www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Voli

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Voli

  1. Vand pedala de distors pe lampa, pe mine m-a ajutat foarte mult deoarece aveam un amp pe tranzistori si cantam cu cineva cu amp pe lampi, si chiar pot sa spun ca face fata. Lampa a fost schimbata anul asta si nu s-a mai cantat pe ea decat vreo luna cu lampa noua. Are cateva zgarieturi pe ea, dar sunetul nu este afectat.
  2. Cum am spus in titlu, suntem o trupa din tm care momentan canta coveruri de la metallica, megadeth, sepultura, etc. Avem si compozitii proprii dar trebuie lucrate. Repetam la casa studentilor, cat de des posibil, avem varste cuprinse intre 16-18 ani, si nu am avut niciun concert pana acum dar nu ar strica unul :))
  3. te-ar interesa o trupa de thrash metal?
  4. Cum au spus si altii, e un amplificator bun daca stii sa il folosesti. Eu am descoperit efectul de compressor, care este foarte bun pentru lead cu high gain daca dai atack-ul la maxim si alte chestii pe-acolo. Iarasi noize gate-ul trebuie reglat, daca il lasi ca la inceput suna chiar prost, prima data am fost dezamagit de amp, dar apoi m-am jucat prin setari si am realizat ca este unul foarte bun pentru banii astia
  5. Salut, mai e de vanzare chitara?
  6. Salut, mai e valabil anuntul?
  7. Salut, am 16 ani si as vrea sa formez o trupa de thrash metal in Timisoara, eu cant la chitara si mai am un prieten care canta la bass, daca este cineva care adopta acest stil (si din punt de vedere muzical, si al look-ului) si vrea sa fie intr-o trupa, este bine venit. Momentan trupa exista doar din punct de vedere teoretic, dar vreau sa pun asta in practica cat de repede posibil. Nu este nimic formal sau ceva, oricine este interesat poate sa lase un mesaj, indiferent la ce instrument canta. Cred ca as putea sa mentionez cateva trupe de care suntem influentati: Megadeth, Metallica, Slayer, Sepultura, Exodus, Iron Maiden, si bineinteles, trupe de heavy metal mai old school care sunt ascultate de toata lumea (cred eu)
  8. Salut, faci un gest foarte frumos pentru cei care nu isi permit sau nu ii lasa parintii sa investeasca bani in muzica (ma incadrez si eu in categoria asta). Ma gandeam sa imi cumpar o pedala wah deoarece mereu mi-am dorit sa cant ceva de la metallica si fara wah optiunile mele sunt destul de limitate. Am renuntat la ideea de a-mi cumpara o pedala wah deoarece asta nu este cea mai mare problema avand in vedere ca momentan cant pe o copie de strat si un amplificator de 200 de lei. Sper sa faci alegerea corecta si sa gasesti pe cineva care chiar merita, respect
  9. stiu ca a trecut mult timp de cand a fost postat anuntul dar mai este valabil?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.