www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bono

Active Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2159 profile views

bono's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. rock/hard-rock/(maybe some) metal, early-intermediate, no other strings attached
 2. Basist caut tobosar si chitarist pentru a pune bazele unui power-trio pe zona de psychedelic stoner rock. Detalii se cauta /se ofera commitment si maturitate; cantatul este pasiune, nu job; groove-ul este mai important decat tehnica individuala (basic rock drumming / pentatonic scales sunt suficiente); se face o repetitie pe saptamana in weekend; Obiective pe termen scurt: sa ne dezmortim la sala (cover-uri, idei, riff-uri); pe termen mediu: cateva piese proprii inregistrate; pe termen lung: concerte locale (ca opening act); pe termen indepartat: album + concerte (ca featured act);
 3. Doresc sa inchiriez pe termen lung spatiu pe care sa il transform in sala de repetitie. Orice pont e binevenit.
 4. Istoric Am achizitionat bass-ul in martie 2018 de pe Thomann. Conform numarului de serie, bass-ul a fost fabricat in Indonesia (Cort factory); la mine a ajuns cu setup-ul perfect facut, nu au mai fost necesare alte ajustari. Specificatii Un bass foarte versatil si comod, as zice 'best of its price range'. Scurt review aici: Stare Bass-ul este ca nou, a fost folosit la maximum 10 repetitii la sala, in perioada martie-aprilie 2018, intr-un proiect de prog metal care necesita 5 string si nu a mai continuat. De atunci, bass-ul sta nefolosit; inca mai pastreaza mirosul de 'nou' si nu prezinta niciun fel de scratch. Nu i s-au facut niciun fel de modificari sau interventii, totul este complet stock, inclusiv corzile. Motivul vanzarii Folosesc un bass Schecter 4-string ca instrument principal, iar Ibanezul sta nefolosit de 1.5 ani. Pret Produsul nou costa in magazine aproximativ 1600 lei. Eu il vand cu 1100 lei (aprox. 65% din pretul de achizitie), pret care include si o curea Ibanez GSD50P7. Sunt interesat de schimb doar cu Epiphone Thunderbird Classic/Vintage Pro (cu diferenta din partea mea). Livrare Bass-ul poate fi probat in Iasi, prefer predare personala. In cazul expedierii prin curier in alte orase, va fi trimis in cutia originala (cheltuielile de transport vor fi suportate de catre cumparator).
 5. Primul model de Precision Steve Harris - cel albastru MIJ din 2011.
 6. Salut! Vrem sa formam un proiect de stoner/doom, ne mai trebuie drummer ca sa avem formula completa. Avem ceva experienta scenica de prin alte proiecte si cateva idei sunt in lucru. Momentan e mai mult entuziasm decat tehnica, fiecare dintre noi are daily jobs. Repetitiile le facem in weekend. Daca se leaga ceva concret (2-3 piese inregistrate profi), ne gandim sa investim si intr-un spatiu propriu pentru repetat. Da-mi un semn daca esti interesat.
 7. Proiect nou de prog metal cauta vocal cu voce versatila clean + some harsh in Iași. Momentan avem cateva instrumentale proprii (no covers) pentru care dorim sa adaugam/inregistram si voce. Cautam o persoana motivata, inspirata (linii vocale + versuri), cu echipament propriu si preferabil cu ceva experienta scenica. Ritmul e de 2 repetitii pe saptamana.
 8. Basist + Chitarist/Vocalist dorim sa reluam un proiect de heavy/slow stoner (covers for getting in the groove + cateva piese proprii so far) pe care l-am abandonat prin primavara cand am ramas fara tobosar. Obiectivul pe termen mediu e sa avem un setlist cu piese proprii. Ritmul ar fi de doua repetitii pe saptamana, no other pressure besides commitment.
 9. Salut! Basist + Chitarist/Vocalist (ambii nivel intermediate avand oarecare experienta de scena) dorim sa reluam un proiect de heavy/slow stoner (covers + cateva piese proprii so far) pe care l-am abandonat prin primavara cand am ramas fara tobosar. Ritmul ar fi de doua repetitii pe saptamana, no other pressure. Daca esti interesat, da un semn, discutam, facem!
 10. bono

  Aria Igb-40

  Tocmai a primit un setup!
 11. bono

  Aria Igb-40

  Schimb doar cu bancnote!
 12. bono

  Aria Igb-40

  Nou pe ebay e 199€. Tot acolo setul de corzi pe care i le-am pus e 43.5€. Total produs nou: 242.5€. Pretul propus de mine e 99€. Asta inseamna 40% din cat ar costa produsul nou. Daca nici asa nu se gaseste cumparator, il pun spre pastrare.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.