www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Roxana Nicoleta Ruse

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Roxana Nicoleta Ruse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Poze: https://www.wetransf...19172900/7a53b5 Vand URGENT chitara clasica Admira, Model Infante 3/4, made in spain, Pentru mai multe detalii si poze contactati-ma pe facebook-ul de mai sus.
  2. Pret: 80 RON Localitate: Calarasi Contact: 0723096543 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urgent chitara acustica reghin. Pret 80 Ron
  3. Imi cer scuze.. S-a postat anuntul incomplet din cauza unei apasari de "Enter" din greseala. Pretul este de 2000 de ron, Cu tocul inclus, iar poze momentan nu pot pune deoarece sunt plecata din Bucuresti, iar bassul e acolo. Pozele le voi pune saptamana viitoare, pe luni/marti, asta daca nu cumva ninsoarea ma va tine blocata pe aici.
  4. www.takamine.com/en-RO/guitars/series/g-bass/egb2s-n-jumbo-cutaway-bass-rosewood-fingerboard/ Vand Bass Electro-acustic takamine EGB2S-N, cumparat in mai 2013.. Nu l-am folosit mai deloc. Este intr-o stare foarte buna, si are si toc de la thomann. Defectiuni nu are. Se aude foarte bine, atat unplugged cat si plugged. Are doza TP-4T. Mai multe specificatii despre el gasiti in link-ul de mai sus. Voi pune si poze cat de repede posibil. Pretul este negociabil. In pret este inclus si tocul,bineinteles. Toc aflat in stare foarte buna numai ca une din cele doua incuietoare nu se mai incuie, desi daca se incuie cealalta nu se deschide asa usor tocul. Chiar iti ia o vesnicie sa il deschizi daca incerci fara cheie.
  5. Caut chitarist si tobosar pentru a forma o trupa indie in Bucuresti. Mai multe detalii pe privat.
  6. Am vazut anuntul. Si ma gandeam. Eu tot Harley benton am, la cel electric ma refer. Si tot HB e si chitara mea electrica si asta saraca nu o am decat din ianuarie si nu e aranjata mai deloc. Ma gandesc and i'll get back to you.
  7. Pret: 0 RON Localitate: Calarasi Contact: rruse96@yahoo.com Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar bass electro-acoustic. Nu am pretentii sa arate perfect, doar sa sune bine, deoarece actualul meu bass (electric) suna deocamdata (sper) ca o tigaie. Nu ma Deranjeaza jgarieturile sau loviturile atata timp cat nu afecteaza calitatea sunetului. Sper sa fie cineva interesat sa vanda unul. Accept si schimburi adica ma refer la faptul ca sunt dispusa sa imi schimb bassul electric pe unul electro-acoustic.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.