www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gedy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Gedy

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  Ibanez ARZ 307, Peavey 6505HM, pedals, knobs ...

Recent Profile Visitors

1131 profile views
 1. Patch-urile sunt bonus, nu sunt mega valoare (undeva la 10 lei). Hai sa zicem 280
 2. Pedalboard 70-85 x 800 x 390 mm. Vine cu husa solida, bare si inaltime ajustabile, loc de pus sursa, vreo 2m de velcro si cabluri patch bonus.
 3. Cabinet echipat cu doua difuzoare Celestion Vintage 30, neforjat, s-a cantat pe el la volume mici.
 4. Switcher programabil cu capabilitati MIDI. Se pot schimba canalele amplificatorului din patch, iar pentru asta e nevoie de un cablu Y pe care eu il dau bonus. True bypass, 8 effecte in loop, posibilitatea de a avea loop separat pentru SEND/RETURN, tunner out, 8 banks a cate 4 preseturi.
 5. Pedala swissknife multiefect stereo cu capabilitati midi si pedala de expresie. 19 delay-uri (contine algoritmii din celebrul Line 6 DL4), 23 de algoritmi de modulatie (tremolo, phaser, flanger etc.), 17 pedale de distors, 12 compresii si eq, 26 filtre, 12 reverburi (de la clasicele spring, room pana la unele moderne cum ar fi particle verb). O pedala excelenta pentru experimentat cu efecte si pentru a salva spatiu in pedalboard. Usor de operat, interfata prietenoasa, in esenta M5 poate fi orice pedala pe care nu o ai inca in pedalboard. Bonus: 4 cabluri patch
 6. Considerate de multi a fi printre cele mai bune cabluri patch, ofera o claritate excelenta a sunetului, cu o asamblare super usoara, fara a fi nevoie de folosirea unui pistol de lipit. Calitatea vine cu un pret pe masura: 27 lei pe bucata + 25 lei setul de 4 jachete de protectie, dar eu cer pe tot setul 150 (266 ar fi noi). Cablu se poate cumpara de la Mcmusic https://www.mcmusic.ro/alimentatoare-si-patch-uri/georgel-cablu-negru-155-x-1-cm.html
 7. Vând Peavey Bandit 112 cu pre-ampul stricat (este un scurt in el) pentru cine are chef de meșterit/reciclat componente. Power amp-ul merge, difuzorul e bun. Vine cu switch-ul original. Trimit prin curier, reducere pentru cei care vin să îl ridice.
 8. 250 RON si asigur transportul prin curier oriunde in tara
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.