www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Patrick

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Patrick

  1. Salutare! Suntem 3 baieti, chitara, bas si tobe in cautare de vocal. Cantam ceva alternativish, nedistorsionat, linistit si melodic.Evit sa dau trupe de referinta sau sa pun vreo eticheta. Atasez niste inregistrari trase cu telefonul, in conditii vitrege.N-am apucat sa tragem si basul, sunt doar cu chitara si tobe. Sunt intitulate foarte creativ cu: piesa 1,2,3 si 4. Avem sala si scule. Daca esti interesat/a, da-mi cerere de prietenie si mesaj, poate colaboram pe net in perioada asta. https://soundcloud.com/patryktanase https://www.facebook.com/tanase.patryk.7
  2. Vand urmatoarele pedale; se pot ridica si testa la o sala de repetitii care e in zona Plevnei. seymour duncan tweak fuzz - 200lei boss ds-2-150lei marshall jh-1-120 lei compresor boss cs-3 - 250 lei rocktron silver dragon - 200 lei ( distors pe lampi )
  3. Hello. Caut baieti si fete pentru 2 proiecte. Unul linistit, altul nelinisit. Proiectul nelinistit este o continuare a unui proiect mai vechi care se numea avalanche street. Avem cateva piese noi care au pastrat registrul asta : Pentru proiectul linistit am atasat niste inregistrari facute cu telefonul. *** Proiectul linistit are nevoie si de bas *** Sala de repetitii unde repeta ambele formatii este in zona Plevnei. Nu fiti timizi, suntem super dragu'. Voice 247.m4a Voice 248-1.m4a Intru rar aici. Whatsapp 0724851564
  4. Pedala Fuzz / Octavian in stare impecabila. Este foarte versatila si grea, o vand pentru ca nu-si mai are in locul in contextul in care cant acum.
  5. Chitara este intr-o conditie foarte buna, o am de 2 ani, dar nu prea am avut timp s-o gadil., asa ca este ca noua. Am atasat un link in care aveti toate specificatiile tehnice. Cel mai mic pret pe care l-am gasit pe net este de 3300 lei, asa ca o voi tine la 2600 lei mult timp, nu ma grabesc. Vine insotita de hardcase.
  6. Yo, Suntem 3 bajeti ( 25 - 30something ani ), vrem sa reluam un proiect stoner pus pe hold de vreun an si avem nevoie de un basist. Avem sala, avem chef de cantat, avem iubire de dat si de primit. Daca ai bas, esti familiar cu genul, esti disponibil 2 zile pe saptamana pt repetitii si iti surade ideea de a compune si canta live, da un semn. N-are rost sa scriu 300 de randuri, o sa las in descriere un album si daca esti interesat, vorbim mai multe in privat. Trupa se numeste Avalanche Street.
  7. Hard case Epiphone pentru modele Les Paul, in stare impecabila. Pretul este usor negociabil
  8. Produsul este ca nou. Pretul este usor negociabil. Predare personala in Bucuresti.
  9. Flanger Boss BF-2 made in Taiwan. Pedala funcioneaza perfect, nu accept schimburi. Pretul este usor negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.