www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gigimarga

Veteran
 • Posts

  419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by gigimarga

 1. Un delay analogic cu nodulatie absolut fabulos. Nu credeam ca il voi vinde vreodata, dar l-am folosit prea putin ca sa se merite sa-l tin Posibilitatea de a modifica sunetul intarziat cu efecte prin send/return (mie cel mai mult mi-a placut sa pun un phaser) este foarte interesanta, asa ca am inclus si cablul in Y necesar...gratis! Nu am nici cutie si nici alimentator! Pretul in magazinele online este in jur de 1000 RON, fara transport.
 2. Efectul este in stare foarte buna. Are cutie si alimentator pentru 230V, dar cu stecher pentru Anglia (se poate cumpara foarte usor un adaptor). In magazinele online costa in jur de 600 RON, fara transport.
 3. Vând următoarele efecte: 1. EHX Nano Bassballs (twin dynamic filter / stare foarte buna): 200 RON 2. Fender Lost Highway (phaser / ca nou, in cutie): 400 RON 3. Nobels TR-X (tremolo / stare buna): 400 RON 4. TC Electronic 3rd Dimension (chorus / ca nou, in cutie): 100 RON 5. TC Electronic Crescendo (auto-swell / ca nou, in cutie): 100 RON Niciuna dintre pedale nu se vinde cu alimentator!!! Mai multe poze la cerere https://d3aly50mnaj52q.cloudfront.net/emoticons/default_smile.png
 4. Vand urmatoarele pedale de distors: 1. Boss Hyper Metal HM-3: 350 RON 2. Digitech Death Metal: 200 RON 3. Ibanez Trash Metal TM-5: 150 RON 4. Ibanez Classic Metal CM-5: 150 RON 5. Ibanez Powerlead PL-5: 150 RON Niciuna dintre pedale nu are cutie și nu se vinde cu alimentator!!! Mai multe poze la cerere
 5. Trash Metal-ul este din seria cu cutie metalica si este mai uzat. Toate suna foarte bine. Trash Metal-ul costa 200 RON, iar celelalte doua cate 150 RON fiecare.
 6. Efectul a fost foarte putin folosit. Pretul nu este negociabil!
 7. Vand un Boss BD-2 in stare buna, desi a fost fabricat prin 1996 Pretul nu este negociabil!
 8. Arata foarte bine noul RGC!!! Multumiri si felicitari!!!
 9. Sigur nu este aceasta pedala...am cumparat-o din magazin (inca nu stiam de RGC!!!), dar, din pacate, nu mai am cutia. Sunt sigur ca si eu voi face ca tine, dar acum mi se pare ca am prea multe pedale si prea putine viniluri 😄 Ca o paranteza, acum un an mi-am cumparat si "originalul", adica DOD Death Metal...nu mi-a placut cum suna, asa ca am vandut-o imediat...mi s-a parut ca Digitech-ul suna mai articulat si are mai putin zgomot de fond. Multumesc pentru urari!
 10. Una dintre primele pedale pe care mi le-am cumparat acum multi ani...si ramane pedala mea favorita pentru metale suparate...nu are potentiometru de gain
 11. Un phaser foarte versatil, folosit doar de 2-3 ori in casa
 12. Ambele efecte au fost probate de 2-3 ori si apoi lasate sa se odihneasca in cutie. Crescendo este o clona foarte buna dupa Boss Slow Gear, iar 3rd Dimension este o clona dupa Boss Dimensional Chorus.
 13. Nobels TR-X este unul dintre cele mai versatile pedale de tremolo pe care le stiu: oscilatorul poate fi setat sa aiba forma sinusoidala sau dreptunghiulara, iar fiecare dintre ele se poate seta intensitatea la soft/hard. In plus, potentiometrul de ton permite ca o parte din frecventele inalte sa nu fie afectate!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.