www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MaggotSk8

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About MaggotSk8

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Strat 89' relic
 1. Accept schimb cu un compresor bun (platesc diferenta). Stare fizica si functionala foarte buna la ambele. Le vand pentru ca le tin degeaba prin sertar. Pretul este deja redus asa ca NU mai negociez: Delay - 100 lei Interfata USB - 100 lei De preferat in Bucuresti cu predare personala sau cine vrea in provincie suporta costurile transportului. Daca le luati pe ambele ,platesc eu transportul. Multumesc !
 2. Cu cheitele am rezolvat, mai am nevoie doar de bridge (gold). Caut si in 6 suruburi ,doar daca este de la Fender.
 3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0761941100 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar cheite aurii 6L(stratocaster) de preferat Fender si bridge stilul Vintage, tot auriu. Multumesc !
 4. Interesant cum toata accesoriile din poza le gasesti pe Aliexpress ,identice. Din cate am citit acolo poti sa iti pui ce logo vrei pe chitare si pe case-uri. Pacat ca o sa fie piata invadata de aceste "chinezarii", dar pana la urma poate chiar suna bine ,cine stie...
 5. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0761941100 Accept schimburi: Nu accept schimburi De preferat Power Plant (Harley Benton) sau oricare altul pana in 200 de lei.
 6. 180 + transport daca nu sunteti din Bucuresti !
 7. Pret: 220 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0761941100 Link producator: http://www.thomann.de/ro/behringer_xenyx_1002.htm?ref=search_rslt_BEHRINGER+Xenyx+1002_191253_3 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Il vand pentru ca sta degeaba. As dori un schimb cu o Interfata USB pentru chitara sau un alimentator pentru pedale.
 8. S-a dat ,se poate inchide . Multumesc RGC !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.