez o trupa de thrash metal in Timisoara, eu cant la chitara si mai am un prieten care canta la bass, daca este cineva care adopta acest stil (si din punt de vedere muzical, si al look-ului) si vrea sa fie intr-o trupa, este bine venit. Momentan trupa exista doar din punct de vedere teoretic, dar vreau sa pun asta in practica cat de repede posibil. Nu este nimic formal sau ceva, oricine este interesat poate sa lase un mesaj, indiferent la ce instrument canta. Cred ca as putea sa mentionez cateva trupe de care suntem influentati: Megadeth, Metallica, Slayer, Sepultura, Exodus, Iron Maiden, si bineinteles, trupe de heavy metal mai old school care sunt ascultate de toata lumea (cred eu)
 14. Salut, faci un gest foarte frumos pentru cei care nu isi permit sau nu ii lasa parintii sa investeasca bani in muzica (ma incadrez si eu in categoria asta). Ma gandeam sa imi cumpar o pedala wah deoarece mereu mi-am dorit sa cant ceva de la metallica si fara wah optiunile mele sunt destul de limitate. Am renuntat la ideea de a-mi cumpara o pedala wah deoarece asta nu este cea mai mare problema avand in vedere ca momentan cant pe o copie de strat si un amplificator de 200 de lei. Sper sa faci alegerea corecta si sa gasesti pe cineva care chiar merita, respect